Kanta-asiakkuus kannattaa – 5 hyvää syytä liittyä Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkaana saat edut heti käyttöösi

Kanta-asiakkaanamme saat aina parhaat edut ja tarjoukset. Lisäksi saat käyttöösi lukuisia arkea helpottavia ja terveyttäsi tukevia palveluita. Tässä viisi hyvää syytä, miksi sinunkin kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Yliopiston Apteekki voisi olla sinulle paikka, josta ostaa myös päivittäiskosmetiikkaa, kuten aurinkorasvat, kasvovoiteet, shampoot ja deodorantit

Laajassa valikoimassamme on tuttujen apteekkituotteiden lisäksi yhä enemmän kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita. Löydät ratkaisut muun muassa iho-ongelmiin, luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet sekä trendikkäitä uutuuksia aina tehoseerumeista korealaiseen ihonhoitoon. Yliopiston Apteekista saat tietysti myös esimerkiksi vitamiinit, ravintolisät ja intiimituotteet. Verkkokaupan valikoima on kaikkein kattavin – kuin aarreaitta!

Vaikkei arjessasi olisi lääkeostoksille jatkuvaa tarvetta, on kanta-asiakkuudesta rahanarvoista hyötyä myös muiden ostosten kannalta. Kanta-asiakkaana saat monia hyviä etuja, tarjouksia sekä palveluita. 

Kun keskität ostoksesi meille, niin säästät aikaa, vaivaa – ja rahaa. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä apteekeissa tai verkossa!

Tässä viisi hyvää syytä olla Yliopiston Apteekin kanta-asiakas:

1. Parhaat edut ja tarjoukset 

Kanta-asiakkaanamme saat aina parhaat edut ja tarjoukset tuotteistamme.

Saat käyttöösi kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset, joilla säästät hyvinvoinnin huipputuotteista jopa 20 %. Kanta-asiakas-tarjoukset koskevat monipuolisesti koko valikoimaa aina vitamiineista vartalovoiteisiin. Kanta-asiakastarjousten avulla ostat edullisemmin myös perheelle esimerkiksi vuoden vitamiinitmaitohappobakteerit ja kalaöljyt.

Suurin osa tarjouskampanjoistamme on voimassa vain kanta-asiakkaillemme, sillä haluamme tarjota kanta-asiakkaille parhaat hinnat. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi verkossa tunnistautumalla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat lisäksi henkilökohtaisia etuja sähköpostiisi. Uutiskirje on myös paras tapa saada tietoa kampanjoistamme helposti ja nopeasti. Tarkkaile tarjouksia ja päivitä suosikkituotesarjasi tyhjentyneet purkit ja purnukat uusiin edullisesti.

2. Reseptilääkkeiden kätevä verkkotilaus käytössäsi

Terveyttä ja hyvinvointia tukevat digitaaliset palvelut ovat yksi kanta-asiakasohjelmamme kulmakivistä. Kun olet kanta-asiakkaamme, voit tilata myös reseptilääkkeet kätevästi verkkokaupastamme

Tilaamalla reseptilääkkeet netistä, vältät esimerkiksi apteekissa käynnin sairaana. Mikäli lääkkeiden tarve on akuutti, voit valita toimitustavaksi pikanoudon, jolloin tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi apteekissa jopa tunnissa. Kanta-asiakkaille pikanouto on maksuton. Useassa suuressa kaupungissa myös Wolt toimittaa verkkotilaukset perille reilussa tunnissa.

Kanta-asiakkaana saat verkkotilauksellesi maksuttoman pikanoudon apteekista.

3. Maksuton pikanouto verkkotilauksellesi

Verkkokaupastamme ya.fi löydät laajimman valikoiman terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita sekä itsehoito- ja reseptilääkkeitä.

Voit tilata tuotteet verkosta ja noutaa ne valitsemastasi apteekistamme – pikanoutopalvelulla tilaus voi olla noudettavissa jopa tunnissa. Pikanouto on kanta-asiakkaillemme maksuton toimitustapa, ja se on valittavissa silloin, kun kaikki tilauksen tuotteet löytyvät heti apteekin hyllystä.

4. Asiantuntijamme apunasi chatissa vuoden jokaisena päivänä

Farmaseuttimme ja kosmetologimme ovat apunasi chatissa joka päivä klo 8–22. Jos sinulla on kysyttävää lääkkeistä tai olet etsimässä vaikkapa oikeanlaista ihonhoitotuotetta perheen teinille, voi aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen. 

Miten lääkkeni sopivat yhteen keskenään, saako ihmisen särkylääkettä antaa koiralle, miten lääkkeet tulee säilyttää? Kysy farmaseuteiltamme, he auttavat.

Chat on maksuton palvelu kanta-asiakkaillemme ja löydät sen verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme.

5. Mobiilisovellus – apteekki kulkee mukanasi

Yliopiston Apteekin ainutlaatuisessa mobiilisovelluksessa on kaikki samassa: omat asiakastiedot, verkkokauppa, asiantuntijamme apunasi chat-palvelussa, tarjoukset sekä digitaalinen kanta-asiakaskortti.

Mobiilisovellus on kuin apteekki taskussasi. Sen ansiosta voit asioida apteekissa oikeastaan missä vain ja milloin vain – apteekki on siellä missä sinäkin.

Sovelluksessa voit käyttää apteekkipalveluja, kuten uusia reseptisi ja aktivoida kätevän muistuttajan. YA-muistuttaja on maksuton palvelu, joka muistuttaa joko sovelluksen push-ilmoituksella, tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun saat seuraavan kerran ostaa reseptilääkkeesi Kela-korvattuna. Palvelu on loistava apuri, jos käytössä on monia eri lääkkeitä, mutta yhtä lailla siitä on hyötyä niille, joilla on käytössä vain yksi reseptilääke, kuten ehkäisyvalmiste. Lääkkeiden määrää ei tarvitse seurata itse, sillä muistuttaja tekee sen puolestasi!

Mobiilisovelluksen avulla voit esimerkiksi kipeänä sängyn pohjalta tilata tarvittavat lääkkeet ja tuotteet verkkokaupasta suoraan kotiovellesi. Tai jos arjessa sattuu pieni haaveri tai jokin terveys- tai ihonhoitopulma mietityttää, voit viestittää näppärästi chat-palvelussa farmaseutille tai kosmetologille ja saada neuvoja. Chat on auki joka päivä kello 8–22.