Luonnonkosmetiikan parhaat anti-age-tuotteet

naisen ikääntyvä iho

Luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet ovat lempeydestään huolimatta tehokkaita. Lue, millaisia tehoaineita ikääntymisen merkkejä torjuvissa luonnonkosmetiikkatuotteissa käytetään ja nappaa tuotesuosituksemme talteen.

Ovatko luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet tehokkaita?

Jotkut ajattelevat luonnonkosmetiikan olevan tavallista lempeämpää ja siksi vähän tehotonta. Vaikka lempeys on totta, luonnonkosmetiikkasarjojen anti-age-tuotteista löytää yhtä timanttisia tehoja kuin peruskosmetiikastakin.

Miten luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteet eroavat tavallisista anti-age-tuotteista?

Tavallinen anti-age-kosmetiikka eroaa luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteista lähinnä siten, että se pyrkii pitkäaikaisten vaikutusten lisäksi välittömiin tuloksiin – esimerkiksi täyttämällä ja silottamalla ihoa silikonien avulla.

Luonnonkosmetiikan anti-agen ajatuksena on hoitaa ihoa hiljalleen ja tukea ihon ihanteellista toimintaa. Vaikuttaja-aineet ovat pitkälti samoja, tosin luonnonkosmetiikassa sallittuja anti-age-ainesosia on huomattavasti vähemmän ja koostumukset ovat riisutumpia.

Muista myös, että ilman huolellista puhdistusta, kosteutusta ja suojausta arvokkaimmastakaan tehoaineesta ei ole hyötyä. Säännöllinen puhdistus pitää ihon kirkkaana ja terveenä. Ulkoisilta rasituksilta sekä auringolta suojautuminen on tärkeää, etteivät ulkoiset tekijät, kuten UV-säteet, aiheuta ihoon vaurioita

Millaisia hoitavia aineita luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteissa käytetään?

Esimerkiksi kasviöljyjen ja -uutteiden vitamiineja, flavonoideja, polyfenoleja ja kasvihormoneja. Ne heleyttävät, aktivoivat, suojaavat ja vahvistavat ihoa. Anti-age-aineita ovat myös muun muassa vihreä tee-, soija-, levä- sekä bambu-uute, kofeiini ja monet siemenuutteet sekä -öljyt.

Riittävä kosteutus ja kosteudensitomiskyvyn parantaminen silottaa, antaa kimmoisuutta sekä vahvistaa ihoa. Mitä iäkkäämpi iho, sen enemmän se kaipaa kosteutta. Luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteiden kosteuttavina ja kosteutta sitovina aineina käytetään muun muassa hyaluronihappoa ja glyserolia.

Mikä on tällä hetkellä uusinta uutta luonnonkosmetiikan anti-age-tuotteissa?

Fermentoitu eli pieneksi pilkottuja raaka-aineita sisältävä kosmetiikka on tällä hetkellä suosittua, sillä sen vaikuttaja-aineiden uskotaan imeytyvän tehokkaasti. Esimerkiksi WHAMISA-tuotteiden teho perustuu aktiivisiin luomulaatuisiin ainesosiin ja fermentoituun koostumukseen. Fermentoinnilla pystytään säilyttämään aktiiviaineiden maksimaalinen ravintoainepitoisuus ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon.

Jos imeytymistä haluaa edelleen tehostaa, voi käyttää viikoittain AHA-happokuorintaa. Kevyt ja kosteuttava maitohappo sopii kuivalle iholle, ja kollageenisynteesiin vaikuttava glykolihappo anti-age-hoitoon.

Kokeile näitä:

  • Korealaisen Whamisan kaikki tuotteet sisältävät fermentoimalla valmistettuja raaka-aineita.
  • Novexpert Booster with Vitamin C on uudistava, kirkastava ja pikakaunistava anti-age-seerumi väsyneelle ja pigmenttihäiriöiselle iholle. Se sisältää hyvin imeytyvää C-vitamiinia sekä maito- ja hyaluronihappoa. Luonnon mica heleyttää heti heijastamalla valoa.
  • Nuxe Moringa Seeds Micellar Water Cleansing Gel -misellivesi sisältää moringansiemenuutetta, joka sitoo itseensä saastepartikkeleita. Se poistaa helposti ja tehokkaasti kasvojen iholta ja silmistä lian ja meikin.
  • Murumuru on loistavaa suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka karkkimaiset tuoksut tuotteissa ihastuttavat. Ihastu tehokosteuttavaan ja heleyttävään Murumuru Rosehip-Glow kasvovoiteeseen, joka sisältää ruusunmarjauutetta ja -öljyä sekä täyteläistävää hyaluronihappoa.