Ideat ja vinkit

5 väärää luuloa allergialääkkeistä – Päivitä tietosi siitepölyallergian hoidosta

Siitepölyallergian hoitoon ja allergialääkkeisiin liittyy paljon vanhentunutta tietoa. Päivitä tästä allergian­hoitotietosi ajan tasalle, niin saat tehokkaan avun oireisiisi ja nautit keväästä huolettomammin.

Katupöly, kevätflunssa, auringonpolttama… Näin selätät kevään pikkuharmit

Kevätaurinko yllätti ja iho kärähti? Vai kiusaako siitepöly? Vaikka kevät on ihanaa aikaa, se tuo mukanaan myös erilaisia pikkuharmeja. Näin taltutat ne ja nautit vuodenajasta täysillä.

Hajusteallergia? Näin erotat tuotteet, jotka eivät sovi sinulle

Kutinaa, punoitusta tai läikkiä iholla kosteusvoiteen tai hajuveden käytön jälkeen? Kyse saattaa olla hajusteallergiasta. Näin tunnistat hajusteallergian oireet ja opit löytämään sinun ihoasi hellivät tuotteet.

”Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus laadukkaisiin hyvinvointituotteisiin” – YA-tuotesarja on arjessa sinua varten

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja on kehitetty tukemaan koko perheen hyvinvointia. Lue tästä viisi kiinnostavaa faktaa YA-tuotesarjasta!

Kokeile ja ihastu – tässä viisi YA-sarjan hittituotetta

Laatu, edullisuus ja kotimaisuus. Nämä ominaisuudet ovat nostaneet oman YA-sarjamme tuotteet asiakkaiden suosioon. Tuotepäällikkömme Hanna Nikula paljastaa sarjan viisi bestselleriä ja kertoo, miksi niihin kannattaa tutustua.

Tiesitkö nämä viisi luonnon tehoainetta ihollesi?

Joko olet kokeillut, miten hyvää koivunmahla, mustaselja tai ruusunmarja tekee ihollesi? Valitsimme suosikkimme YA naturae -luonnonkosmetiikkasarjan tehoaineiden joukosta. Lue vinkit ja kokeile itse!

Miten voit henkisesti? – 5 tapaa huolehtia mielen hyvinvoinnista

Hyvinvoiva mieli on voimavara, joka kannattelee myös silloin, kun elämä haastaa. Nämä pienet mutta tehokkaat arjen teot tukevat niin sinun kuin läheistesi tasapainoa.

Vinkit siitepölyallergian hoitamiseen

Siitepölyallergia kiusaa erilaisilla silmä- ja nenäoireilla siitepölykautena, kun pensaat, lehtipuut ja heinät kukkivat. Yleisvointi voi allergia-aikana olla nuutunut, mutta onneksi allergisia oireita voi lievittää tehokkaasti ja näin helpottaa jokapäiväistä elämää.

Sopivathan reseptilääkkeesi varmasti yhteen? Tunne lääkkeiden yhteisvaikutukset

Jos sinun tai läheisesi dosetissa on useampia eri lääkkeitä, niin tarkistuta niiden yhteensopivuus. Näin vältät haittavaikutukset ja huolehdit lääkehoidon tehosta ja turvallisuudesta.

Kuiva iho ja kalpeat kasvot? 5 vinkkiä kevätihon virkistämiseen

Talven jälkeen iho on ohut, kalpea ja tavallista kuivempi. Valmista iho aurinkoa varten ja anna sille kosteutta, kuorintaa, hierontaa ja kunnon seerumikuuri. Tervetuloa, kevät!