Suunto

Aloita seikkailusi Suunto-urheilukellon kanssa | Ya.fi Suunto urheilukellot ja sykevyöt mukana seikkailuissa | Ya.fi

Suunto - kestävyyttä ja innovaatiota huippuluokan urheilukelloissa

Suunto on johtava urheilukellojen valmistaja, joka tunnetaan innovatiivisista ja kestävistä tuotteistaan. Brändin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Suunto 5 Peak -urheilukellot ja Suunto Smart sykevyöt. Nämä tuotteet ovat suunniteltu kestämään ja kehittämään urheilun harrastajien harjoittelua.

Suunto 5 Peak -urheilukellot ovat täydellinen valinta kaikenlaisille kuntoilijoille. Kellot ovat kestäviä ja vedenkestäviä, sekä tarjoavat kattavasti erilaisia urheilutiloja, jonka vuoksi ne sopivat moniin eri urheilulajeihin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, uintiin ja hiihtoon. Suunto-urheilukellot auttavat seuraamaan suoritusta tarkasti ja kehittämään harjoittelua entisestään. Lisäksi Suunto-urheilukellon avulla opit optimaalisen palautumisen salat! Suunto Smart sykevyö on tärkeä lisävaruste urheilijoille. Sykevyö auttaa mittaamaan sykettä tarkasti harjoituksen aikana sekä tehostamaan harjoittelua. Sykevyössä on Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa sen yhdistämisen Suunto-urheilukelloihin ja muihin Bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin.

Tutustu Yliopiston Apteekin ya.fi -verkkokaupan Suunto-tuotevalikoimaan, joka on suunniteltu auttamaan kuntoilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Valitse itsellesi sopiva Suunto 5 Peak -urheilukello sekä Suunto Smart sykevyö, ja paranna suoritustasi huippuluokan urheiluteknologian avulla!

Suodata ja järjestä

Järjestä Katsotuimmat
Tuotemerkki
Tuotetyyppi

1 tuote

Ei suodatuksia
  1. SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
    Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
    SUUNTO 5 PEAK URHEILUKELLO ALL BLACK
    149,00 €

1 tuote

Ei suodatuksia