Goodmanin Apteekki

Tervetuloa Goodmanin Apteekkiin

Goodmanin Apteekki (entiseltä nimeltään Kaurialan apteekki) on Hämeenlinnassa sijaitseva Yliopiston Apteekin kumppaniapteekki. Goodmanin Apteekista saat ystävällistä, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua lääkehoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lääke- ja itsehoitovalmisteiden lisäksi valikoimassa on runsaasti laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

Goodmanin Apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanin ensimmäisessä kerroksessa Paasikiventien puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Apteekkiin on helppo tulla läheltä tai kaukaa. Kauppakeskuksen ilmaiset pysäköintipaikat ovat apteekin asiakkaiden käytössä. Pysäköintihallista on esteetön kulku apteekkiin.

Aukioloajat

ma-pe 9–19
la 9–18
su 12–18

 

Sijainti

Goodmanin Apteekki
Kaivokatu 7
13100 Hämeenlinna

Puhelin ja sähköposti


+358 (0)3 682 4400 (mpm/pvm)

[email protected]

Lisätietoa Goodmanin Apteekista ja palveluista

Annosjakelu

Yksityisille henkilöille, kotisairaanhoitoon tai hoivayksiköille soveltuva annosjakelupalvelu parantaa lääkejakelun tehokkuutta ja turvallisuutta. Samalla se jättää enemmän aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

Annosjakelupalvelu soveltuu parhaiten potilaille, joilla on säännöllisessä käytössä useita lääkkeitä, joiden annostelussa ei tapahdu usein muutoksia.

Tarkistamme samalla mahdolliset lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää Goodmanin apteekin henkilökunnalta!

Kotiinkuljetus apteekin lähialueille

Goodmanin apteekilta voit myös tilata maksullisen kotiinkuljetuksen lääkkeillesi. Soita ja kysy tarkemmat tiedot toimitusehdoista, puh. (03) 682 4400.

Saapumisohjeet

Goodmanin Apteekki sijaitsee kauppakeskus Goodmanin ensimmäisessä kerroksessa Paasikiventien puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Kauppakeskuksen ilmaiset pysäköintipaikat ovat apteekin asiakkaiden käytössä. Lisäksi pysäköintihallista on esteetön kulku apteekkiin.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta Goodmanin apteekille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]