MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA TABL 120 KPL

5/5
21,00 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Loistava valinta ja lisäenergiaa paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 300 mikrog, D3-vitamiini 20 mikrog, E-vitamiini 12 mg, B1-vitamiini 1,5 mg, B2-vitamiini 1,6 mg, B6-vitamiini 2,5 mg, B12-vitamiini 10 mikrog, niasiini (B3) 16 mg, pantoteenihappo 6 mg, biotiini 50 mikrog, foolihappo 500 miksog, C-vitamiini 120 mg, kalsium 120 mg, magnesium 130 mg, sinkki 20 mg, jodi 150 mikrog, ubikinoni 5 mg, mustikka 120 mg. Ainesosat: kivennäisaineet (kalsium, magnesium, sinkki, jodi), vitamiinit (C, E, niasiini, D3, A, tiamiini, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, foolihappo, biotiini, B12), mustikkauute, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, mannitoli), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahapot, piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), maltodekstriini; muunnettu tärkkelys (maissista), väri (titaanidioksidi), ubikinoni (koetsyymi Q10).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (9)

10+
erinomainen
Loistava
Ehdottomasti paras.paras.tulee olemaan mun suosikki. Kaikki 1 tabletissa.
pidän
hyvä,monipuolinen,kaikki 1 tabletissa yksi mun suosikki.
Monipuolinen
Hyvä ja monipuolinen koostumus... Ainoastaan tuon A-vitamiinin jättäisin tästä kombosta pois.
Paras monivitamiini!
Kerrankin tässä on nyt kaikki samassa tabletissa!
hieno tuote
Ostin urheilevalle nuorelle miehelle ja on ollut tyytyväinen. Kaikki yhdessä pillerissä.
Huipputuote!
Paras monivitamiini, jota olen käyttänyt.
KAIKKI YHDESSÄ TABLETISSA
Vihdoinkin monivitamiini jossa on kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet.
Suosittelen
Pieni tabletti, josta löytyy silti kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.