Paras aurinkorasva? Tässä asiakkaidemme suosikit!

nainen on löytänyt itselleen parhaan aurinkorasvan, joka estää ihoa palamasta auringossa

Hyvä aurinkovoide on löytö, josta tekee mieli kertoa kavereillekin. Tässä Yliopiston Apteekin asiakkaiden suosituimmat aurinkosuojat! Kysy neuvoa Yliopiston Apteekin henkilökunnalta, niin saat takuulla omalle ihollesi ja tarpeisiisi sopivan aurinkosuojan.

Asiakkaidemme mielestä paras aurinkorasva

Aurinkovoiteen valintaan voi vaikuttaa moni asia esimerkiksi tuotteen koostumus, tuoksu, ihotyyppi tai vaikkapa se, miten hyvin aurinkosuoja levittyy ja imeytyy. Asiakkaiden antamat arviot auttavat toisia asiakkaita itselle sopivan tuotteen valinnassa. 

Mitkä aurinkotuotteet ovat asiakkaidemme mielestä niitä kaikkein parhaimpia? Tutustu suosikkeihin ja löydä omasi. Muista myös ihanat aurinkouutuudet!

Asiakkaidemme aurinkosuosikit TOP 4

1. Aurinkosuoja kasvoille

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Invisible Fluid SPF50+ -aurinkosuojaemulsio: "Tämä on ylivoimaisesti paras aurinkorasva kasvoille! Ei jätä tahmaista/rasvaista tunnetta iholle ja imeytyy nopeasti! Todella hyvä suoja auringolta! Ei mitään huonoa sanottavaa, olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen!"

2. Aurinkosuoja vartalolle

Vichy Capital Soleil Milk Eco-Designed SPF50+ -aurinkosuojaemulsio: "Ehdottomasti paras käyttämäni aurinkovoide vartalon iholle. Tuotteessa on miellyttävä tuoksu, se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Ei jätä valkoista kalvoa iholle. Tästä aurinkorasvasta on tullut koko perheemme luottotuote, jota hankimme aina uudelleen ja uudelleen. Suosittelen!"

3. Aurinkosuoja huulille

Aco Sun Lips SPF30 Moisturising Lip Balm -huulivoide: "Kokeilemistani aurinkosuojallisista huulivoiteista paras. Ei jätä ikävää makua ja on muutenkin miellyttävän tuntuinen."

4. Auringon jälkeen

CCS Aloe Vera -geeli: "Käytän geeliä päivittäin kasvojen sekä kaulan alueelle. Pieni pisara levittyy isolle alueelle ja näin ollen iho ei jää tahmeaksi. Riittoisa tuote ja suosittelen kokeilemaan."

 1. LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS UVMUNE INVISIBLE FLUID SPF50+ 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS UVMUNE INVISIBLE FLUID SPF50+ 50 ML
  Tarjoushinta 19,92 € Normaalihinta 24,90 €
 2. VICHY CAPITAL SOLEIL MILK ECO-DESIGNED SPF50+ 200 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 3. ACO SUN LIPS SPF30 MOISTURISING LIP BALM 5 G
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN LIPS SPF30 MOISTURISING LIP BALM 5 G
  8,50 €
  Loppu
 4. CCS ALOE VERA GEL 125 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  CCS ALOE VERA GEL 125 ML
  Tarjoushinta 10,80 € Normaalihinta 13,50 €

Kauden 2024 aurinkouutuudet – Löydä uusi suosikki aurinkouutuuksien joukosta

Aurinkotuotteiden joukkoon tulee joka vuosi ihania uutuustuotteita. Aurinkouutuuksien joukosta löytyy niin aurinkotuotteita kasvoille kuin vartalollekin. Myös lasten aurinkorasvavalikoima sekä fysikaalisten aurinkosuojien määrä kasvaa vuosittain. 

Aurinkouutuudet kasvoille

Aurinkouutuudet vartalolle

Hyödynnä verkon etukoodi ja tilaa aurinkotuotteet edullisesti netistä ya.fi!

Nappaa tästä alekoodi, jolla KAIKKI* aurinkotuotteet ota 2, saat edullisemman -30 %. *Ei koske lääkkeitä. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa verkossa 30.09.2024 asti.

KAIKKI aurinkotuotteet ota 2, saat edullisemman -30 % etukoodilla: AURINKO224

Herkän ihon aurinkorasva

Helposti reagoivasta ja herkästä ihosta kärsivät tarvitsevat aurinkosuojan, joka on sekä tehokas että äärimmäisen hellä. Tuotteesta pitää olla karsittu pois yleisimmät yliherkkyyksiä ja allergiaa aiheuttavat ainesosat. Valikoimistamme löytyy aurinkorasvat allergisen tarpeisiin. Voit kysyä apua tuotteen valintaan asiantuntijoiltamme chatissa tai vaikka soittamalla.

Kokeile kasvoille:

Kokeile vartalolle:

Kuivan ihon aurinkorasva  

Kesä tekee monelle kuivaihoiselle hyvää, mutta kosteutusta ja päivittäisten ihonhoitorutiinien tärkeyttä ei pidä väheksyä kesälläkään. Kuivaihoisen valinta on tietenkin aurinkosuoja, joka tuo iholle kosteutta ja jättää sen pehmeäksi, mutta ei tahmaiseksi. Auringonoton jälkeen iholle levitettävä after sun -voide, hellii ihoa ja antaa sen tarvitseman kosteutuksen.

Kokeile:

Sekaihon aurinkorasva

Saako aurinkosuojasi sekaihosi kiiltelemään, näppylät kukkimaan tai meikin rullautumaan? Silloin sen koostumus on väärä. Valitse kasvoille tarkoitettu, sekaiholle sopiva aurinkotuote, joka antaa iholle kauniin mattapinnan. Ja muista puhdistaa iho illalla huolellisesti aurinkorasvasta!

Kokeile:

apteekin aurinkovoiteet suojaavat auringolta tehokkaasti

Hyvä aurinkorasva lapselle

Lasten ihon suojamekanismit ovat kehittymättömät ja iho ohuempaa kuin aikuisilla, joten lasten aurinkovoiteelta vaaditaan paljon. Tenaville tarvitaan korkeakertoiminen, hellä ja helppokäyttöinen voide, joka kestää vedessä ja hiekassa peuhaamista.

Kokeile lapsille:

Aurinkorasva aurinkoihottumaan

Aurinkoihottumasta kärsivät voivat suojautua UV-säteiltä huolellisesti vaatteilla ja hatulla, ja auringon ollessa korkeimmillaan eli kello 11–15 on hyvä pysytellä varjossa. Myös korkealla suojakertoimella varustettu aurinkovoide on aivan välttämätön.

Kokeile:

Paras sävyttävä ja ruskettava aurinkorasva

Kaunis rusketus piristää ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta ja monet haluavatkin edistää ihon päivettymistä ruskettavalla aurinkorasvalla.

Fiksut auringonpalvojat ovat kuitenkin maltillisia ja antavat ihon sävyn syvetä hiljalleen ruskettavan aurinkorasvan avulla. Ruskettavan aurinkosuojan kanssa ei kannata lintsata, sillä turvallisimmin nautit auringosta, kun et unohda UV-suojausta hetkeksikään.

Ja terveellisin rusketus syntyy tietysti itseruskettavalla tuotteella.

Myös sävyttävä aurinkovoide on erinomainen tuote luonnollisen sävyn saavuttamiseen iholla. Sävytetty aurinkovoide toimii kesällä kätevästi meikkivoiteen tavoin.  

Kokeile:

Helli ihoa auringonoton jälkeen – muista after sun!

Auringonoton jälkeen iho kaipaa viilennystä ja kosteutusta. After sun -tuotteet rauhoittavat ja viilentävät auringolle altistunutta ihoa. Jos et vielä ole after sun -tuotteiden käyttäjä, ota after sun ja ihana kasvosuihke osaksi aurinkorutiinia. 

Kokeile auringonoton jälkeen:

 • Lierac Sunissime Ultra Repair Global Anti-Aging -seerumi korjaa, rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa sekä ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien syntyä.
 • Aco After Sun Gel Cream on geelivoide, joka rauhoittaa ja viilentää ihoa auringossa vietetyn päivän jälkeen. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus ja sopii myös herkälle iholle.
 • Avène Thermal Spring Water Spray on ainutlaatuinen Avène-terveysvesi, joka sisältää rauhoittavia ja suojaavia ainesosia. Steriilisti pakattu lähdevesi rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa.
 • Vichy Eau Thermale Spray on virkistävä ja rauhoittava lähdevesi kasvoille ja vartalolle. Mineraalirikas lähdevesi kosteuttaa ja rauhoittaa tehokakasti auringonoton jälkeen.