Kumppaniapteekit

Etusi ja palvelusi kumppaniapteekeissa

Kumppaniapteekeissa saat nauttia Yliopiston Apteekin eduista ja palveluista. Ne tarjoavat sinulle ensiluokkaista palvelua, laajat aukioloajat ja erinomaisen tuotevalikoiman. Kumppaniapteekit ovat mukana Yliopiston Apteekin kampanjoissa, jolloin saat huipputuotteita erittäin edullisesti.

Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaana saat kumppaniapteekeista paljon rahanarvoisia etuja ja hyödyt kuukausittain vaihtuvista kanta-asiakastarjouksista sekä mobiilisovelluksen eduista ja palveluista. Jos et vielä ole kanta-asiakas, liity ilmaiseksi nyt!

Kumppaniapteekeista löydät sekä YA-tuotesarjan että YA naturae -luonnonkosmetiikkasarjan koko valikoiman. Näitä korkealaatuisia ja hyvän hinta-laatusuhteen tuotteita saat vain Yliopiston Apteekeista sekä kumppaniapteekeista.

Kumppaniapteekeista saat Yliopiston Apteekin palkittua asiakaspalvelua, johon kaikki asiakaspalvelijamme ovat sitoutuneet kehittämisestä käytäntöön. Tiesithän, että saat asiantuntevaa palvelua myös Yliopiston Apteekin puhelinpalvelusta ympäri vuorokauden ja chatissa joka päivä klo 8–22.

Kumppaniapteekkien rekisteriselosteet

Tutustu kumppaniapteekkeihin