Urheilukellot ja sykemittarit

Suunto-urheilukello on korkealuokkainen älykello, joka soveltuu loistavasti päivittäiseen käyttöön. Kellon ainutlaatuinen muotoilu yhdistettynä sen monipuolisiin ominaisuuksiin tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä laatua että toiminnallisuutta. Suunto-urheilukellon ominaisuudet ovat monipuoliset ja kellon käyttö on vaivatonta ja helppoa! Suunto 5 Peak -urheilukello sisältää muun muassa sykemittarin, askelmittarin, GPS-paikannuksen ja -navigoinnin sekä useita muita urheilutoimintoja, joita voit hyödyntää yli 80 urheilulajissa! Lisäksi kellon akun kesto on erinomainen, mikä mahdollistaa sen käytön pitkiäkin aikoja yhdellä latauksella. Säänkestävää urheilukelloa voit käyttää säästä riippumatta missä ja milloin vain, sillä vesiurheiluunkin sopiva Suunto 5 Peak -älykello on vesitiivis jopa 30 metriin saakka. Yhdessä Suunto Smart sykevyön kanssa saat Suunto-urheilukellosta hyödynnettyä entistä monipuolisemmat käyttömahdollisuudet. Tutustu ja valitse klassinen musta urheilukello tai suosikkivärisi upean vaaleanpunaisen ja tyylikkään vaaleansinisen värivaihtoehdon väliltä!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

3 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
  149,00 €
 2. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO MIST BLUE
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO MIST BLUE
  149,00 €
  Loppu
 3. SUUNTO SMART SYKEVYÖ MUSTA
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO SMART SYKEVYÖ MUSTA
  80,00 €
  Loppu

3 tuotetta

Ei suodatuksia

Urheilukellolla kohti tavoitteellista harjoittelua

Suunto-urheilukellon käyttö on helppoa ja sen avulla on kätevää seurata esimerkiksi unta, stressitasoja, palautumista sekä yleistä aktiivisuutta. Lisäksi urheilukellostasi näet yhteenvetoja urheilusuorituksista. Urheilukellon sykemittarin ansiosta sykkeen mittaaminen onnistuu suoraan ranteesta tai sykevyön kautta. App Storesta tai Google play -kaupasta mobiililaitteelle ladattavan Suunto-sovelluksen kautta urheilukello on yhdistettävissä Android- tai iOS-puhelimeen. 

Suunto-urheilukello tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikästä muotoilua

Tyylikkään urheilukellon käyttäjäystävällisyys yhdistettynä sen monipuolisiin ominaisuuksiin tekee siitä ihanteellisen valinnan niin urheillessa kuin arjessakin. Suunto-urheilukello sopii erinomaisesti niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Suunto 5 Peak -urheilukello on täydellinen lahjaidea

Laadukas ja ajaton urheilukello on myös erinomainen lahjaidea hyvinvoinnista ja urheilusta pitävälle läheisellesi! Valittavanasi on kolme upeaa värivaihtoehtoa suositusta Suunto 5 Peak -urheilukellosta. Musta urheilukello on varma valinta klassista urheilukelloa kaipaavalle ja vaaleanpunainen urheilukello piristää käyttäjäänsä värillään ja antaa motivaatiota harjoitteluun. Vaaleansininen urheilukello on tyylitietoisen treenaajan valinta!

Sykemittari tuo tehoa treeniin

Sykemittari on erittäin hyödyllinen treeniväline niille, jotka haluavat tehostaa harjoitteluaan, parantaa kuntoaan sekä edistää hyvinvointiaan. Sykemittari mittaa sykettä ja kertoo näin kehon rasitustasosta. Sykemittari auttaa tunnistamaan, kuinka kovaa kannattaa treenata ja se auttaa säätämään harjoituksen intensiteettiä sopivaksi.

Sykemittari auttaa myös seuraamaan kehitystä ja huomaamaan, kun kunto kohoaa. Sykemittarin avulla voit seurata, kuinka nopeasti syke palautuu harjoituksen jälkeen ja kuinka pitkään kestää saavuttaa tietty syketaso. Näin syketasojasi seuraamalla voit nähdä, että harjoittelu tuottaa tuloksia.

Sykekello apuna kunnon kohentamisessa

Sykekello on kätevä laite, joka mittaa sykettä ja auttaa seuraamaan omaa kuntoa. Sykekellosta voi lukea harjoituksen aikana sykkeen ja sen avulla voi säätää harjoittelun intensiteettiä sopivaksi. Sykekello mittaa sykkeen lisäksi usein myös muita tietoja, kuten kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita ja jopa unen laatua.

Sykekellon avulla voi seurata omaa kehitystä ja asettaa tavoitteita. Sykekellossa on yleensä erilaisia harjoitusohjelmia, joiden avulla voi kehittää tiettyjä kunnon osa-alueita, kuten aerobista kuntoa tai voimaa. Sykekellon avulla voi myös pitää kirjaa harjoittelusta ja nähdä, kuinka paljon on treenannut ja millaista kehitystä on tapahtunut.