Tule meille töihin!

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Haluatko työpaikkaan, jossa on erinomainen yhteishenki? Haluatko olla töissä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Yliopiston Apteekki on vastuullinen, välittävä ja asiantunteva apteekkialan yritys, jonka omistaa Helsingin yliopisto. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Koko tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi. Asiakaskokemuksemme palkittiin Suomen parhaana 2018.

 

 

Avoimet työpaikatTutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Proviisorina voit työskennellä meillä erilaisissa työtehtävissä, kuten apteekinhoitajana tai asiakaspalvelupäällikkönä apteekissa. Lisäksi sinun on mahdollista laajentaa ammattitaitoasi työskentelemällä eri yksiköissä, joita ovat esimerkiksi annosjakelu, lääkkeenvalmistus, tietohallinto ja verkkoapteekki.

Farmaseuttina voit työskennellä apteekkiemme lisäksi esimerkiksi chat-farmaseuttina tai annosjakelun, lääkevalmistuksen ja terveydenhuollon yksikössä.

Apteekkityöntekijänä (lääketeknikko tai tekninen työntekijä) työskentelet apteekkiemme asiakaspalvelussa ja muissa palvelutehtävissä sekä huolehdit apteekin tavaralogistiikasta.

Farmasian opiskelijoiden työharjoittelupaikat

Ovatko farmasian opintosi siinä vaiheessa, että harjoittelujakso on ajankohtainen? Valitsemme vuosittain 80-100 farmasian opiskelijaa harjoitteluun Yliopiston Apteekkiin. Tarjoamme farmasian opiskelijoille aina laajan ja monipuolisen harjoittelun, oman tutorin tuen koko harjoittelun ajaksi sekä mahdollisuuksien mukaan tilaisuuden tutustua Yliopiston Apteekin yhteiskunnallisiin erityistehtäviin.