OMEGA7 TYRNIÖLJYKAPSELI 60 KPL

5/5

Special Price 23,97 €

Hinta: 28,20 €

(0,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kasviperäinen tyrniöljyvalmiste. Tyrnikapselit sopivat erityisesti kuivaihoisille, kuivista silmistä, suusta tai limakalvoista kärsiville, vegaaneille sekä ikääntyneelle iholle. Tyrnimarja- ja tyrnisiemenöljy sisältävät runsaasti omega-3,-6,-7,-9 rasvahappoja sekä karotenoideja. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ensimmäisen kuukauden ajan 2 kapselia 2 kertaa päivässä, sen jälkeen 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 kapselia sisältää: palmitoleenihappo (omega-7) 240-480 mg, vakseenihappo (omega-7) 50-100 mg, öljyhappo (omega-9) 120-240 mg, linolihappo (omega-6) 180-360 mg, alfa-linoleenihappo (omega-3) 130-260 mg, E-vitamiini 4-8 mg, karotenoidit vähintään 1,6-3,2 mg. Ainesosat: tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta valmistettu öljy, modifioitu tärkkelys ja karrageeni (=irlanninsammal), glyseroli, dinatriumfosfaatti, alfa-tokoferoli, rautaoksidi, titaanioksidi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Luotan tyrniin
Käytän paljon tyrniä eri muodoissa terveydenhoitoon, paras kapselivalmiste tyrnistä.
Todella tyytyväinen
Loistavat tulokset laserleikkauksen jälkeisessä silmien kuivuuden hoidossa.
Erinomainen tuote.
Lapsen atooppinen iho rauhottui ja kortisonirasvoja ei ole tarvittu koko talvena. Siis niin hyvä tuote.
Mycket bra produkt
Mycket bra produkt mot torra slemhinnor. Riklig med c-vitamin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OMEGA7 TYRNIÖLJYKAPSELI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.