FREESTYLE FREEDOM LITE VERENSOKERIMITTARI 1 KPL

5/5
15,10 € (15,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Yksinkertainen ja nopea verensokerimittari. Freestyle freedom lite verensokerimittarissa on suuri ja selkeä näyttö, joka on valaistu. Mittauksen voi suorittaa vaikka hämärässä. Mittausaika on noin 4 sekuntia. Sokeriarvojen muutoksia voidaan seurata tarkasti ja jatkuvasti, sillä mittarissa on 400 tuloksen muisti. Siitä näkee myös 7, 14 ja 30 päivän keskiarvot. Mittarilla on elinikäinen takuu (asiakkaan tulee liittyä takuuohjelmaan täyttämällä ja lähettämällä aloituspakkauksessa oleva takuukortti tai täyttää takuukortti internetsivuilla: www.abbottdiabetescare.fi).

Tuotteen käyttö

Poista mittaliuska purkista ja työnnä mittaliuska laitteeseen, jolloin mittari käynnistyy. Tämän jälkeen mittaliuskaan laitetaan tarvittava veripisara. Laite aloittaa mittauksen vasta, kun liuskan verimäärä on riittävä. Erillistä kalibrointia ei tarvita. Katso tarkemmat ohjeet laitteen pakkausselosteesta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Freestyle freedom lite mittari, kantolaukku, näytteenottolaite, 10 kpl lansetteja, 10 kpl verensokeriliuskoja, takuukortti ja käyttäjän ohjekirja.

Tuotearviot (1)

Erinomainen
Hyvä ja helppokäyttöinen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FREESTYLE FREEDOM LITE VERENSOKERIMITTARI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.