Souvenaid

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon. Gluteeniton ja vähälaktoosinen Souvenaid-juoma maistuu parhaalta jääkaappikylmänä. Souvenaidin annostus on yksi 125 ml:n pullo kerran päivässä, normaalin ruoan lisänä. Valittavanasi on useita maistuvia Souvenaid-makuja: mansikka, vanilja ja kahvi.

Souvenaid-tuotteita tulee käyttää terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Souvenaid-tuotteita ei tule kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Avaamattomana Souvenaid säilyy huoneenlämmössä Souvenaid-pullossa merkittyyn parasta ennen päivämäärään saakka. Ravista Souvenaid ennen käyttöä!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. SOUVENAID KAHVI 24X125 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SOUVENAID KAHVI 24X125 ML
  89,90 €
 2. SOUVENAID MANSIKKA 24X125 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SOUVENAID MANSIKKA 24X125 ML
  89,90 €
 3. SOUVENAID VANILJA 24X125 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SOUVENAID VANILJA 24X125 ML
  89,90 €

3 tuotetta

Ei suodatuksia

Mihin aikaa Souvenaid otetaan?

Souvenaid on hyvä ottaa aina samaan aikaan joka päivä, esimerkiksi aamulla aamupalan yhteydessä. Samaan aikaan otetusta Souvenaidista tulee tapa, ja se on näin helpompi muistaa joka päivä. Mikäli uhohdat ottaa Souvenaid-juoman, voit nauttia sen silloin, kun muistat.

Onko Souvenaid laktoositon?

Souvenaid on vähälaktoosinen ja gluteeniton kliininen ravintovalmiste, joka soveltuu myös henkilöille, joilla on keliakia tai laktoosi-intoleranssi.