Etälääkärit

Etävastaanotolla helposti yhteys lääkäriin

Etävastaanotto on lääkärin puhelin, chat- tai videovastaanotto normaalin vastaanottokäynnin sijaan. Etävastaanoton avulla on mahdollista saada helposti yhteys lääkäriin ajasta ja paikasta riippumatta. Etävastaanotolla säästät myös aikaa ja vaivaa – käytät kaiken ajan tehokkaasti lääkärin kanssa keskustelemiseen. 

Etävastaanoton kautta saa hoidettua ison osan erilaisia vaivoja ja oireita, kuten reseptin uusiminen, matkailijan neuvonta, tupakoinnin lopettaminen tai erektiohäiriöt. 

Yliopiston Apteekki tekee yhteistyötä Suomen johtavien etälääkäripalveluja tarjoavien kumppaneiden kanssa. Voit varata ajan Mehiläisen, Aavan tai Terveystalon etälääkäreille tai ottaa suoraan yhteyden chat-lääkäriin.

Lääkäri esittää sinulle vastaanotolla kysymyksiä liittyen terveyteesi ja tekee tämän perusteella arvion, millainen hoito sinulle parhaiten sopii. Etävastaanotolla lääkäri voi myös määrätä sinulle laboratoriokokeita tai reseptejä. 

Näin helposti asioit etälääkärillä

Näin helposti asioit etälääkärillä

Ota yhteys valitsemasi lääkäriaseman lääkäriin

Aloita chat-keskustelu ilman ajanvarausta heti tai varaa aika haluamaltasi etälääkäriltä.

Lääkäri arvioi sopivan hoitomuodon

Tapaamisessa etälääkäri arvioi sinulle sopivan hoitomuodon. Lääkäri voi myös määrätä sinulle laboratoriokokeita tai reseptejä.

Tilaa tai nouda lääke helposti ja kätevästi

Jos lääkäri määrää sinulle lääkkeen, voit tilata sen helposti ja turvallisesti Yliopiston Apteekin verkkosivuilta tai noutaa lääkkeen lähimmästä apteekista.

Tutustu etälääkäripalveluihin ja tavoita nettilääkäri chatissa tai lääkärin etävastaanotolla