Joulukalenteri

Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista! Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista!

Verkon joulukalenteri - ihanaa joulun odotusta!

Yliopiston Apteekin verkon joulukalenteri on täynnä vaihtuvia kauneuden ja hyvinvoinnin etuja aina jouluaattoon saakka. Uusi luukku julkaistaan aina keskiyöllä ja luukun etu on voimassa ilmoitetun päivän yöhön saakka, joten pidä kiirettä!

Jokainen salainen luukku kätkee sisäänsä toinen toistaan upeampia etuja ja tarjouksia, joten muistathan kurkata aina päivän luukkuun!

Tutustu lisäksi ihanaan joulun valikoimaan! Yliopiston Apteekista löydät runsaasti kosmetiikan sekä hyvinvoinnin lahjaideoita sekä lahjapakkauksia.

Kampanjan yleiset ehdot

Tarjoukset ovat voimassa vain verkkokaupassa aina luukussa ilmoitettuina päivinä klo 00-23.59. Tarjoukset ja edut eivät koske lääkkeitä. Tarjoukset koskevat lähtökohtaisesti normaalihintaisia tuotteita, mikäli ei toisin mainita. 

Joulukalenteri | Yllättäviä etuja Yliopiston Apteekista!

Luukku 7

Tilaajalahja! Vain tänään verkosta yli 25 € ostoksesta* YA kestokassi kaupan päälle. Ekologinen kestokassi on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja sen vahvojen kantohihnojen ansiosta kannat turvallisesti myös painavatkin jouluostokset! Nyt kannattaa siis tutustua esimerkiksi ajankohtaisiin kampanjoihin ja täydentää pukinkonttia! 

*Lääkkeet eivät kerrytä ostoskorin arvoa. 1 kpl/tilaus. Rajoitettu erä. Tarjous voimassa vain verkossa 7.12.2022.

Katso menneet luukut:

Luukku 6

Onnea Suomi! Vain tänään verkosta kaikki YA-sarjan tuotteet -25 %!

Luukku 5

Kaikki lahjapakkaukset osta 2, saat edullisemman -50 %!

Luukku 4

Kaikki Orioinin keräilykampanjan tuotteet -20 % sekä uusi keräilylahja

Luukku 3

Kaikki Orioinin keräilykampanjan tuotteet -20 % sekä uusi keräilylahja

Luukku 2

Vain tänään verkosta kaikki* suunhoidon tuotteet -20 %. *Ei koske lääkkeitä.

Luukku 1

Osallistu arvontaan ja voita YA naturae tuoteperhe (arvo 185 €)

Mitä joulukalenterin luukkuihin on tänä vuonna kätketty?

Nyt alkaa joulunodotus ja lähtölaskenta joulupukin saapumiseen jouluna 2022! Yliopiston Apteekin verkkokaupan Joulukalenteri 2022 on täynnä ihania ja yllättäviä huippuetuja joka päivä. Ya.fi verkkokaupan joulukalenterin avaaminen on mukavaa yhteistä puuhaa päivittäin aina jouluaattoon asti. Apteekin joulukalenterin avaaminen kannattaakin ottaa jokapäiväiseksi tavaksi ennen joulua, jotta et jää paitsi päivittäin vaihtuvista mahtavista yllätyksistä ja tarjouksista! Katso luukut ja hyödynnä upeat joulukalenteriedut vaikka joka päivä, sillä Yliopiston Apteekin verkkokaupan adventtikalenterista paljastuu joka päivä uusi huikea tarjous tai etu.

Yleisön pyynnöstä toteutamme tänäkin vuonna joulukalenterin netissä 2022. Mitä apteekin joulukalenteriin sisälle on piilotettu? Yliopiston apteekin joulukalenterin päivittäin vaihtuvat edut ja huipputarjoukset yllätysluukkujen takana ovat voimassa vain verkossa ya.fi.

Joulunodotus on ihanaa ja mikä onkaan ihanampaa kuin laskea adventtikalenterin avulla päiviä vuoden 2022 jouluun. Ole sinäkin mukana avaamassa joulukalenteria ja hyödyntämässä etuja netissä kaikkien joulun odottajien kanssa. Maailma on pullollaan erilaisia vuoden 2022 joulukalentereita, mutta tämä joulukalenteri netissä yllättää sinut takuulla paremmin kuin perinteinen suklaakalenteri! Joku saattaisi kutsua tätäkin yllätysten kalenteria kosmetiikkakalenteriksi tai kauneuden joulukalenteriksi. Mikäli odotat tämän olevan aikuisten joulukalenteri, et mene siinäkään suhteessa pahasti metsään. Seuraa tiiviisti mitä luukkujen takaa paljastuu ja hyödynnä mahtavat yllätysedut!

Luukkujen takaa paljastuu 24 huippuylläriä, joita hyödyntämällä saat rahanarvoisia etuja! Sen verran voimme jo etukäteen raottaa yllätysten suhteen, että luvassa on ainakin mahtavia tarjouksia kauneuden, kosmetiikan ja ihonhoidon tuotteista. Myös intiimi- ja hyvinvoinnin tuotteista kiinnostuneiden kannattaa olla valppaina ja tarkistaa päivittäin vaihtuvat edut, sillä luvassa on tarjouksia, joita ei kannata ohittaa! Vinkkinä voimme paljastaa, että myös huippubrändien vitamiinit ja laadukkaat ravintolisät löydät tarjoushinnoin joidenkin luukkujen takaa.

Itsensä hemmottelija ilahtuu takuulla joulukalenterin luukkujen takaa paljastuvista eduista, jotka koskevat hyvinvointilaitteita tai joulutunnelman luomista kotiin! Ehkäpä luukkujen takaa paljastuu myös ihania kosmetiikan lahjapakkauksia tai korealaista kosmetiikkaa eli K-Beauty -tuotteita superedullisesti. Päivittäin luukkuja avaamalla pääset hyödyntämään rahanarvoiset yllätysedut ja hankkimaan vaikka hyvinvoinnin joululahjoja läheisillesi apteekin joulukalenterin luukkujen taakse kätkeytyvillä tarjouksilla. Rauhallista ja tunnelmallista joulunodotusta vuonna 2022 kaikille!

Tutustu myös: