ELÄINTEN DIGITAALINEN KUUMEMITTARI 1 KPL

12,20 € (12,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nopea, helppokäyttöinen kuumemittari eläimille. Mittaa välittömästi (n.10 sek.) lämmön peräsuolesta, äänimerkki ilmoittaa mittaustuloksen olessa valmis. Vesitiivis. Vaihdettava paristo. 2 vuoden takuu.

Tuotteen käyttö

Mittaus peräsuolesta: mittausaika noin 10 sekuntia. Kissan normaalilämpö 38-39 astetta. Koiran normaalilämpö 37,5-39 astetta. Hevosen normaalilämpö 37,5-38,5 astetta. Sian normaalilämpö 38-39,5 astetta. Lehmän normaalilämpö 37,5-39 astetta. Mittari puhdistetaan isopropyylialkoholilla (70%).

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: lämpömittarin, säilytyskotelon, pariston ja käyttöohjeen.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELÄINTEN DIGITAALINEN KUUMEMITTARI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.