Nenänhuuhtelukannu

Nenäkannu eli nenänhuuhtelukannu on perinteinen, mutta tehokas keino nenän huuhteluun ja limakalvojen puhdistamiseen. Sarvikuono nenäkannu, joka tunnetaan myös nimellä sarvikuono kannu, on suosittu väline nenän huuhteluun, puhdistamiseen ja kosteutukseen. 

Muista, että nenän huuhtelu kannulla voi tuoda helpotusta moniin nenävaivoihin, mutta jos oireet jatkuvat, konsultoi lääkäriäsi.

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

2 tuotetta

Ei suodatuksia
  1. NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO SININEN 1 KPL
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  2. NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO PUNAINEN 1 KPL
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

2 tuotetta

Ei suodatuksia

Miten nenäkannu toimii?

Nenäkannun suolavesi huuhtelee nenän limakalvot ja puhdistaa nenää. Nenäkannun suola on olennainen osa huuhteluprosessia, sillä pelkkä vesi saattaa kuivattaa nenän limakalvoja.

Miten nenäkannua käytetään?

Nenäkannulla huuhdellaan nenän limakalvot kaatamalla suolavettä toisesta sieraimesta sisään, jolloin suolaliuos valuu toisesta sieraimesta ulos, huuhdelleen matkalla nenän.

Kuinka paljon suolaa nenäkannuun pitäisi lisätä?

Yleinen nenäkannu ohje: laita yksi sarvikuono kannun mukana tuleva mittalusikallinen suolaa nenänhuuhtelukannuun ja täytä kannu kädenlämpöisellä vedellä täyteen. Nenäkannuun sopiva suola on joko tavallista keittosuolaa tai myös hieno merisuola sopii nenäkannuun.

Kuinka usein nenäkannua voi käyttää?

Käyttö riippuu tarpeestasi, mutta monet käyttävät sitä päivittäin flunssan tai allergian aikana. Nenäkannun käyttö on turvallista, kun noudatat huolellisesti ohjeita.

Miten desinfioida nenäkannu?

On tärkeää pitää nenäkannu puhtaana, joten päivittäiskäytössä huuhtele se kuumalla vedellä käytön jälkeen ja anna kuivua suuaukot alaspäin. Satunnaisesti sekä etenkin infektioiden yhteydessä käytettäessä, steriloi kannu mikroaaltouunissa käyttöohjeen mukaisesti.