Uniikki-asiakkuus

Lukemattomat houkuttelevat Uniikki-edut odottavat!


Uniikki-asiakkaana saat kuukausittain lukuisia arkea helpottavia ja iloa tuovia etuja. Edut ovat voimassa kaikissa Yliopiston Apteekin toimipisteissä, Ego-myymälöissä sekä verkkokaupassa. Jos et ole vielä Uniikki-asiakas, voit liittyä maksutta tästä! 

Keskittämisalennus

Uniikki-asiakkaana saat keskittämisalennusta ostoksistasi. Keskittämisalennuksen perusteena ovat Uniikki-yhteisön ostot edellisen 12 kuukauden aikana. Uniikki-yhteisön muodostavat samassa taloudessa asuvat Uniikki-asiakkaat. Yhteisön ostoihin lasketaan Uniikki-asiakkaan maksamat reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat osuudet, itsehoito-ostot sekä palvelumaksut.

Alennusta annetaan normaalihintaisista itsehoitotuotteista ja -lääkkeistä. Keskittämisalennusta ei anneta tarjoustuotteista, muista alennetuista hinnoista tai reseptilääkkeistä. Keskittämisalennusprosentti päivitetään kerran vuorokaudessa.

Keskittämisalennus

Uniikki-lehti

Uniikki-lehdestä löydät ajankohtaista sisältöä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen sekä tietoa hyvinvoinnin uutuustuotteista. Lehden mukana saat myös voimassaolevat Uniikki-tarjoukset.  Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se postitetaan edellisen kuuden kuukauden aikana asioineille Uniikki-asiakasyhteisöille maksutta Suomessa oleviin kotiosoitteisiin. Tutustu Uniikki-lehteen. 

Uniikki-tarjoukset

Uniikki-asiakkaana sinulla on ulottuvillasi huikea määrä vaihtuvia, monipuolisia tuotetarjouksia mm. ravintolisistä, vitamiineista ja kosmetiikasta. Tietoa tarjouksista saat asiakaslehdestä, verkkopalvelusta sekä uutiskirjeestä. Katso ajankohtaiset tarjoukset tästä.

Terveyden seurantaa

Tarjoamme säännöllisesti apteekeissamme Uniikki-asiakkaillemme terveyden seurantaan liittyviä mittauksia edulliseen Uniikki-hintaan. Katso tarkemmat tiedot mittauspäivistä ja hinnoista tästä.

Reseptien uusiminen

Voimme halutessasi uusia reseptit puolestasi.  Palvelu koskee reseptejä, joita viranomaismääräysten mukaan voi apteekin kautta uusia. Uniikki-asiakkaana saat tuon palvelun ilmaiseksi, muille hinta on 5 euroa. Lääkäri voi mahdollisesti ottaa palkkion reseptin uusimisesta.

YA-muistuttaja

Uniikki-asiakkaana voit ottaa käyttöösi YA-muistuttajan. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava palvelu, joka muistuttaa sinua sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun lääkkeesi ovat loppumassa ja on aika hankkia seuraava lääke-erä. Voit aktivoida muistutukset sekä apteekeissamme, että verkossa Oma Uniikki-palvelun kautta. Lue lisää muistuttajasta tästä.

Uutiskirje

Uniikki-asiakkaana pääset käsiksi ajankohtaisiin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin vinkkeihin sekä kuukauden Uniikki-tarjouksiin myös sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin kerran viikossa. Voit tilata uutiskirjeen verkkopalvelun Oma Uniikki -sivulla tai apteekeissamme. 

Lääkityksen arviointipalvelut

Uniikki-asiakkaana sinulle on tarjolla lääkehoitoa tukevia ja lääketurvallisuutta parantavia asiantuntijapalveluita, joissa käydään läpi käytössäsi olevat lääkkeet. Kevyempi Uniikki-lääkehoitoni palvelu vastaa arjen kysymyksiin lääkehoidosta ja lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Uniikki-lääkehoitoni palvelun hinta on 95 euroa. Kattavampi Lääkehoidon kokonaisarviointi pureutuu myös lääkehoidon ongelmakohtiin ja se tehdään yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Lisätietoa palveluista ja hinnoista saat apteekeistamme. 

Lääkekustannusten seuranta

Uniikki-asiakkaan ostotiedot säilyvät asiakasrekisterissämme kuluvan ja edellisen vuoden ajan. Tältä ajalta voit halutessasi saada maksuttoman yhteenvedon reseptilääkeostoistasi (ostolistaus) Yliopiston Apteekista. Hinta muille kuin Uniikki-asiakkaille 5 euroa. Lääkitystietoja luovutamme vain henkilökohtaisesti tai yksilöityä, vapaamuotoista allekirjoitettua valtakirjaa vastaan. Ostolistauksen voit tilata myös verkon Oma Uniikki -palvelusta. 

Oma puhelinpalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 0300 20200 (0,69 e/min + pvm/mpm) palvelee sinua vuorokauden ympäri. Lisäksi palvelemme Uniikki-asiakkaita myös edullisemmassa Uniikki-asiakaspalvelunumerossa 0300 20204 päivittäin klo 9-21 (0,2 e/min + pvm/mpm). Asiakaspalvelunumeroista voit kysyä tietoja lääkkeiden käytöstä, lääkkeiden saatavuudesta tai muista lääkitykseen liittyvistä asioista.

Oma Uniikki

Verkkopalvelun Uniikki-asiakkaiden omassa Oma Uniikki -osiossa voit tehdä muutoksia omiin asiakastietoihisi, tilata henkilökohtaisen ostoyhteenvedon ja lukea ajankohtaisia uutisia. Oma Uniikkiin rekisteröidytään ensimmäisellä käyntikerralla pankkitunnuksilla, jatkossa palveluun kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. 

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelu auttaa sinua ottamaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Tämä lisää lääkehoidon turvallisuutta ja edistää lääkehoidon onnistumista. Annosjakelupalvelu on kaikkein hyödyllisin lääkkeiden käyttäjille, joilla on säännöllisesti käytössään useita lääkkeitä, joiden annostelussa ei tapahdu usein muutoksia. 

Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta ja kokonaislääkityksen hallinta

Ostaessasi lääkkeitä pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäväksi yhdessä aikaisemmin Yliopiston Apteekista ostettujen lääkkeiden kanssa. Tämän palvelun täysi hyödyntäminen edellyttää, että kaikki reseptilääkeostot on keskitetty Yliopiston Apteekkiin. Mikäli lääkkeillä epäillään olevan haitallisia vakavia yhteisvaikutuksia, varmistamme tarvittaessa luvallasi hoitavalta lääkäriltä lääkkeiden yhteiskäytön. Tallennamme asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset erityistoivomukset ja pyrimme huomioimaan ne reseptipalvelussa.

Tervetuloa asioimaan Yliopiston Apteekkiin ja Egoon!