Nettiapteekki

Tervetuloa Yliopiston Apteekin nettiapteekkiin

Nettiapteekkimme ya.fi palvelee vuoden jokaisena päivänä ja apteekkiin pääset meillä kellon ympäri. Nettiapteekkimme kattavasta valikoimasta löydät terveyttä ja hyvinvointia tukevat tuotteet sekä laajan valikoiman parhaita kosmetiikkatuotteita. Nettiapteekkimme kautta voit tilata samalla myös luotettavasti ja vaivattomasti tarvitsemasi reseptilääkkeet netistä. Aloita reseptilääkkeen tilaaminen siirtymällä Reseptiasiointi-osioon. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään verkkokauppaan pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Asiantuntijamme verkon chatissa auttavat sinua mielellään joka päivä klo 8-22 ja puhelinpalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden. Verkkoapteekistamme ya.fi voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti vaikka kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen 1-3 arkipäivässä. Mikäli sinulla on akuutimpi tarve apteekkituotteille, voit tilata tuotteet pikanoudolla lähimpään Yliopiston Apteekkiin jopa tunnissa. Olemme täällä sinua varten!

Tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen, joten tekemällä ostoksesi meillä teet samalla hyvää koko yhteiskunnalle. 

Tiedote 30.11.2022 - Chat-palvelun muutokset

Tarjoamme chat-palvelumme ainoastaan Uniikki-asiakkaillemme 9.1.2023 alkaen. Näin voimme palvella kanta-asiakkaitamme entistäkin sujuvammin, tietoturvallisemmin ja henkilökohtaisemmin.

Voit käyttää chattia kätevimmin joko sovelluksessamme tai verkkosivuillemme kirjautuneena. Chat-palvelussamme työskentelee yli 90 farmaseuttia ja kosmetologia. Chat on maksuton ja avoinna joka päivä klo 8-22.

Reseptilääkkeet netistä

Voit tilata reseptilääkkeet netistä siirtymällä Reseptiasiointi-osioon. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään verkkokauppaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva sähköinen resepti. Toimituksen saat valitsemaasi noutopisteeseen tai suoraan kotiin. 

Tutustu

Parasta palvelua 24/7

Puhelimitse olemme tavoitettavissa 24h vuorokaudessa ja Uniikki-asiakkaana asiantuntijamme palvelevat sinua myös chatissa joka päivä 7-24. Voit käyttää chattia kätevimmin joko sovelluksessamme tai verkkosivuille kirjautuneena. Myös apteekkimme palvelevat laajoilla aukioloilla.

Tutustu asiakaspalveluumme

Katso yhteystiedot

Suomen laajin valikoima

Verkkokauppamme valikoimasta löydät yli 16 000 tuotetta terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen. Toimitamme kaikkialle Suomeen 1-3 arkipäivässä - myös suoraan kotiovelle. Pikanoudolla tilauksesi on noudettavissa jopa tunnissa lähimmästä Yliopiston Apteekista.

Tutustu tuotemerkkeihin

Tuotto koulutukseen ja tutkimukseen | Yliopiston Apteekki Tuotto koulutukseen ja tutkimukseen | Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin ya.fi on enemmän kuin nettiapteekki

Nettiapteekkimme ya.fi palvelee valtakunnallisesti ympäri vuorokauden ja verkkoasiointien määrä verkkokaupassamme on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Verkko-ostamisen suosion taustalla ovat ostamisen helppous ja arjen sujuvoittaminen. Asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta tehdä ostoksia nettiapteekista ajasta ja paikasta riippumatta. Erityisesti yli 65-vuotiaiden verkkoapteekin käyttö on yleistynyt. Toisaalta ihmisten ostokäyttäytymistä ja verkko-ostamisen kasvua selittävät Yliopiston Apteekin tarjoama erinomainen asiakaspalvelu, nopeat ja luotettavat toimitukset, kattavan laaja valikoima sekä houkuttelevat kampanjat

Verkkoapteekkimme laajasta valikoimasta löydät kattavan valikoiman apteekkituotteita sekä kuukausittain vaihtuvat parhaat tarjoukset. Lataamalla Yliopiston Apteekin sovelluksen kännykkääsi saat Uniikki-kanta-asiakastietosi etuineen kulkemaan aina mukanasi ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa parhaista tarjouksistamme. Sovellusta käyttämällä voit hyödyntää kuukausittain vaihtuvat kuukauden mobiiliedut. Nämä huippuedut ovat voimassa vain sovelluksella.

Lääkevalmisteiden ja muiden tuotteiden tuotekohtaiset saatavuustiedot näkyvät nettiapteekin verkkosivuillamme ya.fi reaaliaikaisesti. Liikennevalomerkintöjen avulla voit helposti tarkistaa toimipisteittäin, onko tarvitsemaasi valmistetta saatavilla runsaasti, jonkin verran vai onko se tilapäisesti lopussa. Asiakkaat voivat tilata itselleen viestin, kun heidän tarvitsemaansa lääkettä tai muuta tuotetta on saatavuuskatkon jälkeen jälleen saatavilla. Lääkkeiden ja muiden tuotteiden saatavuus on erittäin hyvä kaikissa apteekeissamme sekä verkossa.

Yliopiston Apteekki lukuina

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755 ja se on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys. Ensimmäinen apteekkimme sijaitsi silloisessa pääkaupungissa Turussa. Nykyään Yliopiston Apteekki työllistää yli tuhat henkeä ja palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan lisäksi 17 apteekissa sekä neljässä kumppaniapteekissa. Yliopiston Apteekilla oli vuonna 2020 yli 5 miljoonaa asiointia ja verkkoapteekissa ya.fi yli 11 miljoonaa käyntiä. Uniikki-kanta-asiakkaita Yliopiston Apteekilla on yli 800 000. Uniikki-asiakkaana saat bonusta jopa 8 % sekä kanta-asiakkaamme pääsevät aina hyödyntämään parhaat rahanarvoiset edut. Valikoimamme on laaja ja meiltä löydät yli 16 000 terveyden ja hyvinvoinnin tuotetta, vitamiineista kosmetiikkaan. Tuottomme käytetään vuosittain suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Tekemällä ostoksia Yliopiston Apteekissa teet hyvää koko yhteiskunnalle. 

Meillä on kolme ainutlaatuista lakisääteistä yhteiskunnallista erityistehtävää, joiden toteuttamiseen käytämme vuosittain noin neljä miljoonaa euroa. 

Erityistehtäviimme kuuluvat: 

  1. Farmasian opiskelijaharjoittelut, joiden avulla siirrämme arvokasta asiantuntijuuttamme eteenpäin
  2. Harvinaisten lääkkeiden valmistus, jotta kukaan ei jää ilman tarvitsemiaan lääkkeitä
  3. Lääkehuollon tutkimus – tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen