SUNWIC IBS 220 G

5/5
23,40 € (106,36 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Sunwic IBS on helppokäyttöinen kuituvalmiste ärtyvän suolen (IBS) ja ummetuksen ruokavaliohoitoon. IBS:n oireita ovat muun muassa vatsan turvotus, vatsakipu, ajoittain esiintyvä ripuli tai ummetus sekä ilmavaivat. Neutraalin makuinen jauhe sisältää liukoista guarpapukuitua, ja se on helppo lisätä  kylmään tai lämpimään nesteeseen. Guarpapukuitu edistää suolen toimintaa ja lisää suolistolle hyvää tekevää bifidobakteerikantaa. Laktoositon, gluteeniton. Kliininen ravintovalmiste.

Tuotteen käyttö

Käytä terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Sekoita annos 2 dl:aan kylmää tai lämmintä nestettä. Nauti aterian yhteydessä tai useassa erässä pitkin päivää. Aloita käyttö varovasti, jos vatsasi on herkkä palkokasveille. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 rkl 1-2 kertaa päivässä. Lapset 4-12 vuotta: 1/2-1 rkl  päivässä. Lapset 2-4 vuotta: 1-2 tl päivässä.  Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Selvitä vakavat vatsa- ja suolisto-oireet lääkärissä.

Tuotteen koostumus

Ravintosisältö 100 g: Energia 375 kcal, rasva 0 g, hiilihydraatteja 17,5 g, josta sokereita 0 g, ravintokuitu 80 g, proteiini 0,5 g, suola 0,25 g. Ainesosat: osittain hydrolysoitu guarpapukuitu 100 %. Ei sisällä pähkinöitä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (12)

Ihana tuote
Tämä toimii minulla parhaiten. Olen kokeillut todella monia tuotteita. Vatsa on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Suosittelen lämpimästi.
Hyvä tuote
Tuote maistuu miedolle ehkä vähän makealle. Auttaa turvotukseen ja vatsa toimii hyvin. Suosittelen
Hyvä tuote.
Tämä tuote toimii, parhaiten IBS vaivoihin itselläni illalla nautittuna tyhjään vatsaan voimakkaitten maitohappojen (probiootti), yli kymmenen miljardia ja (prebiootti) esim. molkosanin kanssa.

Todettu toimivaksi
Kivan makuinen ja helppokäyttöinen jauhe joka helpottaa oikeasti IBS:n oireita. Suosittelen!
Hyvää tekevä
Erittäin hyvää tekee vatsalle.
Erittäin hyvää tekevä.
Olen käyttänyt kolme purkillista ainakin jos en neljää ja vatsani toimi todella hyvin silloin!!!
Erittäin hyvä
Olen ollut nyt ilman muutaman kuukauden. Mutta pitää tulla hakemaan taas tätä tuotetta teiltä. Suosittelen!!!
Erittäin hyvä.
Erittäin hyvää tekevä vatsalle. Olen käyttänyt joskus kolme purkillista ,mutta nyt on ollut väliä muutaman kuukauden.Mutta pitää tulla hakemaan tätä teiltä, mitä pikimmin.
Pelastus IBS-oireisiin
Ainoa tuote, joka auttaa pitämään IBS-oireet kurissa. Helppo käyttää ja riittoisa pakkauskoko.
Erittäin hyvä
Eritäin hyvä toistaiseksi ainut tuote mistä olen saanut apua ibs oireisiini. Suosittelen.
Todella hyvä
Toimii minun vatsalle.
Hyvä apu hankalaan vatsaan
Omat kokemukseni ovat tähän mennessä hyviä. Ummetuspainotteiseen ibs:ään on tuonut helpotusta. Olen käyttänyt 3-4 viikkoa päivittäin ja vatsa ei reagoi enää niin voimakkaasti eri ärsykkeisiin (turvottavat ruoat ja stressi). Turvotus ja vatsan kurina on hellittänyt hieman. Aloitin käytön todella pienillä annoksilla ja nostin annosta viikon välein eikä suurempia sivuvaikutuksia tullut.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SUNWIC IBS 220 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.