YA-tuotekehityksessä huomioidaan hoivakotien tarpeet

Yliopiston Apteekin oman YA-tuotesarjan valmisteita käyttävät niin kuluttajat kuin terveydenhuolto. YA-tuotesarjan kehityksessä on huomioitu hoivatyön tarpeet tuotteiden pakkauskoosta koostumuksiin ja käyttötarkoituksiin asti.

Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki YA-sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa olemme kehittäneet hoivakotien tarpeisiin muun muassa suuria pakkauskokoja ja valmisteille sellaisia koostumuksia, jotka soveltuvat vaikkapa monilääkityille tai vuodepotilaille.

YA-tuotesarjaan kuuluu noin 140 koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, kuten vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa.

YA-tuotesarjan tuotteita menee annosjakelupalvelumme yhteydessä monille hoivakotien asukkaille, jotka ovat Uniikki-kanta-asiakkaitamme ja ovat jo kotona asuessaan tottuneet käyttämään Yliopiston Apteekin omia tuotteita. Lisäksi hoivakoteihin tilataan tiettyjä tuotteita suurissa erissä, koska tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Hoivakotien käytetyimmät YA-tuotteet

YA Makrogoli suolaton on kehitetty nimenomaan hoivakotien erityistarpeisiin. Tuotteella hoidetaan ja ehkäistään ummetusta sekä ulostetukkeumia ja se sopii suolattomuutensa ja elektrolyytittömyytensä takia tarvittaessa myös pitkäaikaiseen käyttöön.

YA D-vitamiini (20µg) on ihanteellinen hoivakotien asukkaille, joilla saattaa olla haasteita nielemisessä. Pienikokoinen tabletti on helppo myös pureskella. Tuotetta käytetään myös koneellisessa annosjakelussa, kun lääkäri määrää potilaalle säännöllisesti jaeltavan D-vitamiinivalmisteen.

YA Talkki on hellävarainen ja ihoystävällinen talkki, joka auttaa pitämään ihon ja helposti hikoilevat ihoalueet kuivana. Hajusteeton YA Talkki soveltuu käytettäväksi muun muassa hikoileviin jalkoihin, kainaloihin, nivusiin, käsiin ja ihopoimuihin sekä vaippaiholle.

YA Pesuvoide (1000 ml) on kehitetty hoivakotien tarpeeseen. Koostumuksessa on otettu huomioon erityisesti inkontinenssipotilaat, jolloin voiteelta vaaditaan erityistä hellävaraisuutta sekä ihon pH 5,5 -arvoa vastaavaa happamuutta.