Kuiva iho? 5 tehokasta luonnonkosmetiikan kosteusvoidetta

luonnonkosmetiikan kosteusvoiteet kuivalle iholle

Tuntuuko iho kuivalta, kiristävältä tai ärtyneeltä? Vaihda kosteusvoiteesi kosteuttavampaan! Valitsimme viisi loistavaa luonnonkosmetiikan kosteuttajaa, jotka pehmentävät kasvojen ihon tehokkaasti. Löydä tästä omasi!

1. Helposti reagoiva ja herkkä iho

Herkkä ja kuiva iho reagoi ulkoisiin ärsytyksiin. Ihon on hyvä olla, kun suosit rauhoittavia voiteita ja mietoja, luonnonkosmetiikan puhdistustuotteita.

Kokeile:

  • Atopik Anti-Age Kiinteyttävä hoitovoide 24H Herkälle iholle on samettisen ylellinen kosteuttava ja kiinteyttävä anti-age-kasvovoide ikääntymistä vastaan. Voide sisältää muun muassa ihoa napakoittavaa hyaluronihappoa sekä antioksidanttista C-vitamiinia, mutta on silti erittäin rauhoittava ja sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

2. Ärtynyt iho

Jos iho on pitkään oikein kuiva, sen oma puolustusmekanismi heikkenee ja pinta rikkoontuu. Hoida ärtynyt iho kuntoon tarjoamalla sille rauhoittavia ja hoitavia aineita.

Kokeile:

3. Karhea ja kutiseva iho

Kun iho kutisee, kirvelee ja halkeilee sieltä täältä, pelastus löytyy tehokosteuttavasta ja nopeasti imeytyvästä monitoimivoiteesta. Levitä voide hieman kostealle iholle pesun jälkeen, niin se kosteuttaa erityisen hyvin.

Kokeile:

  • Weleda Skin Food on koko perheen kuivan ihon yleisvoide. Se pehmentää ja ravitsee kuivaa ihoa pitkäkestoisesti. Täyteläisen koostumuksen ansiosta tämä monitoimivoide sopii erinomaisesti niin yövoiteeksi kuin meikin alle!

4. Kiristävä iho

Ihon kiristely johtuu kuivuudesta ja kuivuus taas esimerkiksi takana olevasta talvesta tai liiasta aurinkoaltistuksesta. Pehmennä iho silkkisen ravitsevalla kasvoöljyllä.

Kokeile:

  • YA naturae Pehmentävä kasvoöljy sisältää ravitsevaa aprikoosiöljyä, antioksidanttista porkkanaöljyä sekä ihoa pehmentävää ja tasapainottavaa jojobaöljyä. Sen sisältämät omega-rasvahapot hoitavat ja kosteuttavat kuivaa ihoasi.

5. Pintakuiva iho

Normaalikin iho voi ajoittain kuivahtaa ja pintakuiva iho saattaa vaatia tavallista tymäkämpää kosteutusta. Löydät sopivan voiteen seka- tai pintakuivan ihon tehokosteuttajista.

Kokeile: