PHARMACARE LÄÄKEANNOSTELIJA SINGLE 1 KPL

5/5
9,40 € (9,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kätevä ja pienikokoinen viikkoannostelija. Yksinkertaisessa lääkedosetissa on oma lokero jokaiselle viikonpäivälle. Annostelijoita on eri värejä.

Tuotteen käyttö

Avaa lokero painamalla kantta keskeltä kevyesti samalla kuin avaat kannen.

Tuotearviot (7)

Hyvä ostos:)
Kivan kokoinen esim ottaa matkalle mukaan ja luukut pysyy hyvin kiinni
Ok
Kannet hajoo helposti.
Näppärä
Näppärän kokoinen, iloiset värit, pysyy kiinni, mutta ei ole vaikea avata. Jo kolmas väri menossa, suosittelen ehdottomasti.
Toimiva
Kestävä ja kätevän kokoinen dosetti; hoksasin viimein myös, että kannet aukeavat simppelimmin kun niitä painaa keskiosasta samalla alaspäin.
Toimiva
Kätevä viikkodosetti, jossa hyvät kannet
Kätevä
Pitkään säännöllisessä käytössä ollut näppärä viikkodosetti.
Helppo ja kätevä
On sopivan pieni kuljettaa aina mukana. Minulla joskus aamuisin tulee niin kiire, että unohtuu lääkkeet ottamatta, silloin on hyvä kun se on aina mukana käsilaukussa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PHARMACARE LÄÄKEANNOSTELIJA SINGLE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.