C-vitamiiniseerumi kirkastaa ihon ja tuo hehkua iholle – löydä paras C-vitamiiniseerumi

Naisella on paras C-vitamiini seerumi, joka vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tuo hehkua iholle

Kirkastava C-vitamiiniseerumi on usealle ihotyypille sopiva supertuote, joka saa ihon hehkumaan ja tasoittaa ihon sävyn jopa päivissä. Asiantuntijamme neuvoo parhaan C-vitamiiniseerumin niin hehkun puutteesta kärsiville kasvoille kuin ikääntyvällekin iholle. Valitse kosmetologimme vinkkien avulla paras C-vitamiiniseerumi juuri sinun ihosi tarpeisiin. Tutustu ihon sävyä tasoittaviin ja kasvoja kirkastaviin C-vitamiiniseerumeihin ja palauta ihosi hehku!

C-vitamiiniseerumi – Mihin C-vitamiini auttaa?

C-vitamiiniseerumi on tehokas tapa tehostaa ihon kollageenin tuotantoa ja antaa iholle upeaa hehkua. C-vitamiiniseerumi on hyvä tuote erityisesti samealle ja kuulautta kaipaavalle iholle, sillä seerumin sisältämä C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja suojaa soluja vapailta radikaaleilta, jotka vahingoittavat soluja ja nopeuttavat ihon ikääntymistä.

Mitä C-vitamiiniseerumi tekee? 

C-vitamiiniseerumin hyödyt iholle:

C-vitamiiniseerumit

Artikkelin lukijan etu: Ota 3 kosmetiikkatuotetta, saat edullisimman -50 % etukoodilla: KOSME524

*Ei koske lääkkeitä. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa verkossa 31.12.2024 asti.

C-vitamiini kasvoille – kenelle C-vitamiini seerumi?

C-vitamiini on anti-age-ihonhoidon raaka-aineista sellainen, joka sopii hyvin monenlaisen ihon hoitoon. C-vitamiiniseerumi on hyvä valinta myös herkän ihon seerumiksi. Valitse C-vitamiini kasvoille silloin, kun kasvot ovat harmaat ja sameat ja ihosi kaipaa virkistystä ja elinvoimaa! C-vitamiini on erinomainen tuote esimerkiksi kevätihon virkistämiseen, kun samea iho kaipaa hehkua talven jälkeen.

Kosmetologin vinkki: ”Asiakkaani, joiden iho kaipaa eloa, kirkkautta ja hehkua, ovat olleet erityisen tyytyväisiä C-vitamiiniseerumin tehoon. Asiakkaiden C-vitamiiniseerumi kokemusten perusteella ihon rakenne ja sävy tasoittuvat jo muutaman viikon käytön jälkeen selkeästi ja ihon hyvinvointi ja elinvoima lisääntyy. Useat tyytyväiset C-vitamiiniseerumin käyttäjät ovat tulleet kertomaan, miten seerumi on tuonut energiaa väsyneelle iholle”, kertoo Yliopiston Apteekin kosmetologi Sonja Perkkiö.

Luonnollista hehkua iholle vitamin C serumilla

C-vitamiiniseerumit tuovat avun monenlaisiin ihon tarpeisiin 

Paras C-vitamiiniseerumi hoitaa ihoa todella monipuolisesti. C-vitamiiniseerumi sopii erityisesti iholle, jolla on pigmenttihäiriöitä tai epätasaisuutta. Vitamin C serum on erinomainen valinta myös iholle, jossa on auringon aiheuttamia vaurioita tai jos iho on ikääntynyt tai kuiva. Useat seerumit sisältävät tehoaineenaan C-vitamiinin lisäksi myös hyaluronihappoa, jolla on kosteuttava ja ihoa täyteläistävä vaikutus.

”Suosittelen C-vitamiinia kasvoille silloin, kun iholle kaivataan kosteuttavaa, vahvistavaa ja ihoa suojaavaa tehoainetta tai tehokkaan hellävaraista antioksidanttia. C-vitamiinia sisältävä glow serum tekee nimensä mukaisesti taikoja iholle ja saa ihosi hehkumaan”, kertoo kosmetologi Sonja Perkkiö.

C-vitamiini + hyaluronihappo seerumissa – glow serum

C-vitamiini ja iho – mitä C-vitamiini tekee kasvoille?

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihoa suojaavan antioksidantti, joka kirkastaa ihoa ja auttaa auringon UV-säteilyn aiheuttamien vaurioiden hoidossa. C-vitamiini tehostaa myös kollageenin tuotantoa, suojaa vapailta radikaaleilta sekä vähentää pigmenttiläiskien näkymistä iholla.

”C-vitamiini on tehokas aktiiviaine samealle iholle, joka kaipaa kirkkaampaa ilmettä ja ihon kimmoisuutta. C-vitamiini on yksi suosituimpia ja eniten tutkittuja kosmetiikan aktiiviaineita. Sen monikäyttöisyys ja soveltuvuus erilaisille ihotyypeille tekevät siitä erittäin pidetyn tehoaineen. Niasiiniamidi on toinen tehoaine, joka kannattaa pitää mielessä”, neuvoo kosmetologi Sonja Perkkiö.

C-vitamiiniseerumi on ihoa kirkastava antioksidantti ja tehokas anti-age-seerumi, kun haluat saada C-vitamiinia iholle.

C-vitamiini ihonhoidossa 

Ihonhoidon raaka-aineena C-vitamiini (L-askorbiinihappo) on vesiliukoinen vitamiini, joka ei ole erityisen stabiili. Ulkoiset olosuhteet, kuten vesi, valo, happi sekä kuumuus vaikuttavat sen tehoon, jonka vuoksi ihonhoidossa C-vitamiinista on kehitetty stabiloituja muotoja, jotka säilyttävät tehonsa puhdasta C-vitamiinia paremmin. 

C-vitamiini INCI-listalla – tunnista ihonhoidon superraaka-aine 

Tuotteiden raaka-ainelistassa eli niin sanotussa INCI-listassa C-vitamiini voi esiintyä seuraavissa muodoissa:

 • Ascorbic Acid on tehokas, mutta ei erityisen stabiili C-vitamiinin muoto
 • Sodium Ascorbyl Phosphate on C-vitamiinin stabiilein muoto
 • Ascorbyl Glucoside on vesipohjaisissa tuotteissa käytetty C-vitamiinin muoto
 • Tetrahexyldecyl Ascorbate
 • Vitamin C

Tehokasta, Ascorbic Acid -muodossa olevaa C-vitamiinia käytetään kosmetiikassa etenkin kuuriluontoisesti käytettävissä tuotteissa, kuten seerumeissa ja ampulleissa. Stabiilimpia C-vitamiinin muotoja käytetään ihonhoitotuotteissa, joissa tuotteen käyttöikä on pidempi.

Kosmetologin vinkki: Kirjoita seerumipulloon aina tuotteen avauspäivämäärä, jotta et käytä tuotetta enää, kun se on vanhentunut ja menettänyt tehonsa. Kosmetiikan PAO-merkintä (period after opening) kertoo avaamisen jälkeen olevan tuotteen käyttöajan kuukausina. 

”Jos huomaat, että C-vitamiinin ja seerumin väri muuttuu rusehtavaksi, niin tiedät, että se on alkanut hapettua eli menettää tehoaan ja on aika hankkia uusi seerumi”, vinkkaa kosmetologi Sonja Perkkiö.

C-vitamiiniseerumit ikääntyvälle iholle

Anti-age-seerumit ja yöseerumit samealle iholle

Usein kysyttyjä kysymyksiä C-vitamiiniseerumista

Mitä C-vitamiiniseerumi tekee?

C-vitamiiniseerumi vahvistaa ihosi kollageenia ja on erityisen hyödyllinen ikääntyneelle tai samealle iholle. C-vitamiiniseerumi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja tuo esiin ihon luonnollisen hehkun sekä suojaa ihoa ympäristön haitallisilta aineilta.

Milloin C-Vitamiiniseerumi?

Levitä C-vitamiiniseerumi kasvoille aina ennen kasvovoidetta tai kasvoöljyä

C-vitamiiniseerumin käyttö: Levitä pari tippaa C-vitamiiniseerumia kasvojen ja kaulan iholle heti kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Lukitse C-vitamiiniseerumin antama kosteus ihoon levittämällä seerumin päälle kosteusvoide tai C-vitamiinikasvovoide.

Seerumi samean ihon kirkastamiseen ja ihon hehkun palauttamiseen

10 x paras C-vitamiiniseerumi

 1. Murumuru C-vitamiiniseerumi sisältää myös kosteuttavaa vadelmavettä ja täyteläistävää hyaluronihappoa. Luonnonkosmetiikan vegaaninen Muru Muru C-vitamiini seerumi on ihanan virkistävä ja välittömästi heleyttävä seerumi!
 2. ACO Glow Booster seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen tuote esimerkiksi pigmenttimuutoksia ja juonteita vastaan. Tämän glow serumin ansiosta ihosta tulee sileä ja kauniin kuulas. Käyttäjien mielestä tämä on upean miedon tuoksuinen ja ehdottomasti paras C-vitamiiniseerumi!
 3. Ikääntymisen merkkejä vastaan kehitetty Vichy Liftactiv Supreme C-vitamiiniseerumi madaltaa juonteita jopa 10 päivässä sekä tekee ihosta levänneen näköisen. Valitse tämä hajusteeton antioksidanttiseerumi, kun haluat vahvistaa ihon antioksidanttipuolustusta!
 4. Ihon sävyä tasoittava Puhdas+ Brightening C-Vitamin Serum tehoaa vaalentavasti olemassa oleviin pigmenttiläiskiin sekä ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Ihon epätasainen sävy on poissa ja ihostasi tulee kimmoisa, pehmoinen ja kosteutettu!
 5. V10 Plus Vitamin-C Serum supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Valitse antiseptinen seerumi teini-ikäisille ja aikuisille rasvoittuvan ihon ongelmiin. J-Beauty suosikkituote saatavilla myös 30 ml pakkauksessa!
 6. Ikääntyvää ihoa ravitsevan Medik8 C-Tetra Luxe seerumin sisältämät C- ja E-vitamiini suojaavat tehokkaasti ympäristön ja auringon haitallisilta vaikutuksilta. Öljypohjainen, kevyt seerumi, joka kiinteyttää, silottaa ja palauttaa ihosi hehkun!
 7. Erittäin tehokas, ihoa kirkastava Medik8 Super C Ferulic seerumi sisältää 30% etyloitua askorbiinihappoa, e-vitamiinia ja ferulahappoa, jotka yhdessä suojaavat ihoa sekä silottavat ryppyjä ja juonteita. Ravitseva koostumus jättää ihon säteilevän nuorekkaaksi! Kevyt sitruksinen tuoksu.
 8. COSRX The Vitamin C 23 on hajusteeton ja vegaaninen C-vitamiiniseerumi ikääntyvälle iholle. K-Beauty ihonhoidon supertuote sopii kaikille ihotyypeille. Suojaa ihoa sekä häivyttää ihon pigmenttimuutoksia. Tehokas vesipohjainen seerumi, jossa korkea 23 % pitoisuus kirkastavaa C-vitamiinia!
 9. Nuxe Prodigieuse Boost Vitamin C Glow Boosting Serum on anti-age seerumi kaikille ihotyypeille. Pidä ihosi nuorekkaan näköisenä ja lisää ihosi hehkua. Erinomainen seerumi ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Hehkua tuova ja suojaava luonnonkosmetiikka seerumi, jossa ihastuttava tuoksu ja kevyt koostumus!
 10. Herkullisen värinen Lumene C-vitamiini seerumi on hehkua antava vitamiiniseerumi kaikille ihotyypeille. Lumene Valo Ravitseva vitamiini-tehohoito on ihoa tehokkaasti ravitseva vegaaninen hoitoseerumi, jossa hoitava kaksiosainen koostumus. Valitse C-vitamiini seerumi Lumene, kun haluat ihoa elvyttävän ja valloittavan tuoksuisen tuotteen. Lue myös tyytyväisten asiakkaidemme Lumene seerumi kokemuksia ja vaikutu Lumene seerumin tehosta!

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin kosmetologi Sonja Perkkiö.

Luonnonkosmetiikka C-vitamiiniseerumi