Yliopiston Apteekki yrityksenä

Yliopiston Apteekki


Yliopiston Apteekki on vuonna 1755 perustettu apteekkikonserni, joka toimii Suomessa ja Venäjällä. Suomessa Yliopiston Apteekilla on 17 toimipistettä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Puhelinpalvelumme on avoinna 24 h.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Konserniin kuuluu myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erikoisliike Ego, joka tarjoaa asiakkaille hyvinvointi-, kauneus- ja urheilutuotteita sekä asiantuntevaa palvelua. Ensimmäinen Ego-myymälä Vantaan Jumbossa ja verkkokauppa ego.fi avattiin toukokuussa 2016. 

Tuottomme käytetään vuosittain omistajamme Helsingin yliopiston opetuksen ja tutkimuksen hyväksi.  Tunnustuksena tästä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.  Yhteiskunnallisia erityistehtäviämme ovat harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijoiden harjoittelut ja lääkehuoltoon liittyvä tutkimus. 

 

Liiketoimintojemme vuosikatsaus 2017

SUOMEN APTEEKKILIIKETOIMINTA

Palvelemme kuluttajia 17 apteekissa, verkkoapteekissa ja puhelinpalvelussa. 

Lue lisää

TERVEYDENHUOLLON YRITYSASIAKKAAT

Terveydenhuollon toimijoille tarjottava palveluvalikoima laajeni ensitsestään.

Lue lisää

VERKKOPALVELU YA.FI

Vierailujen määrä
verkkopalvelussa ya.fI
kasvoi 4,5 miljoonasta
yli 6 miljoonaan.

Lue lisää

 

EGO-HYVINVOINTIMYYMÄLÄT

Vuonna 2016 perustettu Ego laajeni yhdestä neljään myymälään. Uudet Ego-myymälät avattiin Helsingissä ja Espoossa.

Lue lisää