YA-tuotekehityksessä huomioidaan hoivakotien tarpeet

Yliopiston Apteekin oman YA-tuotesarjan valmisteita käyttävät niin kuluttajat kuin terveydenhuolto. YA-tuotesarjan kehityksessä on huomioitu hoivatyön tarpeet tuotteiden pakkauskoosta koostumuksiin ja käyttötarkoituksiin asti.

Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki YA-sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa olemme kehittäneet hoivakotien tarpeisiin muun muassa suuria pakkauskokoja ja valmisteille sellaisia koostumuksia, jotka soveltuvat vaikkapa monilääkityille tai vuodepotilaille.

YA-tuotesarjaan kuuluu noin 140 koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, kuten vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa.

YA-tuotesarjan tuotteita menee annosjakelupalvelumme yhteydessä monille hoivakotien asukkaille, jotka ovat kanta-asiakkaitamme ja ovat jo kotona asuessaan tottuneet käyttämään Yliopiston Apteekin omia tuotteita. Lisäksi hoivakoteihin tilataan tiettyjä tuotteita suurissa erissä, koska tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Hoivakotien käytetyimmät YA-tuotteet