Luonnonkosmetiikan parhaat anti-age-tuotteet

Luonnonkosmetiikan parhaat anti-age-tuotteet

Luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet ovat lempeydestään huolimatta tehokkaita. Lue, millaisia tehoaineita ikääntymisen merkkejä torjuvissa luonnonkosmetiikkatuotteissa käytetään ja nappaa tuotesuosituksemme talteen.

Ovatko luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet tehokkaita?

Jotkut ajattelevat luonnonkosmetiikan olevan tavallista lempeämpää ja siksi vähän tehotonta. Vaikka lempeys on totta, luonnonkosmetiikkasarjojen anti-age-tuotteista löytää yhtä timanttisia tehoja kuin peruskosmetiikastakin.

Miten luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet eroavat tavallisista anti-age-tuotteista?

Tavallinen anti-age-kosmetiikka eroaa luonnonkosmetiikan vastaavasta lähinnä siten, että se pyrkii pitkäaikaisten vaikutusten lisäksi välittömiin tuloksiin – esimerkiksi täyttämällä ja silottamalla ihoa silikonien avulla.

Luonnonkosmetiikan anti-agen ajatuksena on hoitaa ihoa hiljalleen ja tukea ihon ihanteellista toimintaa. Vaikuttaja-aineet ovat pitkälti samoja, tosin luonnonkosmetiikassa sallittuja aineita on huomattavasti vähemmän ja koostumukset ovat riisutumpia.

Muista myös, että ilman huolellista puhdistusta, kosteutusta ja suojausta arvokkaimmastakaan tehoaineesta ei ole hyötyä. Säännöllinen puhdistus pitää ihon kirkkaana ja terveenä. Suojaaminen on tärkeää, etteivät ulkoiset rasitukset, kuten UV-säteet, aiheuta ihoon vaurioita. 

 1. ATOPIK ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ HOITOSEERUMI HERKÄLLE IHOLLE 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ATOPIK ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ HOITOSEERUMI HERKÄLLE IHOLLE 30 ML
  Tarjoushinta 30,88 € Normaalihinta 38,60 €
 2. MADARA TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR SERUM 30 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. ATOPIK ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE HERKÄLLE IHOLLE 15 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ATOPIK ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE HERKÄLLE IHOLLE 15 ML
  Tarjoushinta 26,08 € Normaalihinta 32,60 €

Millaisia hoitavia aineita luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteissa käytetään?

Esimerkiksi kasviöljyjen ja -uutteiden vitamiineja, flavonoideja, polyfenoleja ja kasvihormoneja. Ne heleyttävät, aktivoivat, suojaavat ja vahvistavat ihoa. Anti-age-aineita ovat myös muun muassa vihreä tee-, soija-, levä- sekä bambu-uute, kofeiini ja monet siemenuutteet sekä -öljyt.

Riittävä kosteutus ja kosteudensitomiskyvyn parantaminen silottaa, antaa kimmoisuutta sekä vahvistaa ihoa. Mitä iäkkäämpi iho, sen enemmän se kaipaa kosteutta. Luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteiden kosteuttavina ja kosteutta sitovina aineina käytetään muun muassa hyaluronihappoa ja glyserolia.

Mikä on tällä hetkellä uusinta uutta luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteissa?

Fermentoitu eli pieneksi pilkottuja raaka-aineita sisältävä kosmetiikka on tällä hetkellä suosittua, sillä sen vaikuttaja-aineiden uskotaan imeytyvän tehokkaasti.  

Jos imeytymistä haluaa edelleen tehostaa, voi käyttää viikoittain AHA-happokuorintaa. Kevyt ja kosteuttava maitohappo sopii kuivalle iholle, ja kollageenisynteesiin vaikuttava glykolihappo anti-age-hoitoon.

Kokeile näitä:

 • Kleopatran ihonhoitoaineisiin perustuva Egyptian Magic on monikäyttöinen kulttivoide, jota muun muassa Madonna hehkuttaa. Voiteessa on vain hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä ja propolista. Se sopii kasvo, huuli-, arpi-, silmänympärys- ja puhdistusvoiteeksi sekä kosteusnaamioksi.
 • Korealaisen Whamisan kaikki tuotteet sisältävät fermentoimalla valmistettuja raaka-aineita.
 • Novexpert Booster with Vitamin C on uudistava, kirkastava ja pikakaunistava anti-age-seerumi väsyneelle ja pigmenttihäiriöiselle iholle. Se sisältää hyvin imeytyvää C-vitamiinia sekä maito- ja hyaluronihappoa. Luonnon mica heleyttää heti heijastamalla valoa.
 • Patyka Youth Remodeling kiinteyttävä voide sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Wakame-merileväuute aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hexapeptide-11 kiinteyttää ja pyökkiuute palauttaa hehkua.