AVENE THERMAL SPRING WATER SPRAY 150 ML

5/5
10,40 € (69,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ainutlaatuinen Avene-terveyslähdevesi. Steriilisti pakattu lähdevesi sisältää luonnostaan ihoa rauhoittavia, suojaavia ja kosteuttavia silikaatteja sekä hivenaineita. Avene lähdevesi sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle sekä myös vaurioituneelle tai rikkonaiselle iholle. Ihanteellinen tuote auringonpolttamalle iholle, ärtyneelle iholle tai kasvoveden asemasta erittäin herkälle iholle. Lähdevesi sopii myös käytettäväksi hauteina esim. ärtyneille silmänympäryksille tai ihottumiin. Hajusteeton, säilöntäaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotteen käyttö

Suihkuta iholle noin 15 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja kuivaa hellävaraisesti kasvopaperilla taputtamalla. Hauteena, anna vaikuttaa iholla tai silmillä noin 20 minuuttia. Ei saa ravistaa.

Tuotteen koostumus

Avene aqua, nitrogen.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (11)

Must have!
Käytännöllinen tuote aamuun, iltaan ja matkalle. Tekee raikkaan olon yhdellä suihkaisulla. Hienojakoinen suihke. Tykkään!
Virkistävä
Hyvä ja helppo tuote virkistämään esim. lomamatkoilla tai yövuorossa.
Rauhoittaa
Tykkään, varsinkin kesällä suihkauttelen jatkuvasti, rauhoittaa punoitusta
Virkistävä loistotuote!
Käytän tuotetta aamuin illoin kasvoveden lailla sekä päivisin virkistämään kuivuuteen taipuvaa ihoani.
Super ihana tuote
Rauhottaa ihon
Täydellinen
Ihanan rauhoittava, kosteuttava
Aamusuihkaus
Ihanan virkistävä, voi käyttää minkälaiselle iholle vain!
Jokapaikan suihke
Monikäyttöinen suihke joka rauhoittaa ihoa välittömästi. Viilentää auringonoton aikaan ja jälkeen, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kosteuttaa ja voi käyttää myös kasvoveden sijaan. Varsinkin kesällä kuljetan suihketta lähes jatkuvasti laukussani.
ihana tuote
Ihon punoitus vähenee suihkeen ansiosta
Monikäyttöinen tuote
Oma must have-tuote lennoille, rannalle ja näin talvella toimistolle. Suihke on erittäin hienoa ja imeytyy todella nopeasti.
Kestosuosikki!
Tämä rauhoittaa ihanasti ärtynyttä ja herkkää ihoa. Superhyvä myös auringonpolttamille!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AVENE THERMAL SPRING WATER SPRAY 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.