DEVISOL NEUTRAL 20 MIKROG TABLETTI 200 KPL

5/5
17,90 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Neutraalin makuinen, makeuttamaton D-vitamiini. Valmiste sopii erityisesti ikääntyville ja heille, jotka haluavat turvata runsaan D-vitamiinin tarpeen joka päivä ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa vastustuskykyä. Devisol Neutral- tabletit ovat erittäin pienikokoisia nieltäviä tabletteja ilman makeutus- ja aromiaineita. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 20 mikrog. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei siällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: D3-vitamiini 20 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, siloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Todella hyvä
Ainoa d-vitamiini, joka sopii meidän herkkävatsaiselle lapselle, jolle ei mikään sokeri tai makeutusaine toistaiseksi käy.
Miinusta firmalle siitä, et lopettivat 10 mikrogrammaisen version, joten tämän pikkutabletin joutuu puolittamaan.. Mut se ei ole tämän tuotteen vika.
Todella hyvä tuote
Varsinkin talvella ihan ehdoton tuote D-vitamiinin riittävän saannin turvaamiseen, mutta melkeinpä itse käytän läpi vuoden, kesä-elokuussa satunnaisemmin. Ihanan pieni tabletti ja iso plussa siitä, ettei sisällä mm. makeutusaineita.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DEVISOL NEUTRAL 20 MIKROG TABLETTI 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.