Ideat ja vinkit

Syksyn parhaat YA-tuotteet – Löydä tästä 7 suosikkia koko perheelle

Laadukasta, kotimaista ja kohtuuhintaista! Yliopiston Apteekin omasta tuotesarjasta löydät syksyyn sopivat tuotteet niin lapsille kuin aikuisille. Joko sinä tunnet nämä suosikit?

Koronatesti kotona – 11 kysymystä koronaviruksen kotitesteistä

Kotona tehtävä koronatesti kertoo noin vartissa, oletko saanut koronavirustartunnan. Terveydenhuollon koronatestejä täydentävä kotitesti on nyt saatavilla Yliopiston Apteekista. Lue, miten pikatesti toimii, kenelle se sopii – ja voiko testin antamaan tulokseen luottaa.

Muisti pätkii? 7 tapaa huolehtia muistista

Tuntuuko, ettei mikään pysy enää päässä? Vaikka muistin tietyt osa-alueet heikkenevät iän myötä, niin aivojen ja muistin suojaamiseksi voi onneksi tehdä paljon. Nämä elämäntavat huolehtivat muististasi!

Tässä ovat kosmetologiemme omat ihonhoitosuosikit – ”Ilman tätä en pärjää”

Ammattilaisten omakohtaiset tuotevinkit kiinnostavat aina. Kysyimme viideltä kosmetologiltamme, mitkä ihonhoitotuotteet ovat heidän suosikkejaan. Lue vinkit – ehkä löydät oman uuden lempparisi!

Yliopiston Apteekin farmaseutti Johnny Lind: ”Öisin asiakkaat jakavat henkilökohtaisiakin asioita”

Mitä 24 h -apteekissa tapahtuu yöllä? Mitä apteekista ostetaan aamuyöllä? Yövuorojen konkari, aina auki olevan Töölön apteekkimme farmaseutti Johnny Lind kertoo työstään.

Uniongelma? Nämä arjen parannukset auttavat sinut uneen

Uni on tehokas terveysteko, mutta aina hyvä yöuni ei tule itsekseen. Näillä vinkeillä saat paremmin unen päästä kiinni.

Ihon paluu arkeen – 7 hoitovinkkiä, joilla valmistat ihosi syksyyn

Kesän jäljiltä iho on usein pintakuiva, nuutunut ja epätasaisen värinen. Näillä kosmetologimme vinkeillä korjaat kesäauringon pikku vauriot ja huollat ihosi ihanaksi.

Lääkkeiden oikea säilytys – Tiesithän nämä?

Milloin viimeksi olet tehnyt inventaarion lääkekaappiisi ja kierrättänyt vanhat lääkkeesi? Tässä kaikki, mitä sinun on hyvä tietää lääkkeiden säilytyksestä ja säilyvyydestä.

Arki kutsuu! 10 tapaa saada hyvää oloa syksyyn

Tuntuuko paluu arkeen raskaalta loman jälkeen? Niin ei tarvitse olla. Tässä virtaa antavat vinkit ja puhtituotteet, jotka tuovat hyvinvointia syksyn varalle.

Iho ja hiukset ihaniksi kesän jälkeen – 8 hellivää vinkkiä

Veivätkö kesäaurinko, merivesi ja uima-altaan kloori ihostasi kosteuden ja hiuksistasi kiillon? Nappaa tästä kosmetologimme tehokkaimmat vinkit ja hoitotuotteet, niin kohta hehkut taas päästä varpaisiin.