PUHDAS+ KASVIPERÄINEN D3-VITAMIINI 50 MIKROG VEGEKAPS 60 KPL

5/5
17,20 € (0,29 €/KPL)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Puhdas+ täysin kasviperäinen D-vitamiini. Sopii erityisesti vegaaneille, kasvissyöjille ja mahdollisimman puhdasta ravintoa suosiville. Vastustuskykyä tukeva D-vitamiini on tärkeä vitamiini luustolle ja hampaille. Kasviperäinen D3-vitamiini eristetään puhtaasta jäkälästä. Ei sisällä allergeeneja, säilöntä-, lisä-, maku- tai makeutusaineita eikä epäpuhtauksia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: D3-vtamiini 50 mikrog. Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho, kolekalsiferolivalmiste.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Paras mahdollinen D-vitamiini
On erinomainen asia, että myös ravintolisien valmistuksessa otetaan huomioon ihmisten eettiset valinnat. Olen syönyt tätä annosta parin vuoden ajan, enkä ole sairastunut flunssaan sinä aikana. Yksi ihminen ei kovin tieteellinen otos ole, joten syy-seuraussuhdetta tämä ei todista, mutta aion jatkaa D-vitamiinin nauttimista.
Täydellinen D-vitamiini kasvissyöjälle. Kun otin tämän käyttöön, en ole enää vaihtanut toiseen!
Puhdas+ -sarja on yksi suosikeistani. Tämä D-vitamiini on täydellinen kasvissyöjälle, koska kapselissa ei ole esimerkiksi liivatetta/gelatiinia. Otan D-vitamiinia lääkärini ohjeistuksen mukaisesti ympäri vuoden. Suosittelen lämpimästi!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ KASVIPERÄINEN D3-VITAMIINI 50 MIKROG VEGEKAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.