FREE HYTTYSKARKOTE AEROSOLI 150 ML

10,80 € (72,00 €/L)
TAI

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetieto

Hajuton hyönteiskarkote. Free hajuton hyttyskarkote aerosol -suihke suojaa hyttysiltä, punkeilta, paarmoilta ja muilta hyönteisiltä 6-8 tunnin ajan. Sopii lapsille ja aikuisille. Valmiste on täysin hajuton kuivuessaan. Biosidi.

Tuotteen käyttö

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta kevyesti ja tasaisesti iholle. Käytä 2 kertaa vuorokaudessa aikuisille ja kerran vuorokaudessa yli 1-vuotiaille lapsille. Vältä aineen hengittämistä tai joutumista silmiin. Suihke voi tahrata joutuessaan vaatteille, tahrat lähtevät pois tavallisessa vesipesussa. Syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Tuotteen koostumus

Tehoaine: IR3535 200 g/kg.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FREE HYTTYSKARKOTE AEROSOLI 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.