PUHDISTAMO RUUSUJUURIUUTE 50 ML

5/5
20,80 € (416,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ruusujuuri on saanut nimensä ruusun tuoksuisesta juurestaan. Puhdistamon ruusujuuriuute on helppokäyttöinen; sekoita pieni määrä liuosta kylmään tai kuumaan juomaan ja nauti. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 pipetillinen (1 ml) 2 kertaa päivässä. Voit sekoittaa ruusujuuriuutteen mihin tahansa kylmään tai kuumaan juomaan. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Ruusunjuuri, vesi, alkoholi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Vahva ja toimiva ruusujuurivalmiste
Puhdistamon ruusujuuriuute on todella hyvä tuote. Olen huomannut, että se auttaa keskittymään. Mielestäni olen myös vähemmän stressaantunut. Läheiseni ovat sanoneet, että olen nykyään useammin paremmalla tuulella.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO RUUSUJUURIUUTE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.