5 hyvää syytä ostaa aurinkosuojat Yliopiston Apteekista

5 hyvää syytä ostaa aurinkosuojat Yliopiston Apteekista

Hyvä aurinkovoide haussa? Onko sinulla iho-ongelma, joka tekee sopivan aurinkorasvan löytämisestä vaikeaa? Haluatko hoitaa koko perheen aurinkosuojaostokset samalla kertaa? Tässä viisi syytä, miksi sinun kannattaa hankkia aurinkotuotteesi Yliopiston Apteekissa.

1. Paras asiantuntemus ja aina avuliasta palvelua

Mikä aurinkorasva sopii helposti ärsyyntyvälle iholle? Entä mikä aurinkovoide käy koko perheelle? Paloin auringossa, mitä teen?

Yliopiston Apteekin farmaseutit ja kosmetologit osaavat auttaa sinua valitsemaan parhaat aurinkotuotteet tarpeidesi mukaan. Samalla saat hyödyllistä opastusta tuotteiden käyttöön ja turvalliseen auringonottoon.

Apteekki onkin järkevin ostospaikka aurinkotuotteille ennen kaikkea asiantuntemuksen takia.

Apteekissa osataan neuvoa sopivimpien aurinkotuotteiden valinnassa, jos sinulla on jokin ihopulma, kuten aurinkoihottuma, akne, atopia tai erittäin herkkä iho. Saat parhaat neuvot myös lasten herkän ihon suojaamiseen.

Muistathan myös, että käyttämäsi lääkitys voi vaikuttaa aurinkovoiteen valintaan. Tietyt lääkeaineet herkistävät ihon auringonvalolle, joten hyvä aurinkosuoja on tuolloin erityisen tärkeä.

Eikä avuliaasta ja asiantuntevasta palvelusta nauttiakseen tarvitse astella apteekkiin saakka! Jos asioit mieluiten verkkokaupassa, voit kysyä neuvoa ja tuotesuosituksia myös YA:n verkkokaupan chat-palvelussa.

 1. BETAMAX AURINKOKAPSELI 100 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BETAMAX AURINKOKAPSELI 100 KPL
  15,50 €
 2. ACO SUN BODY LOTION SPF50 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN BODY LOTION SPF50 200 ML
  Tarjoushinta 17,60 € Normaalihinta 22,00 €
 3. VICHY CAPITAL SOLEIL KIDS WET SKIN GEL SPF50+ 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY CAPITAL SOLEIL KIDS WET SKIN GEL SPF50+ 200 ML
  Tarjoushinta 23,20 € Normaalihinta 29,00 €

2. Laadukkaat aurinkorasvat – ja kaikissa on tärkeä UVA-suoja

Apteekista löydät myös aurinkotuotteita, joita et saa muualta. Apteekin tuotteisiin voit luottaa, sillä ne ovat turvallisia ja laadukkaita, ja niiden kehittelyyn ja testaamiseen käytetään paljon aikaa. Tuotteita parannellaan vuosittain.

Kun etsit hyvää aurinkorasvaa, niin varmista, että tuote sisältää sekä UVA- että UVB-suojan. Kaikki aurinkovoiteet eivät nimittäin suojaa salakavalalta UVA-säteilyltä, joka läpäisee jopa ikkunan.

UVA-suoja suojelee ihoa ihosyöviltä sekä auringon aiheuttamilta rypyiltä ja muilta ikääntymisen merkeiltä. UVB-suoja puolestaan varjelee punoitukselta eli palamiselta sekä ihosyövältä.

Kaikissa Yliopiston Apteekeissa myytävissä auringonsuojissa on molemmat suojat, joten voit huoletta valita aurinkorasvan mieltymyksesi mukaan.

3. Laaja valikoima aurinkotuotteita koko keholle ja eri tarpeisiin

Yliopiston Apteekista löydät laajan valikoiman erilaisia aurinkotuotteita.

Aurinkosuojia on tarjolla eri muodoissa: suihkeena, voiteena, geelinä sekä kätevinä puikkona. Löydät myös kattavan valikoiman korkean ja erittäin korkean suojakertoimen (50 ja 50+) sisältäviä aurinkotuotteita.

Saat tuotteet eri tarpeisiin: rannalle sopii vedenkestävä ja hiekkaa hylkivä aurinkorasva ja kaupunkilomailijan kasvoille miellyttävältä tuntuva, suojakertoimellinen päivävoide.

Muistathan siis valita oman aurinkotuotteen myös kasvoille – etenkin, jos meikkaat tai ihosi rasvoittuu tai ärtyy helposti. Jos ihotyypillesi sopivan tuotteen valinta tuntuu hankalalta, kysy neuvoa.

Löydät Yliopiston Apteekista omat täsmätuotteet suojaamaan myös silmänympäryksiä ja huulia. Luonnonkosmetiikan ystävät ilahtuvat vakuuttavasta kavalkadista parhaiden luonnonkosmetiikkasarjojen aurinkotuotteita.

Hyllystä löytyy myös kiinnostavia erikoisuuksia: kokeilepa tänä kesänä esimerkiksi meikin päälle suihkutettavaa aurinkosprayta!

Jos haluat päivettyä, turvallisimman rusketuksen saat itseruskettavilla. Jos haluat tehostaa ruskettumista auringosta, löydät tuotteita, joissa on suojakertoimen lisäksi ruskettumista edistäviä ainesosia. Monet vannovat aurinkokapseleiden tehoon.

4. Aurinkorasvat, lääkkeet ja kesäapteekki – kaikki samalla apteekkireissulla

Lähdössä mökille ja ostoslistalla vielä paljon hoidettavaa? Yliopiston Apteekista saat yhdellä asiointikerralla niin aurinkorasvat kuin muut kesän tärkeät tuotteet.

Voit varmistaa vaikka yhdessä farmaseutin kanssa, että koko perheen kesä- tai mökkiapteekki on kunnossa. Löytyykö riittävästi särkylääkettä, kyypakkaus, rakkolaastareita ja punkkipihdit?

Samalla apteekkireissulla saat tuotteet myös kesäihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Aurinko saa kosteuden haihtumaan ihosta tavallista herkemmin, joten esimerkiksi tehokosteuttava kosteusvoide tai seerumi voi olla nyt hyvä lisä ihonhoitorutiiniin. Kaveriksi kannattaa napata kasvoille tarkoitettu after sun -tuote sekä tehokkaat mutta hellät puhdistustuotteet, jotka häätävät aurinkorasvan rippeet iholta.

5. Tuet ostoksillasi suomalaista koulutusta ja tutkimusta

Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka kaikki tuotot käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.

Ostamasi aurinkorasva tekee siis hyvää paitsi ihollesi, myös suomalaiselle yhteiskunnalle.                                                                        

Asiantuntijana Yliopiston Apteekin kosmetologi Eveliina Jäppinen.

 1. ACO SUN ATO-PROTECT LOTION SPF50+ 150 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN ATO-PROTECT LOTION SPF50+ 150 ML
  Tarjoushinta 19,84 € Normaalihinta 24,80 €
 2. EUCERIN SUN SENSITIVE PROTECT SUN SPRAY SPF50+ 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  EUCERIN SUN SENSITIVE PROTECT SUN SPRAY SPF50+ 200 ML
  Tarjoushinta 23,04 € Normaalihinta 28,80 €
 3. AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100 ML
  Tarjoushinta 19,92 € Normaalihinta 24,90 €
 4. VICHY IDEAL SOLEIL SKIN-PERFECTING VELVETY CREAM SPF50+ 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY IDEAL SOLEIL SKIN-PERFECTING VELVETY CREAM SPF50+ 50 ML
  Tarjoushinta 18,72 € Normaalihinta 23,40 €