OMEGA7 TYRNIÖLJYKAPSELI 150 KPL

5/5
54,00 € (0,36 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kasviperäinen tyrniöljyvalmiste. Tyrnikapselit sopivat erityisesti kuivaihoisille, kuivista silmistä, suusta tai limakalvoista kärsiville, vegaaneille sekä ikääntyneelle iholle. Tyrnimarja- ja tyrnisiemenöljy sisältävät runsaasti omega-3,-6,-7,-9 rasvahappoja sekä karotenoideja. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ensimmäisen kuukauden ajan 2 kapselia 2 kertaa päivässä, sen jälkeen 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 kapselia sisältää: palmitoleenihappo (omega-7) 240-480 mg, vakseenihappo (omega-7) 50-100 mg, öljyhappo (omega-9) 120-240 mg, linolihappo (omega-6) 180-360 mg, alfa-linoleenihappo (omega-3) 130-260 mg, E-vitamiini 4-8 mg, karotenoidit vähintään 1,6-3,2 mg. Ainesosat: tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta valmistettu öljy, modifioitu tärkkelys ja karrageeni (=irlanninsammal), glyseroli, dinatriumfosfaatti, alfa-tokoferoli, rautaoksidi, titaanioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Toimii !
Voiko todellakin olla mahdollista, että tuote on niin mainio, kuin miten se minua on tuntunut auttavan. Sekä silmien, että esim. käsivarsien kuivuus helpottui.
Olen nyt ollut ilman n. kuukauden ja selkeästi kyseiset ongelmat ovat tulleet takaisin.
Tuotteen hinta oli ensi kertaa ostaessani sitä yli 60€/150 kpl. Nyt saman tuotteen saa alle 50€ Hienoa!
Apu kuiviin limakalvoihin
Auttanut limakalvojen, ihon ja ja silmien kuivuuten. Atooppinen ihottuma taipeista on hävinnyt lähes tyystin.
Loistava löytö
Ehdoton tuote ihon kuivuudesta kärsivälle. Hepotti myös virtsatietulehduskierteessä.
Apua kuiviin silmiin.
Kärsin todella kuivista silmistä ja silmälääkäri vinkkasi tästä tuotteesta. Eron huomaa, jos tuote pääsee loppumaan. Lisänä vielä silmien kostutustippoja eikä ole ollut hankalia silmätulehduksia kahteen vuoteen.
Ikääntyvän kuivan ihon luottoapu
Todella kuivaihoisena yli nelikymppisenä en enää osaa olla ilman näitä. Auttavat ihon hilseilyyn ja kuivuudesta aiheutuviin pintajuonteisiin selvästi - ja tyrniöljyhän se on myös kalliiden merkki-ihonhoitokapseleiden salaisuus! Silmätkin tuntuvat kuivuvan jonkin verran vähemmän.
Silmät ei enää kirvele ja ihokin kiittää
Olin skeptinen tämän tuotteen suhteen, kun 1. pakettini kauneusmessuilta ostin, vaan niin vain olen myyty, ja menossa on jo 3. paketti! Silmät eivät enää vetistele (kuivasilmäisyys enkä jaksa niitä tippoja jatkuvasti) ja ihokin tuntuu huomattavasti paremmalta.
Apua kuivuuteen....
Minulla jo kolmas laatikko menossa ja tuntuu että olen saanut apua kuiviin limakalvoihin....suosittelen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: OMEGA7 TYRNIÖLJYKAPSELI 150 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.