Pasaatin Apteekki

Pasaatin Apteekki

Tervetuloa Pasaatin Apteekkiin

Pasaatin Apteekki on Yliopiston Apteekin kumppaniapteekki. Kaupungin sydämessä sijaitseva Pasaatin Apteekki löytyy kauppakeskus Pasaatista. Poikkea kätevästi vaikka kauppamatkasi varrella erinomaista palvelua tarjoavaan Pasaatin apteekkiin! Apteekkiin on lisäksi esteetön kulku.

Pasaatin Apteekki sijaitsee kauppakeskus Pasaatin 1. kerroksessa. Kauppakeskuksen parkkihalli on asiakkaidemme käytössä ja apteekkiin pääseekin helposti parkkihallista suoraan hissillä. Kulku apteekkiimme on esteetön. Tervetuloa!

Aukioloajat

ma-pe 8.30–20
la 9–17
su 12–16

Sijainti

Pasaatin Apteekki
Keskuskatu 8
48100 Kotka

Puhelin ja sähköposti


+358 (05) 2105770

8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

[email protected]

Lisätietoa Pasaatin Apteekista

Annosjakelu

Yksityisille henkilöille, kotisairaanhoitoon tai hoivayksiköille soveltuva annosjakelupalvelu parantaa lääkejakelun tehokkuutta ja turvallisuutta. Samalla se jättää enemmän aikaa varsinaiseen hoitotyöhön.

Annosjakelupalvelu soveltuu parhaiten potilaille, joilla on säännöllisessä käytössä useita lääkkeitä, joiden annostelussa ei tapahdu usein muutoksia.

Tarkistamme samalla mahdolliset lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää Pasaatin Apteekin henkilökunnalta!

Saapumisohjeet

Pasaatin apteekki sijaitsee kauppakeskus Pasaatin 1. kerroksessa.

Kauppakeskuksen parkkihalli on apteekin asiakkaiden käytössä ja apteekkiin pääsee helposti parkkihallista suoraan hissillä. Lisäksi pysäköintihallista on esteetön kulku apteekkiin.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta Pasaatin Apteekille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]