Paras aurinkorasva? Tässä asiakkaidemme suosikit!

nainen on löytänyt itselleen parhaan aurinkorasvan, joka estää ihoa palamasta auringossa

Hyvä aurinkovoide on löytö, josta tekee mieli kertoa kavereillekin. Tässä Yliopiston Apteekin asiakkaiden suosituimmat aurinkosuojat! Kysy neuvoa Yliopiston Apteekin henkilökunnalta, niin saat takuulla omalle ihollesi ja tarpeisiisi sopivan aurinkosuojan.

Kuivan ihon aurinkorasva  

Kesä tekee monelle kuivaihoiselle hyvää, mutta kosteutusta ja päivittäisten ihonhoitorutiinien tärkeyttä ei pidä väheksyä kesälläkään. Kuivaihoisen valinta on tietenkin aurinkosuoja, joka tuo iholle kosteutta ja jättää sen pehmeäksi, mutta ei tahmaiseksi. Auringonoton jälkeen iholle levitettävä after sun -voide, hellii ihoa ja antaa sen tarvitseman kosteutuksen.

Kokeile:

  • ACO Sun Body Lotion SPF30 on herkän ihon kosteuttava aurinkovoide vartalolle. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton, alkoholiton ja väriaineeton.

Herkän ihon aurinkorasva

Helposti reagoivasta ja herkästä ihosta kärsivät tarvitsevat aurinkosuojan, joka on sekä tehokas että äärimmäisen hellä. Tuotteesta pitää olla karsittu pois yleisimmät yliherkkyyksiä ja allergiaa aiheuttavat ainesosat. Valikoimistamme löytyy aurinkorasvat allergisen tarpeisiin. Voit kysyä apua tuotteen valintaan asiantuntijoiltamme chatissa tai vaikka soittamalla.

Kokeile:

Sekaihon aurinkorasva

Saako aurinkosuojasi sekaihosi kiiltelemään, näppylät kukkimaan tai meikin rullautumaan? Silloin sen koostumus on väärä. Valitse kasvoille tarkoitettu, sekaiholle sopiva aurinkotuote, joka antaa iholle kauniin mattapinnan. Ja muista puhdistaa iho illalla huolellisesti aurinkorasvasta!

Kokeile:

apteekin aurinkovoiteet suojaavat auringolta tehokkaasti

Hyvä aurinkorasva lapselle

Lasten ihon suojamekanismit ovat kehittymättömät ja iho ohuempaa kuin aikuisilla, joten lasten aurinkovoiteelta vaaditaan paljon. Tenaville tarvitaan korkeakertoiminen, hellä ja helppokäyttöinen voide, joka kestää vedessä ja hiekassa peuhaamista.

Kokeile:

Aurinkorasva aurinkoihottumaan

Aurinkoihottumasta kärsivät voivat suojautua UV-säteiltä huolellisesti vaatteilla ja hatulla, ja auringon ollessa korkeimmillaan eli kello 11–15 on hyvä pysytellä varjossa. Myös korkealla suojakertoimella varustettu aurinkovoide on aivan välttämätön.

Kokeile:

  • Avene Sun Mineral Lotion SPF50+ on nappituote erittäin herkälle ja aurinkoihottumasta kärsivälle iholle sekä myös lapsille. Hennosti beigen sävyinen aurinkovoide sisältää vain fysikaalisen aurinkosuojan. Monien mielestä tämä on paras fysikaalinen aurinkosuoja aurinkoihottumaa vastaan.
  • Vichy Capital Soleil Dry Touch Face Fluid SPF50 on kasvojen aurinkorasva, joka sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä henkilöille, joille on aurinko aiheuttaa allergiaa. Tuote sopii myös silloin, kun käytössä on valoyliherkkyyttä aiheuttava lääke. 

Paras ruskettava aurinkorasva

Kaunis rusketus piristää ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta ja monet haluavatkin edistää ihon päivettymistä ruskettavalla aurinkorasvalla. Fiksut auringonpalvojat ovat kuitenkin maltillisia ja antavat ihon sävyn syvetä hiljalleen ruskettavan aurinkorasvan avulla. Ruskettavan aurinkosuojan kanssa ei kannata lintsata, sillä turvallisimmin nautit auringosta, kun et unohda UV-suojausta hetkeksikään. Ja terveellisin rusketus syntyy tietysti itseruskettavalla tuotteella.

Kokeile:

  • Vichy Capital Soleil Solar Protective Water Enhanced Tan SPF30 on kosteuttava aurinkosuojasuihke, joka on näppärä tuote ruskettavaa aurinkorasvaa kaipaavalle. Kätevä aurinkosuojasuihke käy niin kasvoille kuin vartalolle. Vesimäinen, vedenkestävä suihke pitää ihon hyvin kosteutettuna ja kosteutetulla iholla rusketus kestää pidempään. Tuotteen sisältämä beetakaroteeni auttaa ihoa päivettymään kauniisti. Ruskettavasta aurinkorasvasta voit valita oikean suojakertoimen juuri sinun ihollesi ja tarpeisiisi! Ja mikä parasta, tässä on aurinkotuote, joka ei tahraa.