Kumppaniapteekit

Kumppaniapteekkien rekisteriselosteet

Liittyessäsi Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaaksi olet hyväksynyt kanta-asiakkuuden ehdot, jotka koskevat kanta-asiakasetujen ja -palvelujen toimittamista ja käyttöä Yliopiston Apteekissa ja sen kumppaniapteekeissa. Samalla olet ilmoittanut kanta-asiakkuuden edellyttämät asiakastiedot ja antanut niiden käyttöön tarvittavat suostumukset.

Kanta-asiakas saa samat edut kaikista Yliopiston Apteekeista ja verkkoapteekista Suomessa sekä valikoidut edut myös Yliopiston Apteekin kumppaniapteekeissa. Tätä varten Yliopiston Apteekin ja kumppaniapteekkien on jaettava kanta-asiakkuuteen liittyviä henkilötietojasi. Kun kanta-asiakkaana asioit ensimmäisen kerran kumppaniapteekissa ja käytät Yliopiston Apteekin sovelluksesta löytyvää digitaalista kanta-asiakaskorttia, hyväksyt henkilötietojesi luovuttamisen Yliopiston Apteekin ja kumppaniapteekin välillä yhteistyön edellyttämässä laajuudessa.

Jos sinulla on mitä tahansa kanta-asiakkuuteen liittyviä henkilötietoja koskevia kysymyksiä, Yliopiston Apteekki vastaa niihin keskitetysti.

Yhteydenotot puhelimitse numerosta 09 5420 46 tai sähköpostilla rekisteriä koskevissa asioissa: [email protected]