Mehiläinen

Mehiläisen Digiklinikka palvelee 24/7

Moni perusvaiva on helppo hoitaa etänä – Mehiläisen Digiklinikalla. Mehiläisen Digiklinikan vastaanotolle pääsee vaikkapa kotisohvalla tai matkalla. OmaMehiläisessä toimivalta Digiklinikalta saat apua, neuvoja ja uusit reseptisi 24/7 paikasta riippumatta.

Mitä Digiklinikka maksaa?

Digiklinikka-käynti, eli etävastaanotto lääkärin tai hoitajan kanssa, maksaa yksityisasiakkaille Kela-korvauksen jälkeen 31,90 € (lääkäri) tai 19,90 € (hoitaja).

Omista tiedoistasi löytyvän reseptin uusiminen maksaa Kela-korvausten jälkeen 28 €. Yksi reseptin uusintamaksu sisältää 1–2 lääkettä. Voit tehdä pyynnön useammasta lääkkeestä kerralla. Veloitus määräytyy aina uusittavien reseptien määrän mukaan.

Jos sinua ei pystytä auttamaan Digiklinikalla, vaan käykin niin, että lääkäri tai hoitaja ohjaa sinut vastaanotolle, ei Digiklinikka-käynnistä veloiteta sinulta mitään. Mehiläinen varaa kuitenkin oikeuden veloittaa käynnistä, mikäli asia on sellainen, että se vaatii lääkäriltä laajempaa perehtymistä tilanteen selvittämiseksi.

Lue lisää ja kokeile Digiklinikan etävastaanottoa

Kirjaudu OmaMehiläinen-palveluun

Jos haluat käyttää Digiklinikkaa, pääset sinne helposti kirjautumalla joko OmaMehiläinen-verkkopalveluun tai lataamalla itsellesi OmaMehiläinen-sovelluksen tablettiin tai älypuhelimeen sovelluskaupasta.

Ota kuva Kela-kortista ja syötä maksutiedot

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee syöttää maksukorttisi tiedot ja kuvata Kela-korttisi, jotta saat suoraan Kela-korvauksen ja maksettavaksesi jää vain omavastuuosuus.

Kerro digiklinikalla oireestasi

Digiklinikalla alkuun pääset kirjoittamalla viestin oireestasi. Mukaan voit liittää halutessasi kuvan, jos se on tarpeen. Voit myös uusia reseptisi. Lääkäri vastaa Mehiläisen Digiklinikalla klo 7–23 välillä ja hoitaja päivystää muina aikoina.