BIOTIINI STRONG HAIR & NAIL TABL 60 KPL

5/5
16,50 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva biotiinilisä hiuksille ja kynsille. Biotiini Strong Hair & Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Hiusvitamiini biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: biotiini 5 mg, sinkki 15 mg, metioniini 40 mg. Ainesosat: sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (32)

Erinomainen ja toimiva
Toimii, mutta piti odottaa lähes vuosi, että kasvoi uudet, vahvat kynnet entisten hauraiden tilalle.
Toimii
Sain suosituksen lähinnä hajonneen sormenkynnen takia, mutta mukavana sivuvaikutuksena on selkeää boostia karvan pituuskasvussa, joten ostin toisen paketin, kohta pitänee ostaa kolmas. Maku ei ole erityisen hyvä, mutta ei maistu ollenkaan mikäli tabletin asettaa kielen taka- eikä etuosaan. Pieniä nappeja, helppo niellä veden kanssa.
Edullinen ja toimii, mutta maku kamala
Parin kuukauden käytön jälkeen huomaan erityisesti hiuksissa positiivisen vaikutuksen. Edullinen hinta, mutta maku on paha.
Pettymys
Karsea haju ja maku. Koska pinta on todella karhea, tabletti on hankala niellä ja se meinaa jäädä kitalakeen tai kurkkuun, jolloin karsea maku tulee suuhun. Kuukauden käytön jälkeen en huomaa mitään eroa kynsissä tai hiuksissa. Kaksi tähteä, koska hinta on ok.
Tehokas
Vahvistaa hiuksia ja kynsiä, sekä nopeuttaa niiden kasvua.
Hyvä tuote
Hinnaltaan edullisempi ja toimii.
Biotiini strong
Olen syönyt Biotiini Strongia jo monta vuotta. Uskon, että se on pitänyt vastustuskykyni hyvänä hiusten ja kynsien kunnon ohella. Suosittelen.
Biotiini on luotettava tuote hiusten hyvinvointiin
Pidän biotiinista sen hiuksia vahvistavan aineen vuoksi. Säännöllisesti käytettynä puolisoni ei varmaankaan kaljuunnu, ainakaan aivan hetkessä.
Must have
Mahtava tuote, kuuluu vaki-ostoslistaani! Oikeasti toimii!
Suosittelen
Hiukset tuntuivat vahvemmilta ja lopullisen varmistuksen sain kun lopetin tuotteen käytön ja hiustenlähtö ja katkeilu alkoi. Toista kertaa en enää lopeta.
Suosittelen
Vahvemmat hiukset ja kynnet, kun syö säännöllisesti tätä tuotetta.
Tuote on erinomainen!
Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo vuoden ajan. Halusin tuotteen nopeuttavan hiustenkasvua. Hiukset ovat kasvaneet ja myös tuuheutuneet. Kynnet ovat myöskin vahvistuneet.
Noticed difference
Women who experience serious problems with hair and nails should search for the reason inside. But if you are healthy, but want to improve a bit hair and nails condition - that is the perfect choice. I noticed improvement in my overall healthy hairs and nails.
Kauniit hiukset
Tämä aine sai hiukseni vahvistumaan ja kynteni kasvamaan pitkiksi ja vahvoiksi. Tämä on osa jokapäiväistä kauneusrutiiniani. Tie kauniisiin hiuksiin tapahtuu sisäisesti.
Hyvä tuote
Sisältää runsaasti biotiinia, eikä ole niin kallis, kuin esimerkiksi Priorin.
Hyvä tuote
Hiukset sekä kynnet vahvistuivat säännölisellä käytöllä.
Suosittelen
Jo parin kuukauden käyttö paransi ongelmaani hiustenlähdöstä. Aion käyttää tuotetta jatkossa säännöllisesti.
Suosittelen
Kun aloitin kuurin se tuntui aluksi täysin hyödyttömältä... Syötyäni paketin loppuun kynsistäni on tulleet todella kovat, jotka eivät katkeile sekä ne kasvavat hurjaa vauhtia.
Erinomainen
Tuote lisäsi hiusten ja ripsien kasvua sekä ripset tuntuivat vahvemmilta. Suosittelen!
Hiukset ja kynnet kiittää
Kynnet ei enää lohkeile ja hiukset voi paremmin
Todella hintansa arvoinen.
Hiusten laatu parantunut ja hiukset kasvavat hyvin.
Jokaisen must have tuote
Hiukseni ja kynteni ovat vahvistuneet ja voivat paremmin kuin ennen tätä tuotetta. Joka kerta tuotteen loputtua ostan usemman kerralla.
Hinta-laatusuhteeltaan mainio, tehokas tuote
Puolen vuoden kuurin jälkeen kampaajani totesi hiusteni vahvistuneen ja hiukseni pysyvät paremmassa kunnossa nopeamman kasvamisen ansiosta. Tuote on nyt jatkuvassa käytössä.
Tehokkain biotiinivalmiste
Tämä biotiinilisä on ehdottomasti parhain. En lähde kertaakaan ulos ostamatta kaksi pakettia kerralla. Laatu suhteessa hintaan on kohdallaan. näkyy jo parissa kuukaudessa, sillä se sisältää paljon biotiinia. Koko perheen käytössä päivittäin jotta hiukset, iho ja kynnet voivat hyvin!
Auttoi minua!
Pitää kynnet vahvana ja hiukset terveinä, olen tykännyt käyttää jo jonkin aikaa !
Edullinen ja helppokäyttöinen hiusravinne, olen vasta aloittanut käytön.
Paremmin pääsen arvioimaan kun olen vielä 1.5 kk jatkanut käyttöä, kun hiukset kasvavat vain sen sentin kuukaudessa.
loistava tuote
Toimiva tuote. Hiusten lähtö vähentynyt ja kynnet vahvistuneet. Päivittäisessä käytössä. Suhteellisen edullinen.
Vahvemmat, terveemmät hiukset taatusti
Olen syönyt Biotiini Strong tuotetta jo monta kuukautta. Huomasin hiusteni kunnon paranemisen jo vajaan kk käytön jälkeen. Ihana ja halpa tuote, joka todellakin toimii.
Terveet ja kauniit hiukset
On kuulunut jo vuosia rutiineihin. Toimii ja suosittelen muillekin. Edullinen.
Biotiinilisä, joka oikeasti toimii
Ensimmäinen biotiinilisä, joka oikeasti tekee mitä lupaa. Kynnet eivät enää liuskotu eivätkä ole pehmeät. Hiukset ovat vahvat ja hyväkuntoiset. Mahtava tuote, joka pysyy päivittäisessä käytössä.
Uudestaan kokeiluun
Yhden paketin käytön jälkeen en juurikaan huomannut muutosta, pitäisi varmaan käyttää pidempään.
Kauniiden hiusteni salaisuus
Loistava hinta-laatusuhde. Kuuluu jokapäiväisiin kaunneusrutiineihini.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTIINI STRONG HAIR & NAIL TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.