Joulukalenteri

Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista! Joulukalenteri | 24 luukkua täynnä etuja Yliopiston Apteekista!

Ihanaa joulun odotusta! Yliopiston Apteekin verkon joulukalenteri on täynnä vaihtuvia kauneuden ja hyvinvoinnin tarjouksia sekä etuja aina jouluaattoon saakka. Joulukalenterimme ensimmäinen luukku aukeaa joulukuun ensimmäisenä päivänä klo 7.00, joten olethan kuulolla!

Joulukalenterin luukkujen taakse on kätketty 24 huippuyllätystä! Lue lisää mitä luukkujen takaa kenties paljastuukaan!

Joulukalenterin aukeamista odottaessa tutustu ihanaan joulun valikoimaan! Yliopiston Apteekista löydät runsaasti kosmetiikan sekä hyvinvoinnin lahjaideoita sekä lahjapakkauksia.

Parhaat lahjapakkaukset

 1. YA NATURAE LAHJAPAKKAUS KASVOÖLJY JA -KUORINTA COSMOS ORGANIC
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. BIODERMA HYDRABIO LAHJAPAKKAUS
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIODERMA HYDRABIO LAHJAPAKKAUS
  34,90 €
 3. ACO MEN LAHJAPAKKAUS BODY WASH & FACE CREAM
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  ACO MEN LAHJAPAKKAUS BODY WASH & FACE CREAM
  13,90 €
 4. MEDIK8 ESCAPE KIT LAHJAPAKKAUS
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  MEDIK8 ESCAPE KIT LAHJAPAKKAUS
  39,90 €

Joulun suosikit

 1. HELSINGIN VILLASUKKATEHDAS KOTIMAISET VILLASUKAT 40-42 HARMAA 1 pari
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
 2. PUHDAS+ MERRY CHRISTMAS ROOM DIFFUSER 100 ml
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  PUHDAS+ MERRY CHRISTMAS ROOM DIFFUSER 100 ml
  19,50 €
 3. OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  OMRON HEAT TENS KIVUNLIEVITTÄJÄ 1 KPL
  Tarjoushinta 111,20 € Normaalihinta 139,00 €
 4. BIOEFFECT EGF SERUM 15 ML
  Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
  BIOEFFECT EGF SERUM 15 ML
  135,00 €

Mitä joulukalenterin luukkuihin on tänä vuonna kätketty?

Nyt alkaa joulunodotus ja lähtölaskenta joulupukin saapumiseen jouluaattona! Yliopiston Apteekin verkon oma Joulukalenteri 2021 on täynnä ihania ja yllättäviä huippuetuja joka päivä. Ya.fi verkkokaupan joulukalenterin avaaminen on mukavaa yhteistä puuhaa päivittäin aina jouluaattoon asti. Apteekin joulukalenterin avaaminen kannattaakin ottaa nyt jokapäiväiseksi tavaksi ennen joulua, jotta et jää paitsi päivittäin vaihtuvista mahtavista yllätyksistä ja tarjouksista! Katso luukut ja hyödynnä upeat joulukalenteriedut vaikka joka päivä, sillä Yliopiston Apteekin verkkokaupan adventtikalenterista paljastuu joka päivä uusi huikea tarjous tai etu.

Yleisön pyynnöstä toteutimme tänä vuonna joulukalenterin netissä 2021. Mitä apteekin joulukalenteriin sisälle on piilotettu? Yliopiston apteekin joulukalenterin päivittäin vaihtuvat edut ja huipputarjoukset yllätysluukkujen takana ovat voimassa vain verkossa ya.fi. Joulunodotus on ihanaa ja mikä onkaan ihanampaa kuin laskea adventtikalenterin avulla päiviä jouluun. Ole sinäkin mukana avaamassa joulukalenteria ja hyödyntämässä etuja netissä kaikkien joulun odottajien kanssa. Maailma on pullollaan erilaisia vuoden 2021 joulukalentereita, mutta tämä joulukalenteri netissä yllättää sinut takuulla paremmin kuin perinteinen suklaakalenteri! Joku saattaisi kutsua tätäkin yllätysten kalenteria kosmetiikkakalenteriksi tai kauneuden joulukalenteriksi. Mikäli odotat tämän olevan aikuisten joulukalenteri, et mene siinäkään suhteessa pahasti metsään. Seuraa tiiviisti mitä luukkujen takaa paljastuu ja hyödynnä mahtavat yllätysedut!

Luukkujen takaa paljastuu 24 huippuylläriä, joita hyödyntämällä saat rahanarvoisia etuja! Sen verran voimme jo etukäteen raottaa yllätysten suhteen, että luvassa on ainakin mahtavia tarjouksia kauneuden, kosmetiikan ja ihonhoidon tuotteista. Myös intiimi- ja hyvinvoinnin tuotteista kiinnostuneiden kannattaa olla valppaina ja tarkistaa päivittäin vaihtuvat edut, sillä luvassa on tarjouksia, joita ei kannata ohittaa! Vinkkinä voimme paljastaa, että myös huippubrändien vitamiinit ja laadukkaat ravintolisät löydät tarjoushinnoin joidenkin luukkujen takaa. Itsensä hemmottelija ilahtuu takuulla joulukalenterin luukkujen takaa paljastuvista eduista, jotka koskevat hyvinvointilaitteita tai joulutunnelman luomista kotiin! Ehkäpä luukkujen takaa paljastuu myös ihania kosmetiikan lahjapakkauksia tai korealaista kosmetiikkaa eli K-Beauty -tuotteita superedullisesti. Päivittäin luukkuja avaamalla pääset hyödyntämään rahanarvoiset yllätysedut ja hankkimaan vaikka hyvinvoinnin joululahjoja läheisillesi apteekin joulukalenterin luukkujen taakse kätkeytyvillä tarjouksilla. Rauhallista ja tunnelmallista joulunodotusta kaikille!