Joulukalenteri

Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista! Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista!

Yliopiston Apteekin joulukalenteri 2022 on päättynyt!

Vuoden 2022 joulukalenteri oli täynnä huipputarjouksia ja etuja verkon laajasta valikoimasta! Entistäkin upeamman, vuoden 2023 joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa jälleen joulukuun ensimmäisenä päivänä, joten olethan kuulolla!

Psst... Joulukalenterin aukeamista odottaessa kannattaa tutustua Yliopiston Apteekin upeisiin kampanjoihin sekä runsaaseen kosmetiikan ja ravintolisien valikoimaan.

Vinkki! Kirjaudu sisään ja tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista kampanjoista ja tarjouksista!

Mitä joulukalenterin luukkuihin on tänä vuonna kätketty?

Nyt alkaa joulunodotus ja lähtölaskenta joulupukin saapumiseen jouluna 2022! Yliopiston Apteekin verkkokaupan Joulukalenteri 2022 on täynnä ihania ja yllättäviä huippuetuja joka päivä. Ya.fi verkkokaupan joulukalenterin avaaminen on mukavaa yhteistä puuhaa päivittäin aina jouluaattoon asti. Apteekin joulukalenterin avaaminen kannattaakin ottaa jokapäiväiseksi tavaksi ennen joulua, jotta et jää paitsi päivittäin vaihtuvista mahtavista yllätyksistä ja tarjouksista! Katso luukut ja hyödynnä upeat joulukalenteriedut vaikka joka päivä, sillä Yliopiston Apteekin verkkokaupan adventtikalenterista paljastuu joka päivä uusi huikea tarjous tai etu.

Yleisön pyynnöstä toteutamme tänäkin vuonna joulukalenterin netissä 2022. Mitä apteekin joulukalenteriin sisälle on piilotettu? Yliopiston apteekin joulukalenterin päivittäin vaihtuvat edut ja huipputarjoukset yllätysluukkujen takana ovat voimassa vain verkossa ya.fi.

Joulunodotus on ihanaa ja mikä onkaan ihanampaa kuin laskea adventtikalenterin avulla päiviä vuoden 2022 jouluun. Ole sinäkin mukana avaamassa joulukalenteria ja hyödyntämässä etuja netissä kaikkien joulun odottajien kanssa. Maailma on pullollaan erilaisia vuoden 2022 joulukalentereita, mutta tämä joulukalenteri netissä yllättää sinut takuulla paremmin kuin perinteinen suklaakalenteri! Joku saattaisi kutsua tätäkin yllätysten kalenteria kosmetiikkakalenteriksi tai kauneuden joulukalenteriksi. Mikäli odotat tämän olevan aikuisten joulukalenteri, et mene siinäkään suhteessa pahasti metsään. Seuraa tiiviisti mitä luukkujen takaa paljastuu ja hyödynnä mahtavat yllätysedut!

Luukkujen takaa paljastuu 24 huippuylläriä, joita hyödyntämällä saat rahanarvoisia etuja! Sen verran voimme jo etukäteen raottaa yllätysten suhteen, että luvassa on ainakin mahtavia tarjouksia kauneuden, kosmetiikan ja ihonhoidon tuotteista. Myös intiimi- ja hyvinvoinnin tuotteista kiinnostuneiden kannattaa olla valppaina ja tarkistaa päivittäin vaihtuvat edut, sillä luvassa on tarjouksia, joita ei kannata ohittaa! Vinkkinä voimme paljastaa, että myös huippubrändien vitamiinit ja laadukkaat ravintolisät löydät tarjoushinnoin joidenkin luukkujen takaa.

Itsensä hemmottelija ilahtuu takuulla joulukalenterin luukkujen takaa paljastuvista eduista, jotka koskevat hyvinvointilaitteita tai joulutunnelman luomista kotiin! Ehkäpä luukkujen takaa paljastuu myös ihania kosmetiikan lahjapakkauksia tai korealaista kosmetiikkaa eli K-Beauty -tuotteita superedullisesti. Päivittäin luukkuja avaamalla pääset hyödyntämään rahanarvoiset yllätysedut ja hankkimaan vaikka hyvinvoinnin joululahjoja läheisillesi apteekin joulukalenterin luukkujen taakse kätkeytyvillä tarjouksilla. Rauhallista ja tunnelmallista joulunodotusta vuonna 2022 kaikille!

Tutustu myös: