V10 PLUS VITAMIN-C SERUM 30 ML

5/5
84,00 € (2800,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

C-Vitamiiniseerumi, joka supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Seerumilla on välittömästi ihoa kirkastava vaikutus. Sopii teini-ikäisille ja aikuisille rasvoittuvan ihon ongelmiin. Seerumilla on myös antiseptisiä ominaisuuksia. Se sisältää japanilaisesta appelsiinipuusta saatuja stabiileja ja tehokkaita C-vitamiinijohdannaisia (magnesiumaskorbiinifosfaatti, natriumaskorbiinifosfaatti). C-vitamiini on myös tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja uudistaa ihon pintaa.

Tuotteen käyttö

Levitä 3 tippaa aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä voiteen alla.

Tuotteen koostumus

Aqua/water, sodium citrate, butylene glycol, pentylene glycol, alcohol, magnesium ascorbyl phosphate, phenoxyethanol, hydroxyethycellulose, sodium ascorbyl phosphate, sodium PCA, sodium polyaspartate, disodium EDTA, citric acid, Phellodendron amurense bark extract.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (6)

Loistava tuote teinille
Loistava tuote teineille joilla on näppylöitä ja epäpuhtauksia naamassa. Iho puhdistunut ja näppylät hävinneet.
Huono tuote
Tuotteella on erittäin voimakas tuoksu. Tuote myös ärsytti ihoani. Pullon olen käyttänyt eikä tullut mitään näkyvää tulosta.
Vit.C-seerumin voittoisa kulku kauneuteen ja terveyteen
Erittäin miellyttävä, pehmentävä tuote iäkkäällekin iholle:)! Tuote virkistää ihoa ja piristää mieltä:)! Kiitos tuotteen kehittäjille ja toteuttajille ja heille, tiimin jäsenille, jotka mahdollistivat tämän tuotteen markkinoille.
Hinta ja laatusuhde kohdillaan
Erittäin sopiva epäpuhtaalle iholle. Tasoittaa mukavasti ihon väriä. Suosittelen!
Loistava tuote
Aivan ihana, tämä tehoaa.
Tee V10-testi, suosittelen.
Hyvä toimiva tuote
Ainakin minulla toimi tämä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: V10 PLUS VITAMIN-C SERUM 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.