AUTOTEST VIH-HIV-KOTITESTI 1 KPL

49,90 € (49,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Autotest VIH on HIV-kotitesti, joka on tarkoitettu HIV:n vasta-aineiden havaitsemiseen sormenpäästä otettavasta verinäytteestä. Autotest VIH on kertakäyttöinen in vitro – testi, joka on tarkoitettu kotikäyttöön. Testitulos on luotettava, kun altistustilanteesta on kulunut 3 kuukautta. Testin suorittamiseen kuluu noin 5 minuuttia ja tulos on luettavissa 15 minuutin kuluttua.

Tuotteen käyttö

Tutustu huolellisesti tuotteen pakkausselosteeseen ja lue käyttöohje huolella ennen testin aloittamista. Testin tekemiseen tarvitset kellon tai ajanottovälineen.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: käyttöohje, foliopakkaus (A), testipuikko (B), laimenninpakkaus (C), pistolaite (D), laastari (E), kuivausainetyyny (F), teline (G), desinfiointipyyhe (H), sideharsotaitos (I).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AUTOTEST VIH-HIV-KOTITESTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.