CANESTEST KOTITESTI 1 KPL

2/5
11,10 € (11,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen kotona tehtävä testi, jonka avulla voit itse diagnosoida emättimessä ilmenevien epänormaalien oireiden syyn. Testi perustuu emättimen pH:n määrittämiseen. Emättimen normaali pH on 3,5-4,5 ja pH:n nousu saattaa kertoa bakteeri- tai trikomoniaasitulehduksesta. Testin tulosten tulkintaan löytyy pakkauksesta oirekartoitustaulukko, jonka käyttö on välttämätöntä tulosten varmistamiseksi. Canetestin tekeminen vie vain muutaman minuutin.

Tuotteen käyttö

Tee testi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Ota testipuikko pakkauksesta, vie puikon keltainen pää emättimeen ja pyörittele puikkoa useamman kerran. Odota 10 sekuntia ja tarkista muuttuuko puikon kärki siniseksi tai vihreäksi. Tulosten tulkinta: puikon pää on vihreä tai sininen: todennäköinen bakteeri- tai trikomonaasitulehdus. Tulkitse tulos tarkemmin pakkauksessa olevan oirekartoitustaulukon avulla. Puikon pää on keltainen: ei tulehdusta tai hiivatulehdus. Tulkitse tulos tarkemmin pakkauksessa olevan oirekartoitustaulukon avulla. Jos olet raskaana ja näytteenottopää muuttuu siniseksi tai vihreäksi, se saattaa olla merkki lapsiveden vuotamisesta. Ota yhteys lääkäriin. Älä tee testiä kuukautisia edeltävänä päivänä, kuukautisten aikana tai niitä seuraavana päivänä. Älä tee testiä, jos yhdynnästä on kulunut alle 12 tuntia. Ota yhteys lääkäriin, jos testitulos on epäselvä, olet epävarma testituloksen tulkinnan suhteen tai jos et ole varma sopivasta hoidosta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: kotitestin, pakkausselosteen.

Tuotearviot (4)

En suosittele
Testi ei kerro onko hiivan liikakasvua emättimessä. Testi mittaa ainoastaan emättimen happamuutta. Täysin turha ja kallis tikku.
Vaikea!
Itse en saanut edes kunnolla tehtyä, joten hukkaan meni rahat. En voi suositella kellekään, lääkäriin vaan jos on epäilyksiä.
Huono!
Käytin tuotetta kuten siinä luki, mutta kuitenkin antoi väärän tuloksen, eli mulla on ollut pitkäaikanen bakteerivaginoosi ja se väri ei muuttunut. Oireeni pahenivat sen verran että jouduin käyttää antibioottikuuria 2 viikkoa ja olen vielä raskaana. Älkää ostako tuotetta ihan turhaan! Jos epäilette jotain menkää lääkäriin, ihan turha tuote!
Haastellinen
Koin tuotteen epäluotettavaksi. Ensi tikun pää vaihtoi väri ja sitten palasi alkuperäiseen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CANESTEST KOTITESTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.