HANSAPLAST MED LIIKAVARVASLAASTARI 92873 8 KPL

4,70 € (0,59 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Liikavarvaslaastari. Hansaplast med liikavarvaslaastari lievittää välittömästi paineen tunnetta ja auttaa pääsemään eroon liikavarpaista. Sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo tehostaa ihon pehmenemistä ja kuorii kuollutta solukkoa. Soveltuu myös känsien hoitoon.

Tuotteen käyttö

Laastari asetetaan puhtaalle, kuivalle ja rasvattomalle iholle. Salisyylihappoa sisältävä laastari vaihdetaan 48 tunnin välein, jolloin myös kuollut iho poistetaan. Salisyylihappoa ei tule laittaa terveelle iholle. Ei saa käyttää rikkinäisellä tai tulehtuneella iholla. Ei suositella diabeetikoille ilman lääkärin ohjetta.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HANSAPLAST MED LIIKAVARVASLAASTARI 92873 8 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.