Mehiläinen

Lääkärimme ovat apunasi ajasta ja paikasta riippumatta

Digiklinikalla asiointi on edullisempaa kuin käynti vastaanotolla – maksat käynnistä vain, jos vaiva soveltuu etänä hoidettavaksi, eikä se vaadi lääkäriltä laajempaa perehtymistä tilanteen selvittämiseksi.

Hoitoon nopeasti ilman ajanvarasta, digiklinikka on Auki 24/7 OmaMehiläinen-sovelluksessa ja verkossa. Tutustu palveluihin ja hintoihin palvluntarjoajan sivustolla. 

Lääkärin etävastaanotolla hoidetaan oireita ja sairauksia, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta kuten flunssa-, silmä-, allergia-, iho- ja vatsaoireita. Saat apua myös mm. naisten virtsatietulehduksen oireisiin, seksuaaliterveyden sekä hampaiden ja suun terveyden kysymyksiin – uusit myös Mehiläisessä määrätyt reseptit helposti. Digiklinikka auttaa ja neuvoo myös silloin kun sinulla on huoli omasta jaksamisestasi tai kun tarvitset tukea elämäntapamuutoksessa.

  1. LATAA SOVELLUS – Lataa ilmainen OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu OmaMehiläinen-verkkopalveluun. Palvelu on auki joka päivä kellon ympäri.
  2. ALOITA KESKUSTELU – Voit kuvailla vapaasti oireitasi tai vastata avustetusti oirekartoituksen kysymyksiin. Kuvien lähettäminen on helpointa sovelluksella.
  3. VASTAUS MINUUTEISSA – Lääkäri kysyy sinulta tarkentavia kysymyksiä. Hoito-ohjeet tallentuvat keskusteluun. Tarvittaessa saat reseptin tai lähetteen tutkimuksiin.

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee syöttää maksukorttisi tiedot ja kuvata Kela-korttisi, jotta saat suoraan Kela-korvauksen ja maksettavaksesi jää vain omavastuuosuus. Kun lisäät maksukorttitietosi sovellukseen, saat käyttöösi myös Mehiläisen Mobiiliedut.

Kokeile Mehiläisen Digiklinikkaa