Goodmanin Apteekki

Goodmanin Apteekki (entiseltä nimeltään Kaurialan apteekki) on Yliopiston Apteekin kumppaniapteekki. Goodmanin Apteekista saat ystävällistä, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua lääkehoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lääke- ja itsehoitovalmisteiden lisäksi valikoimassa on runsaasti laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

Goodmanin Apteekki sijaitsee kauppakeskus Goodmanin ensimmäisessä kerroksessa Paasikiventien puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Apteekkiin on helppo tulla läheltä tai kaukaa. Kauppakeskuksen ilmaiset pysäköintipaikat ovat apteekin asiakkaiden käytössä. Pysäköintihallista on esteetön kulku apteekkiin.

Aukioloajat

ma-pe 9-21
la 9-18
su 12-18

Goodmanin Apteekki
Kaivokatu 7
13100 Hämeenlinna

+358 (0)3 682 4400 (pvm/mpm)
goodmaninapteekki(@)apteekit.net

Anna palautetta Goodmanin Apteekille:

palaute(@)goodmaninapteekki.fi

Palvelut Goodmanin Apteekissa

Annosjakelu

Yksityisille henkilöille, kotisairaanhoitoon tai hoivayksiköille soveltuva annosjakelupalvelu parantaa lääkejakelun tehokkuutta ja turvallisuutta. Samalla se jättää enemmän aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

Annosjakelupalvelu soveltuu parhaiten potilaille, joilla on säännöllisessä käytössä useita lääkkeitä, joiden annostelussa ei tapahdu usein muutoksia.

Tarkistamme samalla mahdolliset lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää Goodmanin apteekin henkilökunnalta!

Kotiinkuljetus apteekin lähialueille

Goodmanin apteekilta voit myös tilata maksullisen kotiinkuljetuksen lääkkeillesi. Soita ja kysy tarkemmat tiedot toimitusehdoista, puh. (03) 682 4400.