Paras aurinkorasva? Tässä asiakkaidemme suosikit!

suosituimmat aurinkorasvat

Hyvä aurinkovoide on löytö, josta tekee mieli kertoa kavereillekin. Tässä Yliopiston Apteekin asiakkaiden suosituimmat aurinkosuojat! Kysy neuvoa Yliopiston Apteekin henkilökunnalta, niin saat takuulla omalle ihollesi ja tarpeisiisi sopivan aurinkosuojan.

Kuivan ihon aurinkorasva

Kesä tekee monelle kuivaihoiselle hyvää, mutta kosteutusta ei saa väheksyä nytkään, sillä auringon UV-säteet kuivattavat ihoa. Kuivaihoiset valitsevat kosteuttavan aurinkosuojan ja muistavat myös after sun -voiteen, niin iho ei käy karheaksi.

Kokeile:

ACO Sun Lotion SPF50+ on herkän ihon kosteuttava aurinkovoide vartalolle. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton, alkoholiton ja väriaineeton.

Herkän ihon aurinkorasva

Helposti reagoivasta ja herkästä ihosta kärsivät tarvitsevat aurinkosuojan, joka on sekä tehokas että äärimmäisen hellä. Tuotteesta täytyy olla karsittu pois yleisimmät yliherkkyyksiä ja allergiaa aiheuttavat ainesosat.

Kokeile:

La Roche-Posay Anthelios Hydrating Cream SPF50+ on herkän ihon kevyt, hajusteeton ja dermatologisesti testattu voide, joka imeytyy nopeasti eikä jätä valkoisia jälkiä. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

Sekaihon aurinkorasva

Saako aurinkosuojasi ihosi kiiltelemään, näppylät kukkimaan tai meikin rullautumaan? Silloin sen koostumus on väärä. Valitse kasvoille tarkoitettu, sekaiholle sopiva tuote, joka antaa iholle nätin mattapinnan. Ja muista puhdistaa iho illalla huolellisesti!

Kokeile:

ACO Sun Face Fluid Mattifying SPF50+ on sekaihon kevyt aurinkovoide, joka ei tuki huokosia ja sopii meikin alle. Erittäin vedenkestävä ja hajusteeton.

Hyvä aurinkorasva lapselle

Lasten ihon suojamekanismit ovat kehittymättömät ja iho ohuempaa kuin aikuisilla, joten aurinkovoiteelta vaaditaan paljon. Tenaville tarvitaan korkeakertoiminen, hellä ja helppokäyttöinen voide, joka kestää vedessä ja hiekassa peuhaamista.

Kokeile:

La Roche-Posay Anthelios Kids Invisible Spray SPF50+ on erittäin vedenkestävä, helposti levittyvä aurinkosuihke herkälle ja valoihottumalle alttiille lapsen iholle.

Aurinkorasva aurinkoihottumaan

Aurinkoihottumasta kärsivät suojautuvat UV-säteiltä huolellisesti vaatteilla ja hatulla, ja kello 11–15 pysytellään varjossa. Myös korkeakertoiminen aurinkovoide on aivan välttämätön.

Kokeile:

Eucerin Sun Sensitivity Sun Cream Gel Face & Body SPF50 on nappituote herkälle ja aurinkoallergiselle iholle. Vedenkestävä, geelimäinen suoja ehkäisee aurinkoihottuman muodostumista.

Rusketus haaveena

Päivetys piristää ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta. Fiksut auringonpalvojat ovat kuitenkin maltillisia ja antavat ihon sävyn syvetä hiljalleen ja UV-suojausta hetkeksikään unohtamatta. Ja terveellisin rusketus syntyy tietysti itseruskettavalla.

Kokeile:

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water Enhanced Tan SPF30 on päivettymistä edistävä aurinkosuojasuihke, joka käy niin kasvoille kuin vartalolle. Vesimäinen, vedenkestävä suihke sisältää päivettymistä tukevaa beetakaroteenia.

 1. ACO SUN FACE FLUID MATTIFYING SPF50+ 40 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN FACE FLUID MATTIFYING SPF50+ 40 ML
  Tarjoushinta 15,92 € Normaalihinta 19,90 €
 2. AVENE SUN FLUID SPF50+ DRY TOUCH 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE SUN FLUID SPF50+ DRY TOUCH 50 ML
  Tarjoushinta 15,92 € Normaalihinta 19,90 €
 3. AVENE SUN CREAM SPF50+ 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE SUN CREAM SPF50+ 50 ML
  Tarjoushinta 15,92 € Normaalihinta 19,90 €
 4. VICHY CAPITAL SOLEIL SOLAR PROTECTIVE WATER HYDRATING SPF30 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY CAPITAL SOLEIL SOLAR PROTECTIVE WATER HYDRATING SPF30 200 ML
  Tarjoushinta 22,32 € Normaalihinta 27,90 €