VAGISAN MAITOHAPPO EMÄTINPUIKKO 7 KPL

15,00 € (2,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Emätinpuikot emättimen luonnollisen pH-arvon ylläpitämiseen ja palauttamiseen. Vagisan emätinpuikkojen sisältämä maitohappo lisää emättimen happamuutta, mikä estää taudinaiheuttajien kasvua. Sopii lievittämään emätintulehdusta lääkehoidon rinnalla sekä ehkäisevään käyttöön emätintulehdustaipumuksessa. Sopii myös raskauden aikaiseen käyttöön.

Tuotteen käyttö

1 emätinpuikko iltaisin ennen nukkumaanmenoa 5-7 päivän ajan. Ennaltaehkäisevästi käytetään 2-3 kertaa viikossa. Hoidon aikana suositellaan pikkuhousunsuojan käyttöä.

Tuotteen koostumus

Lactic acid, macrogol 1500, macrogol 6000, sodium lactate.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VAGISAN MAITOHAPPO EMÄTINPUIKKO 7 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.