Pikanouto osana lääkehoitoa

Pikanouto helpottaa ja nopeuttaa lääkehoitoa.

Kuvittele tilanne, jossa nilkkansa murtanut henkilö menee työterveyteen, jossa lääkäri määrää hänelle sairauslomaa ja reseptilääkkeitä. Jalkaa jomottaa, työt on delegoitava eteenpäin ja särkylääkkeitäkin pitäisi ehtiä hakemaan. Voisiko jonkun näistä tehtävistä ulkoistaa? Apteekkiasioinnin voi. Tai ainakin sitä voi sujuvoittaa huomattavasti pikanoutopalvelun avulla.  

Edellä kuvatussa tilanteessa henkilö voi vielä lääkäriasemalla ollessaan tehdä reseptilääketilauksensa verkosta, ja samaan aikaan apteekkihenkilökunta jo pakkaa hänen tilaustaan valitsemassaan Yliopiston Apteekissa. Matkalla kotiin tai takaisin työpaikalle henkilö voi noutaa lääkärin määräämät lääkkeet apteekin noutoautomaatista. 

Pikanoutopalvelumme on saavuttanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Palvelun avulla ya.fi-verkkokaupasta ostetut lääkkeet ja muut tuotteet voi hakea Yliopiston Apteekin noutoautomaatista jo tunnin sisällä tilauksesta.

Sujuva hoitoketju lääkäristä apteekkiin 

Onnistunut lääkehoito on monen tekijän summa. Tilastojen mukaan monen lääkehoito epäonnistuu sen vuoksi, että lääkkeiden käyttäjä ei sitoudu hoitoon tai jopa jättää lääkkeet kokonaan hakematta. Yliopiston Apteekki vastaa tähän haasteeseen asiantuntevan lääkeneuvonnan ja pikanoudon avulla. 

Yliopiston Apteekin verkkopalvelussa työskentelee noin 90 farmaseuttia, jotka antavat lääkeneuvontaa jokaiselle reseptilääkkeen ostajalle chatin välityksellä klo 8–22 ja puhelinpalvelussa vuorokauden ympäri.