CALCIA VEGEKALK TABL 140 KPL

4/5
15,80 € (0,11 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vegaaneille ja kasvissyöjille sopiva kalsium- ja D-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Calcia Vegekalkissa sekä kalsium että D-vitamiini ovat kasviperäisiä. Tuote sopii erinmaisesti kasvissyöjille tukemaan luuston ja hampaiden kuntoa. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä. Vegaaninen tuote. Laktoositon, gluteeniton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 tablettia päivässä. Niele tabletti veden kera. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä lasten ulottumattomissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: kalsium 800 mg (100 %), D2-vitamiini 20 mikrog (400 %). % osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: kalsiumkarbonaatti (Aquamin), paakkuuntumisenestoaine (E460), ergokalsiferoli (Lalmin VitaD), pintakäsittelyaine (E470b).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erinomainen lisä
Hyvä lisä ainakin tällaiselle vegaanille :)
Pelastetaan eläimet ja tukehdutetaan ihmiset
Tabletit ovat suuria ja pinnoittamattomia. Meinasin tukehtua niihin jo kerran. Murennettuina tuntuvat ja maistuvat liidulta. Ei pahemmin sekoitu veteenkään. En tiedä millä nämä saisi alas.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CALCIA VEGEKALK TABL 140 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.