Paras aurinkorasva? Tässä asiakkaidemme suosikit!

miellyttävän aurinkorasvan levitys

Hyvä aurinkovoide on löytö, josta tekee mieli kertoa kavereillekin. Tässä Yliopiston Apteekin asiakkaiden suosituimmat aurinkosuojat! Kysy neuvoa Yliopiston Apteekin henkilökunnalta, niin saat takuulla omalle ihollesi ja tarpeisiisi sopivan aurinkosuojan.

Kuivan ihon aurinkorasva

Kesä tekee monelle kuivaihoiselle hyvää, mutta kosteutusta ja päivittäisten ihonhoitorutiinien tärkeyttä ei saa väheksyä nytkään, sillä auringon UV-säteet kuivattavat ihoa. Kuivaihoiset valitsevat kosteuttavan aurinkosuojan ja muistavat myös after sun -voiteen, niin iho ei käy karheaksi.

Kokeile:

  • ACO Sun Body Lotion SPF50 on herkän ihon kosteuttava aurinkovoide vartalolle. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton, alkoholiton ja väriaineeton.

Herkän ihon aurinkorasva

Helposti reagoivasta ja herkästä ihosta kärsivät tarvitsevat aurinkosuojan, joka on sekä tehokas että äärimmäisen hellä. Tuotteesta täytyy olla karsittu pois yleisimmät yliherkkyyksiä ja allergiaa aiheuttavat ainesosat.

Kokeile:

Sekaihon aurinkorasva

Saako aurinkosuojasi sekaihosi kiiltelemään, näppylät kukkimaan tai meikin rullautumaan? Silloin sen koostumus on väärä. Valitse kasvoille tarkoitettu, sekaiholle sopiva aurinkotuote, joka antaa iholle nätin mattapinnan. Ja muista puhdistaa iho illalla huolellisesti aurinkorasvasta!

Kokeile:

Hyvä aurinkorasva lapselle

Lasten ihon suojamekanismit ovat kehittymättömät ja iho ohuempaa kuin aikuisilla, joten lasten aurinkovoiteelta vaaditaan paljon. Tenaville tarvitaan korkeakertoiminen, hellä ja helppokäyttöinen voide, joka kestää vedessä ja hiekassa peuhaamista.

Kokeile:

Aurinkorasva aurinkoihottumaan

Aurinkoihottumasta kärsivät suojautuvat UV-säteiltä huolellisesti vaatteilla ja hatulla, ja kello 11–15 pysytellään varjossa. Myös korkeakertoiminen aurinkovoide on aivan välttämätön.

Kokeile:

Rusketus haaveena

Päivetys piristää ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta. Fiksut auringonpalvojat ovat kuitenkin maltillisia ja antavat ihon sävyn syvetä hiljalleen ja UV-suojausta hetkeksikään unohtamatta. Ja terveellisin rusketus syntyy tietysti itseruskettavalla.

Kokeile: