Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Helpon ja miellyttävän nenänhuuhtelun apuvälineeksi suunniteltu kannu. Nenänhuuhtelu on perinteinen ja koeteltu konsti limakalvojen ja hengityksen hyvinvoinnin tueksi. Nenähuuhtelusta on hyötyä ylähengitystieoireissa, kuten poskiontelovaivoissa, hengitysallergiassa, astmassa, kroonisessa tai akuutista nuhassa. Huuhtelu sopii myös kuivista tai karstoittuvista limakalvoista kärsiville. Huuhtelu myös mukavoittaa ja piristää yleisenä hygieniamenetetelmänä. Pakkaus sisältää Sarvikuonomittalusikan suolan annosteluun. Tilavuus: 300 ml.nenäkannu

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Laita tasapäinen Sarvikuonomittalusikallinen (sisältyy pakkaukseen) tavallista keittosuolaa tai hienoa merisuolaa nenänhuuhtelukannuun. Kannu täytetään kädenlämpöisellä vedellä. Suolavesi sekoitetaan tai ravistetetaan sulkien kannun aukot, jotta suola liukenee kokonaan. Asetetaan kannun nokkaosa tiiviisti avoimimpaan sieraimeen - sivulta, kannu poskenmyötäisesti; ei edestä päin. Hengitetään tasaisesti suun kautta. Lavuaarin yllä valutetaan suolavesi ylemmästä sieraimesta sisään ja alemmasta ulos. Käytetään n. puoli kannullista kumpaankin sieraimeen. Huolehditaan, että kaikki vesi saadaan ulos sieraimista ja poskionteloista. Ei saa hengittää ulos tai niistää liian voimakkaasti, jotta korvat eivät mene lukkoon.

Tuotteen koostumus

HD polyeteeni.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

 1. Yllättävän hyvä tuote
  Hankin nenäkannun apteekin suosituksesta. Helppo ja luonnonmukainen tapa huolehtia hengitysteiden kunnosta. Nenän huuhtelu poistaa limaa nenänielusta. Suosittelen.
 2. Paras ikinä
  Itse käytän inasen enemmän suolaa kuin mitä mittalusikka on, ja melko lämmintä vettä. Kun on oppinut annostelemaan suolan ja säätelemään veden lämpötilan itselle sopivaksi, niin oikein miellyttävä käyttää.

  Käytän tätä itse siitepölyn ja katupölyn huuhteluun nenästä, ja flunssan aikaiseen olon helpottamiseen.

  Käytän tätä avaavan nenäsuihkeen jälkeen, kun avaava nenäsuihke on vaikuttanut noin 5-10 min. Tällä toivon estäväni sen, ettei suihke kuivata nenän limakalvoja, ja muutenkin suihke tuntuu mielestäni ikävältä nenässä, vaikka toki avaa sen. Nenä pysyy tämän jälkeen auki pitkään. Flunssan loppuvaiheilla, kun nenäonteloissa on tavaraa, mitä ei niistämisellä saa ulos, niin sarvikuonolla sen saa! Tämä on erittäin helpottava tunne.
 3. Toimii aina
  Tuote on toimiva, kevyt, helppokäyttöinen ja enkä vaihtaisi pois. Jokaisella pitäisi olla tämä. Ehdoton apu flunssakaudella nenän huuhteluun.
 4. Iso apu tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn
  Loistava tuote. Kun oppii käyttämään, niin kannun käyttö tuo suuren avun nenän tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn. Huuhtelun jälkeen on helpottava ja raikas tunne nenässä.
 5. Ehdoton väline
  Todella hyödyllinen varsinkin kun on itsellä hengitystieongelmia. Avaa kyllä hyvin röörit nenästä suolavesiliuoksen avulla.
 6. Korvaamaton apu
  Olen käyttänyt Sarvikuonoa vuosia poskiontelovaivan hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä talviaikaan kuivan ilman aiheuttamaa nenän karstaisuutta lieventämään.
 7. Korvaamaton apu
  Herkkien limakalvojen vuoksi en voi käyttää nenäsumutteita ja päädyin kokeilemaan nenäkannua. Aluksi olin hyvin skeptinen, joten yllätyin kuinka ihanaa nenäkannuilu on. Limakalvot pysyvät ehjinä ja vaikka olisi kuinka kova nuha, tulee nenäkannuilun jälkeen raikas olo.
 8. Miellyttävä tukkoisten hengitysteiden avaaja
  Itselläni on herkät poskiontelot, joihin tulee helposti nuhan yhteydessä turvotusta, mutta harvemmin poskiontelotulehdusta. Myös pöly hankaloittaa hengittämistä. Sain lääkäriltä suosituksen käyttää nenänhuuhtelukannua (toisinaan allergialääkkeen lisäksi) ja alun skeptisyyden jälkeen huomasin kuinka paljon huuhtelemisesta on apua. Se on myös paljon helppokäyttöisempi kuin aluksi luulin, vaati tosin itselläni hieman harjoittelua.
 9. Puhdistaa ja raikastaa
  Korvaamaton apu poskionteloiden hoidossa. Ennen kärsin poskiontelontulehduksista. En enää! Monet antibiootit on jäänyt syömättä. Kätevä käyttää, kunhan oppii oikean tekniikan.
 10. Suuri apu astmaan, allergiseen nuhaan ja flunssaan!
  Suosittelen kaikille nenävaivoista kärsiville! Parempi kuin nenäsumutteet ja varsinkin niiden yhteydessä kannattaa käyttää.
 11. Erinomainen
  Flunssan hoidossa loistava. Mulla menee usein tukkoisuus poskionteloihin ja tämän avulla sinuiitit ovat vähentyneet selvästi. Suosittelen!
 12. Flunssa-aikaan oiva apu
  Aukaisee ja tyhjentää nenän.
 13. Puhdistaa ontelot
  Puhdistaa hyvin poskiontelot ja nenän nuhaisena. Hyvä tuote usein poskiontelotulehduksista kärsiville ja allergisille. Itse käytän kuuman suolaveden kanssa, aukaisee tällöin parhaiten ontelot.
 14. Toimiva mentelmä
  Auttaa tukkoiseen nenään. Vähän ikävä tapa avata poskionteloita verrattuna suihkeisiin, mutta sehän ei ole itse tuotteen huonoutta. Lääkkeetön vaihtoehto, ei vanhene päivämäärät eikä lopu suihke, ja aina saatavilla kun tarvitsee apua. Kannattaa aloittaa heti, kun flunssaoireet ja nuha alkaa, saattaa välttyä poskiontelotulehdukselta.
 15. Paras tuote koskaan
  Poskiontelo ongelmista ja ympäri vuotisesta nuhasta kärsivän paras kaveri ja suurin apu, huuhtelut 2krt päivässä helpottaa elämää kummasti
 16. Toimiva tuote
  Antaa hyvän avun allergiselle tai tukkoiselle. Puhdistaa ontelot todella hellävaraisesti ja hyvin. Sopii ympärivuotiseen käyttöön.
 17. Toimii siitepölyaikana hyvin
  Auttaa selvästi pahimman siitepölyajan ollessa päällä.
 18. Helppokäyttöinen
  Toimi hyvin myös 4-vuotiaan tyttären flunssan hoitoon.
 19. Hyvä apu kuivaan nenään
  Helppo käyttää ja tehokas suosittelen
 20. Kätevä, ekologinen
  Ympärivuotista nuhan hoitoa. Tuote helpottaa olennaisesti, myös siitepölykauden oireita.
 21. Luottotuote flunsassa
  Todella hyvä tuote! Aukaisee flunssan aiheuttaman tukkoisen nenän..
 22. Aukaisee tukkoisen nenän ja puhdistaa poskiontelot
  Hyvä tuote flunssakaudella käytettäväksi, ystävät suosittelivat ostamaan.
 23. Iso apu!
  Ympäri vuoden käytössä, hyvin poistaa karstan ja auttaa ontelovaivoissa.
 24. Astmaatikoille ja allergikoille TOIMIVA huipputuote!
  Auttaa ympärivuoden, varsinkin kevään ja kesän allergiakaudella. Iso apu tukkoisuuteen ja sopii myös astmaatikoille täydellisesti.
 25. Paras tuote flunssan hoidossa
  Ihan loistava tuote tukkoiselle nenälle. Tuo liman kunnolla pois, kyllä pystyy taas hengittää tuotteen käytön jälkeen. Helpottanut poskiontelovaivojani. Suosittelen!
 26. Toimiva, huipputuote!
  Tällä tuotteella saa nenäontelot puhtaiksi ja voi taas hengittää nenän kautta, flunssan hoidossa mahtava apuväline!
 27. Must have -tuote allergikolle ja nuhanenälle!
  Ihan loistava ehkäisemään poskiontelontulehdusta allergiakaudella!
 28. Välttämätön ympärivuotisessa nuhassa
  Nuha aiheuttaa köhimisen tarpeen, mutta huuhtelu hävittää sen. Iltainen huuhtelu pitää nenän yön yli auki, eikä tarvitse herätä tukkoisuteen.
 29. Aivan välttämätön
  Loistava tuote. Nenä kiittää, kun sormella kaivamisen sijasta huuhtelee tällä karstat pois.
 30. Mikä keksintö!
  Aivan uskomaton tuote. En tule toimeen enää ilman nenäkannua. Hieman merisuolaa ja tavallista vettä ja on taas helpompi hengittää. Tulee raikas tunne, kuin olisi merivedessä uinut. Pitää nenän limakalvot kunnossa.
 31. Pelastus allergisen kausinuhan aikana
  Sarvikuono on voittamaton jokakeväisen allergisen nuhan ja sinuiitin hoidossa. Nenä saattaa karstoittua syystalvella lämmityskauden alkaesssa tai kesän puutarhatöissä, kokemukseni mukaan sarvikuono auttaa. Hoitoon tarvitsen 1/2 tl joditonta suolaa, sarvikuonollinen lämmintä vesijohtovettä ja kymmenisen minuuttia aikaa..Käyttöohjeet tulevat mukana. Olen puhdistanut kannun mikrossa.
 32. Hyvä tuote
  Nuhasena ja allergiaoireissa heti helpotusta. Ja helppokäyttöinen
 33. Mainio apuväline nuhaiselle
  Loistava tuote: auttaa silloin, kun niistäminen ei riittävästi tyhjennä onteloita. Suosittelen lämpimästi!
 34. Erinomainen
  Helppokäyttää ja todella auttaa
 35. loistava tuote
  Tätä olen käyttänyt monen nuhan yhteydessä. Erittäin hyvä tuote. Farmaseutin suosituksesta ostin valmista keittosuolahuuhteluliuosta. Helppo nakki, suoraan pullosta kannuun ja huuhtomaan. Niistämällä ei useinkaan saa sitkeintä räkää ulos. Tämän avulla hoituu sekin.

NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO SININEN 1 KPL

NENÄNHUUHTELUKANNU SARVIKUONO SININEN 1 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
9,20 €
Yksikköhinta 9,20 € / KPL
kpl

Tuotteen kuvaus

Helpon ja miellyttävän nenänhuuhtelun apuvälineeksi suunniteltu kannu. Nenänhuuhtelu on perinteinen ja koeteltu konsti limakalvojen ja hengityksen hyvinvoinnin tueksi. Nenähuuhtelusta on hyötyä ylähengitystieoireissa, kuten poskiontelovaivoissa, hengitysallergiassa, astmassa, kroonisessa tai akuutista nuhassa. Huuhtelu sopii myös kuivista tai karstoittuvista limakalvoista kärsiville. Huuhtelu myös mukavoittaa ja piristää yleisenä hygieniamenetetelmänä. Pakkaus sisältää Sarvikuonomittalusikan suolan annosteluun. Tilavuus: 300 ml.nenäkannu

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Laita tasapäinen Sarvikuonomittalusikallinen (sisältyy pakkaukseen) tavallista keittosuolaa tai hienoa merisuolaa nenänhuuhtelukannuun. Kannu täytetään kädenlämpöisellä vedellä. Suolavesi sekoitetaan tai ravistetetaan sulkien kannun aukot, jotta suola liukenee kokonaan. Asetetaan kannun nokkaosa tiiviisti avoimimpaan sieraimeen - sivulta, kannu poskenmyötäisesti; ei edestä päin. Hengitetään tasaisesti suun kautta. Lavuaarin yllä valutetaan suolavesi ylemmästä sieraimesta sisään ja alemmasta ulos. Käytetään n. puoli kannullista kumpaankin sieraimeen. Huolehditaan, että kaikki vesi saadaan ulos sieraimista ja poskionteloista. Ei saa hengittää ulos tai niistää liian voimakkaasti, jotta korvat eivät mene lukkoon.

Tuotteen koostumus

HD polyeteeni.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

 1. Yllättävän hyvä tuote
  Hankin nenäkannun apteekin suosituksesta. Helppo ja luonnonmukainen tapa huolehtia hengitysteiden kunnosta. Nenän huuhtelu poistaa limaa nenänielusta. Suosittelen.
 2. Paras ikinä
  Itse käytän inasen enemmän suolaa kuin mitä mittalusikka on, ja melko lämmintä vettä. Kun on oppinut annostelemaan suolan ja säätelemään veden lämpötilan itselle sopivaksi, niin oikein miellyttävä käyttää.

  Käytän tätä itse siitepölyn ja katupölyn huuhteluun nenästä, ja flunssan aikaiseen olon helpottamiseen.

  Käytän tätä avaavan nenäsuihkeen jälkeen, kun avaava nenäsuihke on vaikuttanut noin 5-10 min. Tällä toivon estäväni sen, ettei suihke kuivata nenän limakalvoja, ja muutenkin suihke tuntuu mielestäni ikävältä nenässä, vaikka toki avaa sen. Nenä pysyy tämän jälkeen auki pitkään. Flunssan loppuvaiheilla, kun nenäonteloissa on tavaraa, mitä ei niistämisellä saa ulos, niin sarvikuonolla sen saa! Tämä on erittäin helpottava tunne.
 3. Toimii aina
  Tuote on toimiva, kevyt, helppokäyttöinen ja enkä vaihtaisi pois. Jokaisella pitäisi olla tämä. Ehdoton apu flunssakaudella nenän huuhteluun.
 4. Iso apu tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn
  Loistava tuote. Kun oppii käyttämään, niin kannun käyttö tuo suuren avun nenän tukkoisuuteen ja limakalvojen kirvelyyn. Huuhtelun jälkeen on helpottava ja raikas tunne nenässä.
 5. Ehdoton väline
  Todella hyödyllinen varsinkin kun on itsellä hengitystieongelmia. Avaa kyllä hyvin röörit nenästä suolavesiliuoksen avulla.
 6. Korvaamaton apu
  Olen käyttänyt Sarvikuonoa vuosia poskiontelovaivan hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä talviaikaan kuivan ilman aiheuttamaa nenän karstaisuutta lieventämään.
 7. Korvaamaton apu
  Herkkien limakalvojen vuoksi en voi käyttää nenäsumutteita ja päädyin kokeilemaan nenäkannua. Aluksi olin hyvin skeptinen, joten yllätyin kuinka ihanaa nenäkannuilu on. Limakalvot pysyvät ehjinä ja vaikka olisi kuinka kova nuha, tulee nenäkannuilun jälkeen raikas olo.
 8. Miellyttävä tukkoisten hengitysteiden avaaja
  Itselläni on herkät poskiontelot, joihin tulee helposti nuhan yhteydessä turvotusta, mutta harvemmin poskiontelotulehdusta. Myös pöly hankaloittaa hengittämistä. Sain lääkäriltä suosituksen käyttää nenänhuuhtelukannua (toisinaan allergialääkkeen lisäksi) ja alun skeptisyyden jälkeen huomasin kuinka paljon huuhtelemisesta on apua. Se on myös paljon helppokäyttöisempi kuin aluksi luulin, vaati tosin itselläni hieman harjoittelua.
 9. Puhdistaa ja raikastaa
  Korvaamaton apu poskionteloiden hoidossa. Ennen kärsin poskiontelontulehduksista. En enää! Monet antibiootit on jäänyt syömättä. Kätevä käyttää, kunhan oppii oikean tekniikan.
 10. Suuri apu astmaan, allergiseen nuhaan ja flunssaan!
  Suosittelen kaikille nenävaivoista kärsiville! Parempi kuin nenäsumutteet ja varsinkin niiden yhteydessä kannattaa käyttää.
 11. Erinomainen
  Flunssan hoidossa loistava. Mulla menee usein tukkoisuus poskionteloihin ja tämän avulla sinuiitit ovat vähentyneet selvästi. Suosittelen!
 12. Flunssa-aikaan oiva apu
  Aukaisee ja tyhjentää nenän.
 13. Puhdistaa ontelot
  Puhdistaa hyvin poskiontelot ja nenän nuhaisena. Hyvä tuote usein poskiontelotulehduksista kärsiville ja allergisille. Itse käytän kuuman suolaveden kanssa, aukaisee tällöin parhaiten ontelot.
 14. Toimiva mentelmä
  Auttaa tukkoiseen nenään. Vähän ikävä tapa avata poskionteloita verrattuna suihkeisiin, mutta sehän ei ole itse tuotteen huonoutta. Lääkkeetön vaihtoehto, ei vanhene päivämäärät eikä lopu suihke, ja aina saatavilla kun tarvitsee apua. Kannattaa aloittaa heti, kun flunssaoireet ja nuha alkaa, saattaa välttyä poskiontelotulehdukselta.
 15. Paras tuote koskaan
  Poskiontelo ongelmista ja ympäri vuotisesta nuhasta kärsivän paras kaveri ja suurin apu, huuhtelut 2krt päivässä helpottaa elämää kummasti
 16. Toimiva tuote
  Antaa hyvän avun allergiselle tai tukkoiselle. Puhdistaa ontelot todella hellävaraisesti ja hyvin. Sopii ympärivuotiseen käyttöön.
 17. Toimii siitepölyaikana hyvin
  Auttaa selvästi pahimman siitepölyajan ollessa päällä.
 18. Helppokäyttöinen
  Toimi hyvin myös 4-vuotiaan tyttären flunssan hoitoon.
 19. Hyvä apu kuivaan nenään
  Helppo käyttää ja tehokas suosittelen
 20. Kätevä, ekologinen
  Ympärivuotista nuhan hoitoa. Tuote helpottaa olennaisesti, myös siitepölykauden oireita.
 21. Luottotuote flunsassa
  Todella hyvä tuote! Aukaisee flunssan aiheuttaman tukkoisen nenän..
 22. Aukaisee tukkoisen nenän ja puhdistaa poskiontelot
  Hyvä tuote flunssakaudella käytettäväksi, ystävät suosittelivat ostamaan.
 23. Iso apu!
  Ympäri vuoden käytössä, hyvin poistaa karstan ja auttaa ontelovaivoissa.
 24. Astmaatikoille ja allergikoille TOIMIVA huipputuote!
  Auttaa ympärivuoden, varsinkin kevään ja kesän allergiakaudella. Iso apu tukkoisuuteen ja sopii myös astmaatikoille täydellisesti.
 25. Paras tuote flunssan hoidossa
  Ihan loistava tuote tukkoiselle nenälle. Tuo liman kunnolla pois, kyllä pystyy taas hengittää tuotteen käytön jälkeen. Helpottanut poskiontelovaivojani. Suosittelen!
 26. Toimiva, huipputuote!
  Tällä tuotteella saa nenäontelot puhtaiksi ja voi taas hengittää nenän kautta, flunssan hoidossa mahtava apuväline!
 27. Must have -tuote allergikolle ja nuhanenälle!
  Ihan loistava ehkäisemään poskiontelontulehdusta allergiakaudella!
 28. Välttämätön ympärivuotisessa nuhassa
  Nuha aiheuttaa köhimisen tarpeen, mutta huuhtelu hävittää sen. Iltainen huuhtelu pitää nenän yön yli auki, eikä tarvitse herätä tukkoisuteen.
 29. Aivan välttämätön
  Loistava tuote. Nenä kiittää, kun sormella kaivamisen sijasta huuhtelee tällä karstat pois.
 30. Mikä keksintö!
  Aivan uskomaton tuote. En tule toimeen enää ilman nenäkannua. Hieman merisuolaa ja tavallista vettä ja on taas helpompi hengittää. Tulee raikas tunne, kuin olisi merivedessä uinut. Pitää nenän limakalvot kunnossa.
 31. Pelastus allergisen kausinuhan aikana
  Sarvikuono on voittamaton jokakeväisen allergisen nuhan ja sinuiitin hoidossa. Nenä saattaa karstoittua syystalvella lämmityskauden alkaesssa tai kesän puutarhatöissä, kokemukseni mukaan sarvikuono auttaa. Hoitoon tarvitsen 1/2 tl joditonta suolaa, sarvikuonollinen lämmintä vesijohtovettä ja kymmenisen minuuttia aikaa..Käyttöohjeet tulevat mukana. Olen puhdistanut kannun mikrossa.
 32. Hyvä tuote
  Nuhasena ja allergiaoireissa heti helpotusta. Ja helppokäyttöinen
 33. Mainio apuväline nuhaiselle
  Loistava tuote: auttaa silloin, kun niistäminen ei riittävästi tyhjennä onteloita. Suosittelen lämpimästi!
 34. Erinomainen
  Helppokäyttää ja todella auttaa
 35. loistava tuote
  Tätä olen käyttänyt monen nuhan yhteydessä. Erittäin hyvä tuote. Farmaseutin suosituksesta ostin valmista keittosuolahuuhteluliuosta. Helppo nakki, suoraan pullosta kannuun ja huuhtomaan. Niistämällä ei useinkaan saa sitkeintä räkää ulos. Tämän avulla hoituu sekin.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Revoomm Oy