5 hyvää syytä ostaa aurinkosuojat Yliopiston Apteekista

Nainen keskustelee aurinkovoiteista apteekissa asiantuntijan kanssa

Kaipaatko hyvää aurinkovoidetta juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeisiisi? Onko sinulla iho-ongelma, joka tekee sopivan aurinkorasvan löytämisestä vaikeaa? Haluatko hoitaa koko perheen aurinkosuojaostokset samalla kertaa? Tässä viisi syytä, miksi sinun kannattaa hankkia aurinkotuotteesi Yliopiston Apteekista.

1. Parhaat asiantuntijat sinua varten 

Aurinkovoiteiden valikoima on laaja ja sopivan tuotteen valinta voi joskus tuntua haastavalta. Mikä aurinkotuote sopii helposti ärsyyntyvälle iholle? Entä mikä on paras aurinkovoide koko perheelle? Yliopiston Apteekin farmaseutit ja kosmetologit osaavat auttaa sinua valitsemaan parhaat aurinkotuotteet tarpeidesi ja oman ihotyyppisi mukaan. Samalla saat hyödyllistä opastusta tuotteiden käyttöön ja turvalliseen auringonottoon.

Apteekki onkin järkevin ostospaikka aurinkotuotteille ennen kaikkea asiantuntemuksen takia.

Apteekissa osataan neuvoa sopivimpien aurinkotuotteiden valinnassa, jos sinulla on jokin ihopulma, kuten aurinkoihottuma, akne, atopia tai erittäin herkkä iho. Saat meiltä parhaat neuvot myös lasten herkän ihon suojaamiseen sekä sopivimman lasten aurinkorasvan valintaan.

Muistathan myös, että käyttämäsi lääkitys voi vaikuttaa aurinkovoiteen valintaan. Tietyt lääkeaineet herkistävät ihon auringonvalolle, joten hyvä aurinkosuoja on tuolloin erityisen tärkeä.

Saman asiantuntemuksen saat käyttöösi apteekin lisäksi myös netissä ya.fi, sillä verkkoapteekki asiantuntijoineen palvelee sinua: voit kysyä neuvoa ja tuotesuosituksia myös YA:n puhelin- tai chat-palvelussa.

 1. LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50 75 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. ACO SUN ULTRA LIGHT FACE FLUID SPF50+ 40 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN ULTRA LIGHT FACE FLUID SPF50+ 40 ml
  Tarjoushinta 16,72 € Normaalihinta 20,90 €
 3. AVENE SUN REFLEX TRIASORB SPF50+ 30 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE SUN REFLEX TRIASORB SPF50+ 30 ml
  Tarjoushinta 13,52 € Normaalihinta 16,90 €

Hyödynnä verkon etukoodi ja tilaa aurinkotuotteet edullisesti netistä ya.fi!

Nappaa tästä alekoodi, jolla KAIKKI* aurinkotuotteet ota 2, saat edullisemman -30 %. *Ei koske lääkkeitä. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa verkossa 30.09.2024 asti.

KAIKKI aurinkotuotteet ota 2, saat edullisemman -30 % etukoodilla: AURINKO224

2. Laadukkaat aurinkorasvat – ja kaikissa on tärkeä UVA-suoja

Apteekista löydät myös aurinkotuotteita, joita et saa muualta. Apteekin tuotteisiin voit luottaa, sillä ne ovat turvallisia ja laadukkaita, ja niiden kehittelyyn ja testaamiseen käytetään paljon aikaa. Tuotteita parannellaan vuosittain.

Kun etsit hyvää aurinkorasvaa, niin varmista, että tuote sisältää sekä UVA- että UVB-suojan. Kaikki markkinoilla olevat aurinkovoiteet eivät nimittäin suojaa salakavalalta UVA-säteilyltä, joka läpäisee jopa ikkunan.

UVA-suoja suojelee ihoa ihosyöviltä sekä auringon aiheuttamilta rypyiltä ja muilta ikääntymisen merkeiltä. UVB-suoja puolestaan varjelee punoitukselta eli palamiselta sekä ihosyövältä. Kaikissa Yliopiston Apteekeissa myytävissä auringonsuojissa on molemmat suojat, joten voit huoletta valita aurinkorasvan mieltymyksesi mukaan.

3. Laaja valikoima aurinkotuotteita koko keholle ja eri tarpeisiin

Yliopiston Apteekista löydät laajan valikoiman erilaisia aurinkotuotteitaafter sun -tuotteita sekä itseruskettavia. Kattavasta valikoimastamme löydät aurinkovoiteet kasvoille ja vartalollefysikaaliset aurinkosuojat sekä lasten aurinkovoiteet.

Aurinkosuojia on tarjolla eri muodoissa: suihkeena, voiteena, nesteenä sekä kätevinä puikkona. Löydät myös kattavan valikoiman korkean ja erittäin korkean suojakertoimen (50 ja 50+) sisältäviä aurinkotuotteita.

Saat tuotteet eri tarpeisiin: rannalle sopii vedenkestävä ja hiekkaa hylkivä aurinkorasva ja kaupunkilomailijan kasvoille miellyttävältä tuntuva, suojakertoimellinen päivävoide.

Muistathan siis valita oman aurinkotuotteen myös kasvoille – etenkin, jos meikkaat tai ihosi rasvoittuu tai ärtyy helposti. Löydät Yliopiston Apteekista omat täsmätuotteet suojaamaan myös silmänympäryksiä ja huulia. Tiesithän, että valikoimissamme on myös suosittuja luonnonkosmetiikkasarjojen aurinkotuotteita

Jos haluat päivettyä, turvallisimman rusketuksen saat itseruskettavilla. Kun pohjatyöt ja valmistelut on tehty huolella, saat itseruskettavalla tasaisen ja kauniin päivetyksen ihollesi. Jos haluat tehostaa ruskettumista auringosta, löydät tuotteita, joissa on suojakertoimen lisäksi ruskettumista edistäviä ainesosia. Monet vannovat aurinkokapseleiden tehoon.

4. Aurinkorasvat, lääkkeet ja kesäapteekki – kaikki samalla apteekkireissulla

Kun suunnittelet mökkireissua tai vaikkapa ulkomaanmatkaa, kannattaa poiketa meille: Yliopiston Apteekista saat yhdellä asiointikerralla niin aurinkorasvat kuin muut kesän tärkeät tuotteet. Voit varmistaa vaikka yhdessä farmaseutin kanssa, että koko perheen kesä- tai mökkiapteekki on kunnossa. Löytyykö riittävästi särkylääkettä, kyypakkaus, rakkolaastareita ja punkkipihdit?

Samalla apteekkireissulla saat tuotteet myös kesäihon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Kesällä ihonhoidossa vähemmän on enemmän ja muutamilla kesäihon hemmottelutuotteilla saat ihostasi ihanan hehkuvan. Aurinko saa kosteuden haihtumaan ihosta tavallista herkemmin, joten esimerkiksi tehokosteuttava kosteusvoide tai seerumi voi olla nyt hyvä lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Kaveriksi kannattaa napata kasvoille tarkoitettu after sun -tuote sekä tehokkaat mutta hellät puhdistustuotteet, jotka poistavat aurinkorasvan rippeet iholta. 

5. Tuet ostoksillasi suomalaista koulutusta ja tutkimusta

Yliopiston Apteekki on yhteiskunnallinen yritys, jonka kaikki tuotot käytetään suomalaisen koulutuksen ja tutkimuksen hyväksi.                                                                   

Asiantuntijana farmaseutti ja ihonhoidon asiantuntija Satu Salkunen

 1. Avene Sun Sport Fluid SPF50+ 100 ml | Aurinkotuotteet
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  AVENE SUN SPORT FLUID SPF50+ 100 ML
  Tarjoushinta 23,92 € Normaalihinta 29,90 €
 2. VICHY CAPITAL SOLEIL SKIN-PERFECTING VELVETY CREAM SPF50+ 50 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  VICHY CAPITAL SOLEIL SKIN-PERFECTING VELVETY CREAM SPF50+ 50 ML
  Tarjoushinta 19,12 € Normaalihinta 23,90 €
 3. EUCERIN SUN SENSITIVE PROTECT KIDS SPRAY SPF 50+ 200 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 4. ACO SUN KIDS SUN STICK SPF50 8 G
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO SUN KIDS SUN STICK SPF50 8 G
  Tarjoushinta 10,32 € Normaalihinta 12,90 €