MEDIK8 CALMWISE SERUM SEERUMI 15 ML

48,00 € (3200,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Silkinpehmeä seerumi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, sopii herkällekin iholle. Mediks8 Calmwise Serum sisältää patentoidun teprenone-ainesosan, joka rauhoittaa tehokkaasti punoitusta. Seerumi korjaa ihon omaa suojamekanismia ja hillitsee eri syistä johtuvaa punoitusta. Tuote soveltuu erinomaisesti ympäristötekijöiden, ärsytyksen ja kuivuuden aiheuttaman punoituksen hoitoon. Ihostasi tulee miellyttävän viileä ja rauhoittunut. Lisäksi valmiste sisältää vain seitsemän ainesosaa!

Tuotteen käyttö

Aamuisin puhdistuksen jälkeen levitä 4 tippaa suoraan kasvoille (tai vaihtoehtoisesti puhtaalle sormelle) ja hiero tasaisesti ihoon. Anna imeytyä ennen kosteuttajien lisäämistä. Seerumia voidaan käyttää koko kasvoille, tai vain ongelmakohtiin. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli tuotetta joutuu silmään huuhtele runsaalla vedellä. Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä lopeta käyttö välittömästi. Jos ihoärsytys jatkuu pidempään ota yhteys lääkäriin. Ei saa käyttää rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotteen koostumus

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, caprylic/capric triglyceride, tocopheryl acetate, teprenone, Salvia officinalis (sage) extract.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDIK8 CALMWISE SERUM SEERUMI 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.