Viisi vinkkiä kuivan ihon kosteutukseen

Viisi vinkkiä kuivan ihon kosteutukseen

Kylmä viima ja kuiva huoneilma saavat helposti ihon kiristämään, kutisemaan ja hilseilemään. Lue vinkit kuivan ihon kosteutukseen ja poimi viisi tehokkaasti kosteuttavaa tuotetta YA:n omasta tuotesarjasta.

1. Valitse hellävaraiset pesuaineet

Kylmällä säällä höyryävän kuuma suihku tai kylpy saattaa houkuttaa, mutta kuivaihoiselle se ei ole hyvä idea. Kuuma vesi vie iholta mukanaan öljyjä ja kuivattaa entisestään. Ei ole liioin yhdentekevää, millä ihoaan saippuoi. Unohda palasaippuat ja käytä peseytymiseen mahdollisimman kosteuttavaa ja hellävaraista pesunestettä.


Kokeile: YA pesuneste herkän ihon on erittäin hellävarainen ja kaikille ihotyypeille sopiva. Se on testattu hyvin tuloksin erittäin herkkäihoisilla ihotautilääkärin valvonnassa. Sisältää ihoa hoitavaa manteliöljyä, kosteuttavaa aloe veraa ja rauhoittavaa allantoiinia. Koko vartalolle sopivassa hajusteettomassa pesunesteessä on miellyttävä ja pehmeä vaahto.

2. Kuori iho pehmeäksi

Jos iho on kuiva kuin korppu, voiteet eivät imeydy. Säännöllinen vartalonkuorinta on helppo tapa pitää iho pehmeänä ja joustavana läpi talven. Kun kuolleet ihosolut ovat poissa, kosteusvoidekin imeytyy ja tehoaa paremmin. Kuori iho suihkussa pyörivin liikkein kerran viikossa. Älä kuitenkaan kuori ärtynyttä tai punoittavaa ihoa.


Kokeile: YA naturae vartalokuorinta omena mustaselja sisältää luonnonmukaista ja tehokkaasti kuorivaa piidioksidia sekä AHA-happoja. Voiteessa on mukana aineenvaihduntaa vilkastuttavaa mustaseljauutetta sekä vihreää teeuutetta. Hajusteeton voide on helppo levittää. Sopii kaikille ihotyypeille ja on Ecocert-sertifioitu.

3. Kosteuta heti suihkun jälkeen

Tärkeintä kuivan ja hilseilevän ihon taltuttamisessa on riittävä kosteutus. Valitse voide, jossa on kosteutta sitovia ja ravitsevia ainesosia. Voiteen käytössä tärkeintä on ajoitus: levitä voide heti suihkun jälkeen, jotta iholle jäävä kosteus lukittuu voiteen alle.

Kokeile: YA kosteusvoide on allergiatestattu ja erityisesti herkkäihoiselle suunnattu. Koko vartalolle sopiva voide sisältävää pehmentävää manteliöljyä. Voide on hajusteeton ja väriaineeton.

4. Täsmäkosteuta kuivat kohdat

Ahkerasta voiteiden levittelystä huolimatta iholle saattaa ilmestyä kuivia läiskiä. Tehokosteuta kuivia kohtia täyteläisellä ja ravitsevalla hoitovoiteella. Levitä voidetta erityishuomiota vaativiin kohtiin aamuin illoin ja lisää voidetta päivän mittaan tarpeen mukaan.

Kokeile: YA Kuivan ihon hoitovoide on täyteläinen mutta hyvin imeytyvä. Voide sisältää keramideja ja ravitsevia kasviöljyjä, jotka pitävät ihon joustavana. Rauhoittaa kutinaa ja korjaa ihon kuivuudesta johtuvia vaurioita. Sopii erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle mutta paikallisesti myös muille ihotyypeille rystysiin ja muihin helposti kuivuviin kohtiin. Voidaan käyttää myös rikkinäiselle iholle.

5. Rasvaa kädet pesun jälkeen

Käsien iho on syksyisin koetuksella. Kylmä ilma ja emäksiset saippuat saavat kädet kuivumaan ja hilseilemään. Levitä voidetta aina käsien pesun jälkeen. Hanki käsivoidetta talven varalle useampi tuubi, jotta sitä on saatavilla niin kotona, töissä kuin matkalla.

Kokeile: YA käsivoide hoitava imeytyy nopeasti ja kosteuttaa pitkään. Miellyttävän tuoksuinen käsivoide sisältää kosteuttavaa manteliöljyä, sheavoita, E-vitamiinia ja rauhoittavaa allantoiinia.


Lue lisää

Näin hoidat ihoasi päivittäin

Näin hoidat ihoasi päivittäin

Hyvinvoivan ihon salaisuus on huolellisessa ja säännöllisessä hoidossa. Kasvojen iho vaatii päivittäistä huolenpitoa.

Lue lisää
Näin hoidat ihoasi yöllä

Näin hoidat ihoasi yöllä

Tiesitkö, että yö on tehokkainta ihonhoitoaikaa? Kun sinä nukut, ihosi palautuu ja hoitavat aineet vaikuttavat tehokkaimmin. Lue vinkit tehokkaaseen ihonhoitoon yöllä!

Lue lisää
Seerumi on ihonhoidon tehopakkaus – näin valitset itsellesi sopivan seerumin

Seerumi on ihonhoidon tehopakkaus – näin valitset itsellesi sopivan seerumin

Juuri sinulle sopivalla seerumilla voit hoitaa kasvojen ihopulmat kuntoon. Kun etsit itsellesi parasta seerumia, kurkkaa ensin purkin kyljestä, mitä tuote lupaa tehdä ihollesi.

Lue lisää

Teemat