Keskittäminen kannattaa – 5 hyvää syytä liittyä Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaaksi

Keskittäminen kannattaa – 5 hyvää syytä liittyä Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaaksi

Ostosten keskittäminen Yliopiston Apteekkiin tuo paljon etuja, vaikka arjessasi ei olisi suurta tarvetta lääkeostoksille. Tässä viisi hyvää syytä, miksi sinunkin kannattaa liittyä Uniikki-asiakkaaksi.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Yliopiston Apteekki voisi olla sinulle paikka, josta ostaa myös päivittäiskosmetiikkaa, kuten kasvovoiteet, shampoot ja deodorantit? 

Laajassa valikoimassamme on tuttujen apteekkituotteiden lisäksi koko ajan enemmän kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita. Löydät ratkaisut muun muassa iho-ongelmiin, luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet sekä trendikkäitä uutuuksia aina tehoseerumeista korealaiseen ihonhoitoon. 

Yliopiston Apteekista saat tietysti myös esimerkiksi vitamiinit, ravintolisät kuin intiimituotteet. Verkkokaupan valikoima on kaikkein kattavin – kuin aarreaitta!

Vaikkei arjessasi olisi lääkeostoksille jatkuvaa tarvetta, on kanta-asiakkuudesta rahanarvoista hyötyä myös muiden ostosten kannalta. Uniikki-asiakkaana saat monia hyviä etuja, tarjouksia sekä palveluita. 

Kun keskität ostoksesi meille, niin säästät aikaa, vaivaa – ja rahaa. Liittyminen on helppoa ja ilmaista!

Tässä viisi hyvää syytä olla Yliopiston Apteekin kanta-asiakas:

1. Ostoksistasi kertyy Uniikki-bonusrahaa

Uniikki-asiakkaana kaikista ostoksistasi reseptilääkkeitä lukuun ottamatta kertyy Uniikki-bonusrahaa. Mitä enemmän ostoksia teet, sitä enemmän rahanarvoista bonusta kertyy! Siksi kaikki arjen hyvinvointi- ja kosmetiikkaostokset kannattaa keskittää meille.

Bonusrahaa kertyy jokaisen kanta-asiakkaan oman bonusprosentin mukaan. Prosentti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon olet tehnyt ostoksia Yliopiston Apteekissa edellisen kalenterivuoden aikana. Parhaimmillaan bonusprosentti voi olla jopa 8! 

Bonusrahaa voi käyttää ostosten maksamiseen apteekeissa ja verkkokaupassa. Kätevää on se, että kun perheessä on rinnakkaisjäseniä, kertyy kaikkien tekemistä ostoksista bonusrahaa yhteiseen pottiin.

Lue lisää Uniikki-bonuksesta.

2. Kanta-asiakkaana saat kosmetiikan ja hyvinvoinnin suosikkituotteista jopa –20 % alennusta 

Yliopiston Apteekeissa on kanta-asiakkaille aina omia erityistarjouksia ja -kampanjoita. Uniikki-tarjoukset vaihtuvat joka kuukausi ja koskevat jopa sataa eri tuotetta. Parhaimmillaan kanta-asiakkaat saavat tuotteista 20 prosenttia alennusta!

Tarjoukset koskevat monipuolisesti koko valikoimaa aina vitamiineista vartalovoiteisiin. Välillä tarjoukset voivat koskettaa jopa koko suosikkituotesarjaasi, jolloin voit päivittää kaikki tyhjentyneet purkit ja purnukat uusiin edullisesti.

Kanta-asiakastarjousten avulla ostat edullisemmin myös perheelle esimerkiksi vuoden vitamiinit, maitohappobakteerit ja kalaöljyt.  

3. Hyödylliset kanta-asiakaspalvelut 

Kanta-asiakkaana pääset hyötymään Yliopiston Apteekin palveluista, jotka tukevat monipuolisesti terveyttäsi ja helpottavat arkeasi. Näitä ovat esimerkiksi: 

  • YA-muistuttaja. Maksuton palvelu muistuttaa joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun reseptilääkkeesi on loppumassa. Palvelu on loistava apuri, jos käytössä on monia eri lääkkeitä, mutta yhtä lailla siitä on hyötyä niille, joilla on käytössä vain yksi reseptilääke, kuten ehkäisyvalmiste. Lääkkeiden määrää ei tarvitse seurata itse, sillä YA-muistuttaja tekee sen puolestasi!
  • Lääkityksen arviointi. Lääkityksen arviointipalvelussa asiantuntija varmistaa lääkkeidesi yhteensopivuuden. Näin voidaan ehkäistä esimerkiksi sitä, etteivät monet eri lääkkeet aiheuta samaan aikaan käytettynä ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Lääkehoidon arvioinnin lisäksi on mahdollista tehdä lääkärin kanssa vieläkin kattavampi lääkehoidon kokonaisarviointi. Palvelusta voi olla myös hyötyä esimerkiksi läheisellesi, jolla on käytössä monta eri lääkettä.
  • Reseptin uusiminen maksutta. Uniikki-asiakkaana voit uusia reseptisi ilmaiseksi apteekissa tai verkossa. Lääkäri saattaa veloittaa erillisen palkkion reseptin uusimisesta. 

Lue lisää kanta-asiakaspalveluista. 

4. Uniikki-asiakaslehti kolmesti vuodessa, uutiskirjeitä joka kuukausi 

Kanta-asiakkaana saat kuulla kaikesta kiinnostavasta ja uudesta ensimmäisten joukossa!

Saat kolme kertaa vuodessa kotiisi Uniikki-asiakaslehden, joka sisältää paljon mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa terveydestä, hyvinvoinnista ja ihonhoidosta. 

Kiinnostaako esimerkiksi lukea vastustuskyvyn vahvistamisesta tai siitepölyallergian hoidosta? Tai haluaisitko kuulla kosmetologimme vinkit, kuinka valitset juuri sinulle sopivan yövoiteen? Asiakaslehti on pullollaan kaikkea tätä. Lisäksi lehdessä esitellään aina valikoiman uusimmat sekä vuodenajan ajankohtaisimmat tuotteet.

Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaana sähköpostiisi kilahtaa myös kuukausittain uutiskirje, johon on koottu parhaat ja ajankohtaisimmat terveys- ja hyvinvointivinkit sekä tarjoukset. Uutiskirjeessä kerrotaan myös Yliopiston Apteekin tapahtumista ja kampanjoista. 

Haluatko tutustua Uniikki-asiakaslehteen? Lue digilehti!

5. Mobiilisovellus – apteekki kulkee mukanasi

Yliopiston Apteekin ainutlaatuisessa mobiilisovelluksessa on kaikki samassa: omat asiakastiedot, verkkokauppa, asiantuntijamme apunasi chat-palvelussa, tarjoukset sekä oma kanta-asiakaskortti.

Mobiilisovellus on kuin apteekki taskussasi. Sen ansiosta voit asioida apteekissa oikeastaan missä vain ja milloin vain – apteekki on siellä missä sinäkin. Sovelluksessa voit käyttää apteekkipalveluja, kuten uusia reseptisi, aktivoida YA-muistuttajan ja tarkistaa, kuinka paljon bonusrahaa on kertynyt. Sovelluksesta saat lisänä mobiilietuja!

Mobiilisovelluksen avulla voit esimerkiksi kipeänä sängyn pohjalta tilata tarvittavat lääkkeet ja tuotteet verkkokaupasta suoraan kotiovellesi. Tai jos arjessa sattuu pieni haaveri tai jokin terveys- tai ihonhoitopulma mietityttää, voit viestittää näppärästi chat-palvelussa farmaseutille tai kosmetologille ja saada neuvoja. Chat on auki joka päivä kello 7–24. 

Tutustu mobiilisovellukseen.