Älykellot

Oletko etsimässä laadukasta älykelloa päivittäiseen käyttöön tai lahjaksi läheisellesi? Suunto-urheilukello on juuri sellainen valinta, sillä se on erittäin mukava älykello pitää ranteessa yötä päivää jämäkän istuvuuden ja keveytensä ansiosta! Tämän sykekellon monipuoliset ominaisuudet ja upea muotoilu tekevät Suunto 5 Peak -älykellosta ihanteellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laatua ja toiminnallisuutta. Tyylikkään muotoilun ansiosta Suunto 5 Peak -älykello sopii niin juoksulenkille kuin konttorillekin! Suomessa valmistettu Suunto-älykello on luotettava kumppani, jonka avulla voit esimerkiksi ottaa ensimmäisen askeleen kohti urheilullisempaa elämäntapaa. Himourheilijan ranteessa Suunto-älykello on loistava matkakumppani retkille, treeneihin sekä yli 80 urheilulajin pariin, sillä Suunto 5 Peak -urheilukello soveltuu niin vesiurheilulajeihin kuin pohjoisen vaativampiinkin olosuhteisiin. Valittavanasi on kolme upeaa värivaihtoehtoa Suunto-älykelloista: vaaleanpunainen, vaaleansininen tai musta älykello.  Hanki oma älykellosi jo tänään ja ota kuntoilussa askel kohti hyvinvointia ja aktiivista elämää Suunto-tuotteiden kannustamana! Suunto-älykello ja Suunto Smart sykevyö ovat varma lahjavalinta kuntoilusta pitävälle rakkaallesi!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

4 tuotetta

Ei suodatuksia
 1. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
  149,00 €
 2. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO WILDBERRY
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO WILDBERRY
  149,00 €
  Loppu
 3. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO MIST BLUE
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO MIST BLUE
  149,00 €
  Loppu
 4. SUUNTO SMART SYKEVYÖ MUSTA
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  SUUNTO SMART SYKEVYÖ MUSTA
  80,00 €
  Loppu

4 tuotetta

Ei suodatuksia

Tyylikäs Suunto 5 Peak -älykello kattavilla ominaisuuksilla

Kompaktin kokoinen ja kestävä Suunto-älykello sisältää kattavat perusominaisuudet, kuten sykemittarin, askelmittarin, GPS-paikannuksen ja -navigoinnin sekä kattavasti muita urheilutoimintoja, mikä tekee siitä erinomaisen kumppanin urheillessa tai kuntoillessa. Kellon akun kesto on myös erinomainen, joten voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja yhdellä latauksella.

Älykello tehokasta treeniä ja palautumista tukemaan

Älykello sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat seurata suorituksiaan ja aktiivisuuttaan. Suunto-älykello on erinomainen valinta kuntoilusta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle, sillä se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja mittarit, joita aktiiviliikkuja tarvitsee. Älykellon sisäänrakennettu sykemittari auttaa mittaamaan treenin tehokkuutta sekä seuraamaan rasitusta. Suunto-urheilukello on loistava lahjaidea laatutietoiselle läheiselle, joka takuulla osaa arvostaa lahjaksi saamansa älykellon tyylikästä designia ja haluaa ylläpitää sekä kehittää sen avulla omaa hyvinvointiaan.

Mikä on paras älykello?

Älykellot ovat nykypäivänä suosittu lisävaruste niin kuntoilijoiden kuin arkikäyttäjienkin keskuudessa, sillä älykello on nimensä mukaisesti älykkäämpi kuin tavallinen rannekello. Kellolta vaaditaan monia eri ominaisuuksia ja monelle älykello onkin nykypäivänä paljon enemmän kuin pelkkä ajan seurantalaite. Monipuolinen älykello on paras ystäväsi, kun haluat seurata sykettä, unta, palautumista tai aktiivisuuttasi.

Paras älykello riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä, joillekin paras älykello täytyy ehdottomasti olla klassisen musta urheilukello ja toiset valitsevat itselleen pirteän vaaleansinisen älykellon tai pirteän vaaleanpunaisen urheilukellon luotettavaksi treenikaveriksi.

Esimerkiksi Suunto 5 Peak -älykello on erinomainen valinta kuntoilijalle tai urheilijalle. Kellon tarkka GPS-paikannus, sykemittaus ja monipuoliset urheilutilat auttavat seuraamaan harjoittelun edistymistä ja kehittymistä. Lisäksi kellossa on monia muita käteviä ominaisuuksia, kuten askelmittari, unen seuranta ja stressin hallintatoiminnot.

Mitä älykellolla voi tehdä? Mihin kaikkeen älykello sopii?

Älykellot ovat monipuolisia laitteita, jotka voivat toimia esimerkiksi aktiivisuusmittarina, sykemittarina, unenseurantalaitteena, GPS-laitteena ja yhteensopivana musiikkisoittimena. Lisäksi älykellot mahdollistavat erilaisten sovellusten käytön ja seurantaraporttien tarkastelun suoraan urheilukellosta eli ranteessasi olevasta sykemittarista.

Miten älykello toimii? Mihin älykellon toiminta perustuu?

Älykellon toiminta perustuu useimmiten yhdistämiseen puhelimeen tai muuhun mobiililaitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta. Tämän jälkeen älykello voi synkronoida puhelimen kanssa erilaisia tietoja ja käyttää sen toimintoja, kuten vastata puheluihin ja viesteihin. Lisäksi älykellot voivat kerätä tietoja käyttäjänsä aktiivisuudesta, sykkeestä, unen laadusta ja muista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä mittareista.

Mikä älykello kannattaa ostaa?

Hyvä älykello on käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Se tarjoaa monipuolisia toimintoja ja sovelluksia, jotka vastaavat käyttäjän tarpeita. Älykellon tulee myös olla kestävä ja kestävämpi kosteudelle ja iskuille, sillä se altistuu helposti rasitukselle. Lopuksi, älykellon hinnan tulee olla kohtuullinen suhteessa sen tarjoamiin ominaisuuksiin ja laatuun.

Hyvän hinta-laatusuhteen omaavassa Suunto 5 Peak -älykellossa on laadukas ja kestävä teräksinen runko sekä kevyt silikoniranneke, jotka ovat suunniteltu kestämään rankkaakin käyttöä. Urheilukellossa on myös vesitiivis rakenne, joten se kestää hyvin myös sään vaihtelut ja veden alla käytön. Lisäksi kellossa on erittäin pitkä akunkesto, jopa 40 tuntia GPS-paikannuksen kanssa käytettynä, joten kelloa ei tarvitse ladata jatkuvasti.

Millainen on hyvä älykello?

Kun valitset älykelloa, kannattaa miettiä, mitä tarvitset laitteelta ja mikä budjetti sinulla on käytössäsi. Tutustu urheilukellojen ominaisuuksiin, vertaa hintoja ja lue arvosteluja saadaksesi selville, mikä älykello sopii parhaiten tarpeisiisi.

Helppokäyttöisyys on hyvän älykellon merkki! Suunto 5 Peak -älykello on helppo synkronoida älypuhelimen kanssa, joten se mahdollistaa tiedonjakamisen eri sovellusten välillä. Suunto älykellon monipuoliset ominaisuudet, kestävä rakenne ja pitkä akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat seurata harjoittelunsa edistymistä ja kehittää kuntoaan.