Tilaa netistä ja nouda tunnin päästä – Näin pikanouto helpottaa arkeasi

Tilaa netistä ja nouda tunnin päästä – Näin pikanouto helpottaa arkeasi

Haluatko hoitaa apteekkikäyntisi mahdollisimman nopeasti? Valitse pikanouto. Tilaa ensin tarvitsemasi reseptilääkkeet ja muut tuotteet verkkoapteekista ja hae pakettisi tunnin päästä lähimmän Yliopiston Apteekin pakettiautomaatista. Helppoa, nopeaa ja ilmaista!

  • Oletko kiireinen tai toivotko, että apteekissa asiointi sujuisi vielä nopeammin?
  • Saitko lääkärin vastaanotolla reseptin ja haluat päästä äkkiä kotiin parantelemaan oloa?
  • Oletko matkassa koiran tai lapsikatraan kanssa ja haluat hoitaa apteekkireissun mahdollisimman jouhevasti?

Silloin kun haluat käyttää apteekissa asiointiin mahdollisimman vähän aikaa, niin pikanoutopalvelumme on sinua varten.

Käy ostoksilla verkkoapteekissa vaikka lounastauolla tai leikkipuistossa ja nappaa sitten paketti kotimatkalla Yliopiston Apteekin pakettiautomaatista.

Pikanouto on erityisen kätevä silloin, kun olet sairaana tai olet saanut lääkäriltä reseptin: voit tilata lääkkeen heti vastaanotolta lähtiessäsi ja hakea sen ilman varsinaista apteekkikäyntiä vaivattomasti jo tunnin sisällä.

Pikanouto sujuvoittaa arjen kiireiden keskellä myös silloin, kun asiaa on niin reseptilääketiskille kuin vitamiini- ja ihonhoitohyllyille: vältät niin tuotteiden etsiskelyn kuin jonottamisen.

Kaiken lisäksi pikanouto on täysin maksuton!

Miten pikanouto toimii?

Yksinkertaista: tilaa tarvitsemasi tuotteet verkkoapteekista ya.fi. Me keräämme tuotteet puolestasi, ja sinä voit piipahtaa tunnin päästä hakemassa paketin valitsemasi Yliopiston Apteekin pakettiautomaatista.

Jonottaa ei tarvitse useimmiten lainkaan, sillä olet jo maksanut tuotteet verkkoapteekissa. Lisäksi pakettiautomaatti on sijoitettu useimmiten kätevästi lähelle uloskäyntiä tai aulaa. Oma pakettisi löytyy automaatin lokerosta koodilla, jonka saat tekstiviestinä. Jos automaatti on täynnä, voit noutaa paketin kassalta.

Voinko tilata kaikkia apteekkituotteita pikanoutona?

Kyllä. Voit tilata niin reseptilääkkeitä, itsehoitotuotteita, kosmetiikkaa kuin ihonhoitotuotteita.

Arkea helpottava ja aikaa säästävä niksi onkin tilata koko perheen apteekki- ja ihonhoitotuotteet pikanoutona samalla kertaa. Säästät etsimisen, keräilyn ja jonottamisen vaivan, ja kaikki tarvitsemasi löytyy näppärästi yhdestä paketista.

Huomaa kuitenkin, että voit valita pikanoudon, kunhan kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavilla valitsemasi Yliopiston Apteekin toimipisteestä.

Entä jos tarvitsen farmaseutin apua tai minulla on kysyttävää jostakin tuotteesta?

Verkkoapteekissa asioidessasi ja tilausta tehdessäsi voit aina kysyä sinua askarruttavista asioista chat-palvelun farmaseutilta tai kosmetologilta. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme.

Lääkkeiden tilaaminen hoituu joka tapauksessa verkossa chatin kautta, jolloin farmaseutti antaa sinulle lääkeneuvontaa ihan kuten normaalistikin.  

Chatilla on myös etunsa: voi olla mukavampi kysyä aroilta tuntuvista aiheista chat-keskustelussa kuin kasvotusten.

Jos unohdit chatissa kysyä tilaamistasi tuotteista tai jokin asia jäi mietityttämään, voit aina keskustella farmaseutin kanssa samalla, kun haet pakettisi.

Voiko puolisoni tai ystäväni hakea tilaamani paketin pakettiautomaatista?

Toki! Jos olet esimerkiksi kotona kipeänä tai et muuten pääse paikan päälle, niin läheisesi voi käydä noutamassa paketin automaatista.

Hän tarvitsee vain noutokoodin, jolla pakettiautomaatin lokero avataan. Saat sen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Näin haet verkkokaupasta tilaamasi paketin pikanoutona:

  • Tee tilauksesi verkkoapteekissa ya.fi. Jos tarvitset reseptilääkkeitä tai haluat kysyä farmaseutilta tai kosmetologilta jotain, se hoituu samalla chat-palvelussa.
  • Valitse toimitustavaksi pikanouto sekä se Yliopiston Apteekin toimipiste, josta haluat noutaa pakettisi.
  • Saat tunnin kuluessa tekstiviestin, kun tilauksesi löytyy valitsemasi Yliopiston Apteekin toimipisteestä.
  • Kipaise apteekkiin ja avaa tekstiviestissä olleen koodin avulla pakettiautomaatin lokero auki. Nappaa pakettisi, ja olet valmis jatkamaan matkaa