HYTTYSÄSSÄ+ PUMPPUSUIHKE 50 ML

4/5
9,60 € (192,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas ja pitkäkestoinen hyttyskarkote aikuisille. Hyttysässä+ suojaa hyttysiltä myös trooppisilla malaria- ja zikavirusalueille. Vaikuttavana aineena erittäin tehokas 50 % DEET. Parabeeniton. Ei sisällä väriaineita.

Tuotteen käyttö

Suihkuta ohuelti vain sellaisille ihoaluille, joita ei ole mahdollista suojata vaatteilla. Ei saa sumutta suoraan kasvoille, vaan ensin käsiin, joista se hierotaan kasvojen iholle. Käytä vain kerran vuorokaudessa. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai vahingoittuneelle iholle. Ei alle 17-vuotiaille. Vältä kontaktia ruokaan. Vältä aineen kosketusta arkojen keino- ja muovimateriaalien kanssa (kellot, silmälasit, matkapuhelimet, tekstiilit sekä maalatut/lakatut pinnat).

Tuotteen koostumus

Diethyltoluamide, alcohol denat.,dipropyleneglycol, parfum, glycerin.

Tuotearviot (1)

Toimii Suomen lapissa!
Pienen kokonsa vuoksi helppo ottaa mukaan matkalle. Toimii!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HYTTYSÄSSÄ+ PUMPPUSUIHKE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.