KORVATULPAT MACKS LAPSILLE SILIKONI 6 PARIA

5/5
10,20 €
TAI

Tuotetieto

Silikoninen korvatulppa korvien vesi- ja melusuojaukseen, esim. uidessa, urheilussa, nukkuessa sekä lentokoneella matkustettaessa. Eri koot aikuisille ja alle 6-vuotiaille lapsille. Lasten tulpat ovat värillisiä.

Tuotteen käyttö

Korvan pitää olla kuiva ja puhdas. Muotoillaan korvasuoja palloksi. Asetetaan korvasuoja korvakäytävän aukon päälle ja tasoitetaan ilmatiiviiksi. Varotaan, ettei hiuksia jää väliin. Ei saa työntää suojaa korvakäytävään. EI saa käyttää suojaa, joka on likainen tai ei enää tartu.

Tuotteen koostumus

Silikoni.

Tuotearviot (3)

Ei paina
Olen nukkunut nämä korvissa kuorsaavan miehen takia jo useamman viikon. Sopii hyvin pieneen korvaan. Ei siis työnnetä syvälle korvakäytävään, vaan enemmänkin tukitaan aukko. Yksi pari kestää käyttöä n. viikon. En ole enää vaahtomuovitulppia käyttänyt, kun näitä kokeilin.
Parhaat korvatulpat herkkäkorvaiselle
Ehdottomasti parhaat korvatulpat herkille korville. Itselläni muut korvatulppavaihtoehdot sattuvat usein päähän ja leukaan saakka pidempiä aikoja käytettäessä. Näitä ei juurikaan korvissa tunne, mutta selkeästi vaimentavat ääniä niin, että öisin saa nukuttua rauhassa. Kolmen vuoden käyttökokemuksella voin lämpimästi suositella öistä rauhaa tuomaan! Lasten koko on oikein sopiva myös pienikorvaiselle aikuiselle.
Mukavimmat korvatulpat
Olen aikuinen, mutta käytän tätä lasten kokoa, koska aikuisten koko tuntuu liian suurelta. Mukavimmat kokeilemani korvatulpat jokaöisessä käytössä. Samoja tulppia voin käyttää noin viikon; sitten eivät enää tartu kunnolla. Eivät ärsytä mitenkään saati aiheuta kipua kuten vaahtomuovitulpat.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT MACKS LAPSILLE SILIKONI 6 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.